Moppen (Pagina 1)

RSCA-Brugge - Webmaster
Het is een spannende dag voor het Belgisch voetbal vandaag! De topper Brugge-Anderlecht staat namelijk op het programma.
De spelers van Anderlecht zijn in Brugge aangekomen, maar ze hebben geen zin om te spelen, enkel Andy Najar wil wel. De paars-witten overleggen dus even en ze beslissen om op café en enkel Najar op te stellen.
Na 10 minuten kijkt Lukasz Teodorzcyk op teletekst op de tv in het café en hij ziet tot zijn grote verbazing staan: "Brugge - Anderlecht 0-1, 9e minuut, Najar". De spelers van RSCA juichen en gaan door met hun party!
Tegen het einde van de wedstrijd kijkt Teodorzcyk nog eens op teletekst, maar hij ziet: "Brugge - Anderlecht 1-1, 90e minuut, Izquierdo." Lukasz vloekt eens en net op dat moment komt Najar binnen. De spelers van Anderlecht vragen: "Ewel? Wat is er gebeurd?"
- Najar antwoordt : "Sorry jongens, in de 12e minuut heb ik rood gekregen!"

Blondjes - Webmaster
Waarom supporteren domme blondjes niet voor Club Brugge?
- Zo dom zijn ze nu ook weer niet hé!

Standard - Webmaster
Een Standard-fan komt met 200 EUR aan de kassa.
Vraagt die vent achter de balie wat moet je hebben: een seizoenskaart of een speler?

Genk en smurfen - Webmaster
Wat is de overeenkomst tussen Genk en de smurfen?
Ze zijn beiden klein en weten hoe het is om een blauwtje te lopen!

Vanhaezebrouck naar Brugge - Webmaster
Groot nieuws in Brugge! De coach Ivan Leko wordt vervangen door Vanhaezebrouck.
Ah ja, Vanhaezebrouck had onlangs in een interview nog gezegd dat hij zich een tijdje niet meer met het voetbal ging bezighouden...

Brugge en smurfen - Webmaster
Vraag: Wat is het verschil tussen Club Brugge en de smurfen?
Antwoord: Bij de smurfen hebben ze maar 1 klungel!

Leko en Weiler - Webmaster
Ivan Leko belt met René Weiler en vraagt aan René: "Hoe doe jij dat nou met jouw mannen. Ik bedoel: waarom doet Anderlecht het zo goed?"
"Nou, dat is niet zo moeilijk, ik laat ze regelmatig tegen elf etalagepoppen trainen, ze schoppen er een stuk of elf in en de moraal vliegt omhoog." "Oké", zegt Ivan. "Dat ga ik ook eens proberen."
Twee dagen later belt Ivan René weer op en zegt tegen René: "Nou heb ik hetzelfde met de mannen gedaan als jij, maar wat moet ik nou doen als ze met 2-0 achter staan?"

Vliegen in Antwerpen - Webmaster
Wat gebeurt er als een Antwerp-fan een vlieg in slikt?
Dan heeft ie meer hersens in z'n maag dan in z'n hoofd.

No comment - Maniac
Tijdens de laatste Anderlecht-Brugge loop er een Anderlechtsupporter naar het stadion. Opeens ziet hij in de bosjes een naakte, dode vrouw liggen.
Hij vind het zo onterend voor de vrouw dat hij z'n pet over het gezicht van de vrouw legt en z'n sjaal over haar borsten.
Daarna vervolgt hij z'n weg naar het stadion. Even later komt er een Brugge supporter voorbij gelopen.
Ook hij ziet die dode vrouw en ook hij vind het vreselijk en hij besluit om z'n Brugge petje over de schaamstreek van de vrouw te leggen en daarna loopt hij ook door naar het stadion. 5 minuten nadat de Brugge supporter gepasseerd is loopt er een agent voorbij. Die ziet de vrouw ook leggen. Hij tilt het Brugge petje op krabt zich op het hoofd en loopt weg en even later komt hij terug met een collega agent. Samen kijken ze weer onder het Brugge petje waarop de collega agent zegt: "Dit snap ik niet dit is de eerste keerdat er geen LUL onder het Brugge petje zit!!!

Leko op de RSCA velden - Webmaster
Ivan Leko is bij Anderlecht op bezoek en bekijkt een training van Anderlecht. Na afloop staat hij te praten met René Weiler. Hij vraagt hem hoe hij nou de opstelling bepaald voor de wedstrijd.
"Ik kijk naar de prestaties op de training, de fitheid en ik doe een kleine intelligentie test met de spelers." zegt René Weiler.
"Hoe gaat dat dan?", vraagt Leko.
"Kijk maar..." zegt René en roept Kums bij zich.
"Het is de zoon van je vader, en niet je broer." vraagt Weiler aan Kums.
"Dat ben ikzelf." zegt Kums.
"Goed zo" zegt Weiler. "Zo doe ik dat." zegt hij tegen Leko.
"Dat moet ik onthouden." denkt Leko.
De andere dag op de training van Brugge besluit Leko het zelfde te doen. Hij roept Mechele bij zich.
"Het is de zoon van je vader en niet je broer." zegt Leko.
Mechele staat te verzinnen en te verzinnen."Ehhh, ehhh, de bakker misschien?"
"Nee, fout!," zegt Leko, "Het is Sven Kums!"


Jouw mop op Anderlecht-online.be

Je kan een mop toevoegen aan onze pagina, zolang ze voetbal- en/of Anderlecht gerelateerd is. Check eerst of de mop niet reeds online staat. Moppen mogen niet extreem gewelddadig, sexistisch of racistisch zijn. Jouw voornaam wordt als auteur van de mop weergegeven, tenzij je anders aangeeft.

Jouw mop *