nasri samir

Nasri: "Hadden de kansen om te winnen"

ZATERDAG, 24 AUGUSTUS 2019, 15:22

INTERVIEWS Vorige week reageerde Samir Nasri geprikkeld na de nederlaag tegen Kortrijk, tegen Genk was hij rustiger voor de persmicrofoons. "Het zou van weinig respect voor onze filosofie getuigen mochten jullie die nu afbranden", sprak hij.
Lees verder »


Anderlecht censureert persfoto's

Anderlecht censureert persfoto's

ANDERE Omdat pers en publiek niet toegelaten zijn tijdens de trainingen, was er maandag een fotograaf aanwezig om foto's te bezorgen aan de media. Die foto's komen in een databank waar de pers uit kan putten. Enkele foto's werden echter alweer snel verwijderd. De reden: spelers die lachten. Lees verder »
Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Landry Dimata

Naam: Landry Dimata

Blessure: Knie

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 01-05-2019

Out tot: 15-10-2019

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • shirts
 • flickr
 • games

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  prono

  twitter