Nieuws met tag "Interviews"


 18-02-2019 

Kara: "Anderlecht komt voor het individu"

Kara:

Voor Kara Mbodji is de overwinning op Antwerp een belangrijk gegeven. Ook het feit dat RSC Anderlecht de nul kon houden is van groot belang volgens de Senegalees. Voor het feit dat het dat twee keer na elkaar kon. Mbodji bljift dan ook hameren op een stevige verdediging om die nul steeds te houden.  Lees verder »“Gevierd alsof ik scoorde”

“Gevierd alsof ik scoorde”

Thomas Didillon schudde in de laatste minuten van de wedstrijd een wereldsave uit zijn mouw en bezorgde RSC Anderlecht zo de drie punten. Over de penaltyfase is hij duidelijk: “Het was geen penalty, contact was er als hij al op de grond lag.” Lees verder »


Rutten: “Eerste stap naar play-off 1 is gezet”

Rutten: “Eerste stap naar play-off 1 is gezet”

RSC Anderlecht en Antwerp hielden mekaar in evenwicht tijdens de wedstrijd. Zowel Fred Rutten als Laszlo Bölöni waren het erover eens dat een gelijkspel objectiever was geweest. Maar het is Anderlecht dat met de drie punten naar huis terugkeert. “De stap richting play-off 1 is gezet”, volgens Rutten. Lees verder » 16-02-2019 

"Enkel Didillon heeft alles gespeeld"

Fred Rutten zou volgens sommige té licht trainen de intensiteit zou niet al te hoog liggen. Maar de coach heeft daar zo zijn redenen voor. Op de eerste plaats wil hij vooral blessures vermijden.  Lees verder »
Deschacht: "Als ik stop met voetballen word ik zot"

Deschacht:

Op de vooravond van zijn 38ste verjaardag scoorde Olivier Deschacht nog voor Lokeren. Al hangt de veroordeling voor gokken eerder deze week, als een zwarte wolk boven zijn hoofd. En wat met zijn voetbalcarrière: "Als ik stop met voetballen word ik zot". Lees verder »


D'Onofrio: "Roger is een heel goed mens"

D'Onofrio:

Luciano D'Onofrio en Roger Vanden Stock zijn al gedurende 20 jaar vrienden. D'Onofrio vindt het dan ook niet meer dan normaal dat hij zijn goede vriend uitnodigt voor de wedstrijd van morgen. Maar ook Marc Coucke is welkom in de presidentiële loge.  Lees verder »
 15-02-2019 


"Ik kan ook uit mijn vel springen"

De coach van Antwerp Laszlo Bölöni, kan nogal heftig uit de hoek komen tegenover de scheidsrechters. Hoe zit het met Fred  Rutten, we kennen hem als een rustige coach, kan hij ook zo hevig uit de hoek komen? Lees verder »


 14-02-2019 
 12-02-2019 

Werkt Vanden Borre aan nieuwe comeback?

Werkt Vanden Borre aan nieuwe comeback?

Het bleef lange tijd stil rond Anthony Vanden Borre. Na zijn avontuur bij TP Mazembe, dat ook niet bracht wat hij er van verwachtte, bleef het stil rond de 'Ket'. Tot nu. Vanden Borre zou zelf het iniatief genomen hebben om fysiek weer in vorm te geraken.  Lees verder »


Olsen: "Ik zei mijn gedacht over Anderlecht"

Olsen:

Morten Olsen was gisteren een opvallend toeschouwer tijdens de oefenwedstrijd tussen Anderlecht en STVV. Hij was in het gezelschap van Frank Arnesen en Fred Rutten. "Ik kwam kijken voor mijn plezier, maar ik zei ook mijn gedacht over Anderlecht", zo vertelt Olsen. Lees verder »