kayembe edo

Kayembe: "Ik sluit uitleenbeurt niet uit"

ZATERDAG, 15 DECEMBER 2018, 22:25

INTERVIEWS Tegen Dinamo Zagreb mocht Edo Kayembe nog eens opdraven. "Ik denk dat ik gedaan heb wat de coach van me vroeg", sprak de 20-jarige Congolees na afloop. Hij hoopt wel meer aan spelen toe te komen. "Het is niet altijd makkelijk om te zweven tussen de U21 en de A-ploeg."
Lees verder »Opinie: In de voetsporen van Ajax?

Opinie: In de voetsporen van Ajax?

OPINIES“Anderlecht moet kunnen wat Ajax kan.” We werden afgelopen zomer om de oren geslagen met variaties op die uitspraak. Een paar maand later hebben de Amsterdammers de lat wel erg hoog gelegd. Want laat ons even eerlijk zijn: welke Anderlechtfan is momenteel niet jaloers op Ajax? Lees verder »


Boeckx: "Met maturiteit gespeeld"

Boeckx: \

INTERVIEWS Frank Boeckx stond gisteren nog eens onder de lat en mocht de Europese campagne afsluiten met een clean sheet. De problemen bij RSC Anderlecht blijven dezelfde, deze ploeg mist slagkracht voorin. Stilletjes hoopt de doelman ook op meer speelkansen.  Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Prono Ronde 5

1.  vidocq
35 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  kingmich
24 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  Bjorn_R
23 Ptn.  ✪✪✪
4.  PT TOTOLIE
23 Ptn.  ✪✪✪
5.  kirlip
22 Ptn.  ✪✪
6.  cricri1080
22 Ptn.  ✪✪
7.  STEFE
21 Ptn.  ✪
8.  JEFDEF
21 Ptn.  ✪
9.  penasse
20 Ptn.
10.  Gaudus
20 Ptn.
11.  1COOLFOX
18 Ptn.
12.  geuzen
18 Ptn.

Prono »

 • stadium
 • shirts
 • flickr

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  stars