End of an era
Phóenix semper pérvivet

Nieuws met tag "Interviews"


 25-04-2019 

Verschueren: "Wij zijn clean"

Verschueren:

Michael Verschueren reageerde kort op de gebeurtenissen van gisteren op het oefencomplex te Neerpede. Het oude bestuur aanvallen wil hij niet, wat hij wel kwijt wou is: "Wij zijn clean, dat is het enige wat ik ga zeggen". Lees verder »


Vader Roef: "Imagoschade is onherstelbaar"

Vader Roef:

Er hangt Waasland-Beveren een degradatie boven het hoofd wegens matchfixing. Davy Roef, nog altijd op de loonlijst bij RSC Anderlecht, was tijdens de feiten waarover de Geschillencommissie spreekt, doelman bij de Waaslanders en wordt ook genoemd in de zaak. Vader Luc Roef is het beu: "Wij willen inzage in het gerechtelijk dossier", zegt hij in een exclusief gesprek met voetbalkrant.com. Lees verder »
Deleu: "Blijven onze afkeer uiten"

Deleu:

Momenteel is de raadszitting aan de gang over de vuurpijlen en bommetjes tijdens de wedstrijd Standard-RSC Anderlecht. Bondsprocureur Kris Wagner bljift bij zijn eis van een forfaitscore verlies voor paars-wit, een boete van 5.000 euro en een wedstrijd achter gesloten deuren. Bovendien wil hij dat de club snuffelhonden opleid. Het laatste is een brug te ver volgens raadsman Luc Deleu.  Lees verder »


“Vanhaezebrouck loog niet”

“Vanhaezebrouck loog niet”

Het zal een welles nietes spelletje blijven. Marc Coucke zei gisteren nog bij Van Gils en Gasten dat het interview van Hein Vanhaezebrouck vol met leugens stond. De entourage van Vanhaezebrouck spreekt dat stellig tegen. De coach zelf wil niet reageren.  Lees verder » 24-04-2019 

Coucke: "Uiteraard deed ik dingen verkeerd"

Coucke:

Bij Van Gils & Gasten gaf voorzitter Marc Coucke zijn visie op de malaise bij Anderlecht. Hij nam daarbij geen blad voor de mond. "Het is een heel slecht jaar", klonk het duidelijk. "Ik begrijp dat de supporters hun fierheid kwijt zijn, maar we doen keihard onze best om weer top te worden." Lees verder »


"Ik wilde leugens corrigeren, maar communicatiedienst raadde dit af"

Tijdens de paasvakantie ontplofte het bij Anderlecht. Voorzitter Marc Coucke begrijpt dat de supporters misnoegt zijn, maar dat de bom ontplofte, komt volgens hem door ex-coach Hein Vanhaezebrouck. "Hij gaf een verschrikkelijk interview waaruit de fans concludeerden dat alles slecht gaat dankzij de voorzitter", klonk het bij Van Gils & Gasten. Lees verder »


Parket: "Enkel spelersmakelaar(s) in vizier"

Parket:

Het federaal parket heeft bij monde van woordvoerder Eric Van Der Sypt kort uitleg gegeven over de huiszoekingen van vanmiddag op Anderlecht. Van Der Sypt laat weten dat het gaat om feiten van voor 2016 en dat geen clubbestuurders als verdachte worden aanzien. Lees verder »


Anderlecht: "We verlenen volledige medewerking"

Anderlecht:

Via haar officiële kanalen heeft Anderlecht in de namiddag kort gereageerd op de huiszoekeningen die vandaag plaatsvonden. Volgens de club vielen de speurders binnen in zowel het Constant Vanden Stock-stadion als in het oefencomplex te Neerpede, waar de dagelijkse sportieve leiding een bureau heeft. Lees verder »


Coucke: "Vanhaezebrouck zette alles op Sanneh"

Coucke:

Bubacar Sanneh is het uithangbord van de mislukte transferzomer van vorig jaar. Paars-wit betaalde acht miljoen euro, maar hij speelt nog amper. In Van Gils & Gasten legt voorzitter Marc Coucke uit hoe de transfer tot stand kwam. "Vanhaezebrouck wilde enkel hem of een andere, maar die was nog veel duurder." Lees verder » 23-04-2019 

Rutten wou Saelemaekers straffen

Rutten wou Saelemaekers straffen

Alexis Saelemaekers stond zondag plots weer in de basis na drie maanden bankzitten. Fred Rutten liep niet hoog op met de jongeling en na de wedstrijd op Sclessin wou de Nederlander hem zelfs straffen. Saelemaekers stond te dollen in de catacomben nadat de wedstrijd werd afgefloten en dat zinde Rutten niet.  Lees verder » 22-04-2019 

Kums: "Belhocine praat veel met de spelers"

Kums:

Sven Kums was verrast door het vertrek van Fred Rutten. Karim Belhocine praat meer met zijn spelers. Hij vroeg inzet van zijn spelers maar dat haalde niet veel uit. Ook Kums weet dat het seizoen verloren is maar wil toch nog proberen om punten te pakken.  Lees verder »Didillon: "De mentaliteit zat goed"

Didillon:

Thomas Didillon was ontgoocheld na de wedstrijd tegen AA Gent. De doelman zag dat de kansen er waren om de wedstrijd te winnen. Hij onthoudt vooral dat de mentaliteit op het veld goed zat en dat er geen tegendoelpunten vielen.  Lees verder »


Bolasie: "Te weinig kansen"

Bolasie:

Yannick Bolasie geeft toe dat de wedstrijd tegen Gent niet dé grote wedstrijd was van RSC Anderlecht. De goesting om te winnen was er, maar er zijn te weinig kansen gecreëerd.  Lees verder »