Europese topclubs ontdekken Sambi Lokonga

Europese topclubs ontdekken Sambi Lokonga

TRANSFERS Na negen maanden blessureleed ontpopte Albert Sambi Lokonga zich in geen tijd tot de dragende figuur van het Anderlecht-middenveld. Dat blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. Het Nieuwsblad beweert dat onder meer Manchester City en Barcelona de 19-jarige Belg op hun scoutingslijst hebben staan. Marca voegt ook Sevilla toe. Lees verder »


Anderlecht niet in beroep, maar mét tegenzin

Anderlecht niet in beroep, maar mét tegenzin

ANDERE RSC Anderlecht werd vorige week veroordeeld tot een boete van 5.000 euro voor de dubbele rol van Vincent Kompany. De licentiecommissie oordeelde dat Kompany de rol van trainer op zich nam terwijl hij niet over de nodige diploma's beschikt. De club gaat niet in beroep ook al is het het niet eens met de beslissing.  Lees verder »


Voorbeschouwing: Anderlecht - STVV

Voorbeschouwing: Anderlecht - STVV

WEDSTRIJDEN Na een weekje interlandvoetbal hervat Anderlecht vanavond de competitie. Met Frank Vercauteren zit er een nieuwe coach op de bank en het is uitkijken naar de veranderingen die hij doorvoert. Adrien Trebel keert zo goed als zeker terug in de ploeg om voor meer stabiliteit te zorgen. Lees verder »


Vercauteren herschikt taken van assistenten

Vercauteren herschikt taken van assistenten

ANDERE Met Simon Davis, Floribert Ngalula, Pär Zetterberg en Jonas De Roeck heeft Frank Vercauteren momenteel vier assistent-coaches. De kans dat ze zondag alle vier op de bank zitten, is klein, vertelde hij vanmiddag op zijn persconferentie. Vandaag of morgen wordt de invulling herbekeken. Lees verder »
RSCA - Sint-Truiden VV

 • 1. Chadli, Nacer
  85,66%
 • 2. Sambi Lokonga, Albert
  76,51%
 • 3. Roofe, Kemar
  74,58%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 2

1.  Linkens007
23 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  thaibel
22 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  Gaudus
22 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  capsulebleue
22 Ptn.  ✪✪✪✪
5.  postier
21 Ptn.  ✪✪✪
6.  Koze
21 Ptn.  ✪✪✪
7.  jasna
21 Ptn.  ✪✪✪
8.  peyodev
20 Ptn.  ✪✪
9.  sportseba
19 Ptn.  ✪
10.  marct50
19 Ptn.  ✪
11.  Dewinnekes
19 Ptn.  ✪
12.  stef70
19 Ptn.  ✪

Prono »

 • stadium
 • cooperate
 • stars

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  prono

  twitter