Nieuws met tag "Interviews"


 17-12-2018 

"Wintermercato wordt heel belangrijk"

Gilles De Bilde was deze voormiddag te gast voor een extra VTM-Nieuws omtrent het ontslag van Hein Vanhaezebrouck. De Bilde twijfelt of een nieuwe trainer het beter zal doen dan Vanhaezebrouck, want het spelersmateriaal is niet denderend. Daardoor zal de wintermercato heel belangrijk zijn voor paars-wit. Lees verder »


Coucke: "Ik ben hier voor de Pro League"

Coucke:

VTM had postgevat aan het bondsgebouw in de hoop een reactie te ontlokken aan voorzitter Marc Coucke over het ontslag van Hein Vanhaezebrouck. Maar Coucke was duidelijk: "Geen commentaar, ik ben hier voor de Pro League." Ondertussen stuurde de club wel een persbericht uit over de Karim Belhocine en Jonas De Roeck.  Lees verder »


Spelers stonden nog achter Vanhaezebrouck

Spelers stonden nog achter Vanhaezebrouck

Gisteren na de wedstrijd tegen Cercel Brugge, stonden Pieter Gerkens en Sven Kums de pers te woord. Uit hun korte reacties blijkt dat zij en de andere spelers nog volledig achter Hein Vanhaezebrouck stonden. De spelers reageerden deze morgen dan ook al met ongeloof op het ontslag.  Lees verder »


Kums: "Ik weet van niks"

Kums:

Momenteel komen de eerste spelers toe op Neerpede. Uit hun reactie blijkt dat ook zij pas gisterenavond, samen met de rest van de wereld, het nieuws vernamen van het ontslag van Hein Vanhaezebrouck. Sven Kums neemt het alvast op voor zijn ex-trainer.  Lees verder »


Didillon: "Ik schaam mij"

Didillon:

Thomas Didillon was niet te spreken over de prestatie van zijn ploeggenoten op het veld van Cercle Brugge: "Ik schaam me echt", reageerde hij woedend na de wedstrijd. Lees verder » 15-12-2018 

Kayembe: "Ik sluit uitleenbeurt niet uit"

Kayembe:

Tegen Dinamo Zagreb mocht Edo Kayembe nog eens opdraven. "Ik denk dat ik gedaan heb wat de coach van me vroeg", sprak de 20-jarige Congolees na afloop. Hij hoopt wel meer aan spelen toe te komen. "Het is niet altijd makkelijk om te zweven tussen de U21 en de A-ploeg." Lees verder »


"Ik reken nog op Vranjes"

Heeft Ognjen Vranjes nog een toekomst bij Anderlecht? De Bosniër lag de voorbije weken onder vuur wegens een post op Instagram, een tatoeage en zijn sportieve prestaties. Maar coach Hein Vanhaezebrouck is duidelijk: "Ik reken nog op hem." Lees verder »
 14-12-2018 

Morioka: "Ik wil mij doorzetten bij Anderlecht"

Morioka:

Ryota Morioka moest gisteren de lijnen uitzetten op het middenveld. Maar dat ging compleet aan hem voorbij. De laatste weken wordt hij gelinkt aan een vertrek, maar dat is niet meteen optie voor Morioka: "Ik wil mij doorzetten bij Anderlecht". Lees verder »Boeckx: "Met maturiteit gespeeld"

Boeckx:

Frank Boeckx stond gisteren nog eens onder de lat en mocht de Europese campagne afsluiten met een clean sheet. De problemen bij RSC Anderlecht blijven dezelfde, deze ploeg mist slagkracht voorin. Stilletjes hoopt de doelman ook op meer speelkansen.  Lees verder » 13-12-2018 

"Makelaarswereld is een chaotische markt"

Een nieuw technisch directeur is er nog niet, momenteel is Michael Verschueren het aanspreekpunt voor de makelaars. En die contacten verlopen allesbehalve gestructureerd. Ook die aanpak wil Verschueren in de toekomst veranderen.  Lees verder »


Verschueren: "Eén of twee versterkingen"

Verschueren:

RSC Anderlecht is van plan om één of twee gerichte versterkingen te doen tijdens de wintermercato, niet meer. Michael Verschueren is ervan overtuigd dat er voor de rest genoeg kwaliteit zit in de huidige kern. Het zijn vooral individuele fouten die de ploeg nekken.  Lees verder »"Fysiek is Cobbaut in orde"

Staat Elias Cobbaut vanavond tegen Zagreb aan de aftrap ? Hein Vanhaezebrouck sluit het niet helemaal uit want fysiek is Cobbaut in orde. Het ontbreekt hem enkel aan matchritme.  Lees verder »


"Hein staat niet ter discussie"

Links en rechts wordt er al om het ontslag van Hein Vanhaezebrouck geroepen. Andere zijn dan weer van mening dat de coach niet veel meer kan brengen met de ploeg die hij ter beschikking heeft. Michael Verschueren is duidelijk: "De coach staat niet ter discussie". Lees verder » 12-12-2018 

Coucke: "Verplichtingen zullen nagekomen worden"

Coucke:

Het rommelt binnen RSC Anderlecht, althans bij de aandeelhouders. Gisteren verscheen het nieuws dat sommige bang zijn dat ze hun geld die ze "geleend" hebben aan de club, niet zullen terugzien. Roger Vanden Stock gaf volgens sommige bronnen alvast verstek voor de aandeelhouders vergadering van gisteren.  Lees verder »