Nieuws met tag "Interviews"


 24-01-2020 

"Vanden Borre zet goede stappen vooruit"

Anthony Vanden Borre blijft progressie boeken. Dat vertelde Frank Vercauteren vanmiddag op zijn persbabbel. Zondag moeten we de ex-Rode Duivel wel nog niet verwachten. Eerst moet hij wedstrijdritme opdoen in oefenwedstrijden, aldus de coach. Lees verder »


Vercauteren: "Didillon komt niet in aanmerking voor selectie"

Vercauteren:

Thomas Didillon lijkt het verkorven te hebben bij Frank Vercauteren. De coach rekent niet op de doelman voor de wedstrijd van zondag tegen Cercle Brugge. "Thomas traint nu al twee dagen niet mee met de groep. Voor mij komt hij niet in aanmerking voor een selectie", vertelde Vercauteren vanmiddag. Lees verder »


Kompany: "We zullen zien wie laatst lacht"

Kompany:

Vincent Kompany beantwoordde gisteren via Facebook vragen van supporters. De inspirator van het nieuwe Anderlecht kijkt nog steeds vol vertrouwen naar de toekomst. Extra versterking deze winter noemt hij geen prioriteit. Lees hieronder de integrale uitleg van Kompany. Lees verder »


Emmen: "Vertrouwen dat we met Adzic een goeie hebben gehaald"

Emmen:

Luka Adzic traint sinds gisteren mee bij FC Emmen, zijn nieuwe huurclub. Spelen is nog niet voor meteen, pas over twee of drie weken is zijn werkvergunning in orde. Maar dat weerhield Emmen niet om hem te huren. "We maakten de afweging met de kwaliteiten die hij bezit en die zijn onmiskenbaar", zegt bestuursvoorzitter Ronald Lubbers. Lees verder »


Zulj: "Vertrek zat in mijn hoofd"

Zulj:

Peter Zulj is back in business. Met de Oostenrijker in plaats van Edo Kayembe op het middenveld, draait Anderlecht nu al drie matchen een stuk beter. Zulj reageert blij, want de bank, die was hij beu. "Als ik de laatste twee wedstrijden van 2019 niet had mogen spelen, dan stond ik nu op vertrekken", geeft hij toe. Lees verder » 23-01-2020 

Sambi Lokonga: "Ooit wil ik met mijn twee broers in een ploeg staan"

Sambi Lokonga:

Grote broer Paul-José Mpoku volgde van héél dichtbij de onderhandelingen over de contractverlenging van Albert Sambi Lokonga bij RSC Anderlecht. Ondertussen vertrok Mpoku naar het Midden-Oosten maar de band tussen de twee broers is er niet minder op geworden. Sambi Lokonga geeft je een kijk in zijn nauwe vrienschapsbanden.  Lees verder »


Kompany beantwoordt vragen fans

Kompany beantwoordt vragen fans

Deze namiddag beantwoordt Vincent Kompany om 16.30 uur vragen van de fans op Facebook. Hij doet dit via een livestream op de officiële clubpagina. Wilt u nog een vraag insturen? Doe dit via een reactie op het bericht op www.facebook.com/rsca.be of www.instagram.com/rscanderlecht. Lees verder » 20-01-2020 

Colassin: "Blij, maar gefrustreerd"

Colassin:

Met de pers sprak Antoine Colassin niet na zijn debuut, maar aan rsca.be mocht de jonge aanvaller wel een woordje zeggen. "Ik ben blij over mijn eigen wedstrijd, maar ook gefrustreerd. We verdienden echt beter. Dit is een bittere nederlaag." Lees verder »


Vlap strijdvaardig: "Ik hoor in de basis"

Vlap strijdvaardig:

Na zijn twee doelpunten in de vorige thuiswedstrijd tegen Racing Genk zat Michel Vlap tegen Club Brugge opnieuw op de bank. Het Friesch Dagblad was gisteren speciaal voor hem naar Brussel gekomen en sprak na de wedstrijd ook met de middenvelder. Lees verder » 19-01-2020 

"Extra spits? We geloven in onze eigen talenten"

Na de wedstrijd tegen Club Brugge sprak Vincent Kompany nog eens met de pers. Kompany was teleurgesteld met het resultaat, maar aangenaam verrast door de prestatie van Antoine Colassin. De Anderlecht-aanvoerder gaf ook zijn visie over de huidige transferstilte. Lees verder »
 17-01-2020 

Roofe blijft onzeker voor zondag

Roofe blijft onzeker voor zondag

Trainer Frank Vercauteren heeft vanmiddag met de aanwezige pers gepraat over de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge, de eerste na de winterstop. Vercauteren praatte onder andere over de blessures en over de recente bekernederlaag tegen Club in december. Lees verder » 15-01-2020 

Verschaeren: "Vanaken verdient Gouden Schoen"

Verschaeren:

Vanavond reikt Het Laatste Nieuws de Gouden Schoen uit aan de beste voetballer op de Belgische velden in 2019. Yari Verschaeren trok zijn beste pak aan en is vanavond aanwezig. Bij aankomst sprak hij kort met Gilles De Bilde. "Misschien haal ik in de eerste ronde wat punten, maar ik verwacht niet veel van vanavond." Lees verder » 14-01-2020 

'Sheffield plant bod op Cobbaut'

'Sheffield plant bod op Cobbaut'

De Engelse krant The Sun meldt dat Sheffield United van plan is om een bod uit te brengen op Elias Cobbaut. Volgens de tabloid zou Sheffield-manager Chris Wilder 7 miljoen pond willen bieden voor Cobbaut. Omgerekend is dat 8,19 miljoen euro. Lees verder »


"Misschien kan mijn visie over succesvol wielerteam helpen"

Opmerkelijk: Patrick Lefevere heeft nog niet officieel vernomen dat hij zal toetreden tot de raad van bestuur van Anderlecht. "Vorige week kreeg ik telefoon van Wouter Vandenhaute of dat mij zou interesseren. Ook Marc Coucke hoorde ik. Maar officieel weet ik nog niets", zegt hij aan Het Nieuwsblad. Lees verder »