belfius academy

Oefenmatch tegen Roda verplaatst naar Neerpede

DONDERDAG, 30 JUNI 2022, 15:29

WEDSTRIJDEN De oefenwedstrijd tegen Roda JC zal dan toch doorgaan. De wedstrijd, die door de Nederlandse autoriteiten gisteren werd verboden, zal nu gespeeld worden in het oefencentrum van Anderlecht te Neerpede. Anderlecht bevestigde vandaag ook twee andere oefenduels.
Lees verder »

Speciale constructie in huurdeal Esposito

Speciale constructie in huurdeal Esposito

TRANSFERS - ANDERE Het is enkel nog wachten op de officiële aankonding omtrent Sebastiano Esposito, de spits legde gisteren al zijn medische testen af in het UZ Gent. RSC Anderlecht huurt de spits voor één seizoen en heeft een aankoopoptie bedongen, Inter Milan op zijn beurt heeft dan een terugkoopoptie. Lees verder »
Esposito aangekomen in Neerpede

Esposito aangekomen in Neerpede

TRANSFERS Vanavond omstreeks 19 uur is Sebastiano Esposito aangekomen in Neerpede. De 19-jarige Italiaanse spits legde vandaag zijn medische testen af. Volgens La Dernière Heure zal zijn uitleenbeurt morgen worden bekendgemaakt. Lees verder »


Spelersbeoordeling

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • youtube
 • stadium
 • shirts


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/