Real-time berichten op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
dimata landry

Dimata laat knie onderzoeken in Duitsland

DINSDAG, 22 JANUARI 2019, 06:36

BLESSURES Bij Anderlecht wil men niet veel kwijt over de blessure van Landy Dimata. "Om privacyredenen communiceren we niet over de aard. We doen alles om het klaar te krijgen voor de wedstrijd van zondag tegen Eupen", klinkt het. 
Lees verder »

Vranjes wil niet vertrekken

Vranjes wil niet vertrekken

INTERVIEWS Of hij nu ondertussen wel of niet terug traint is niet helemaal duidelijk, maar RSC Anderlecht laat weten dat Ognjen Vranjes niet onwettig afwezig is. Het is duidelijk dat paars-wit niet meer rekent op de Bosniër, al denkt die er -volgens zijn manager- anders over: “Ognjen blijft”. Lees verder »Voorbeschouwing: AA Gent - Anderlecht

Voorbeschouwing: AA Gent - Anderlecht

WEDSTRIJDEN Ook voor Anderlecht zit de winterstop er vandaag op. Paars-wit hervat met een uitwedstrijd bij AA Gent, dat drie punten minder telt en zevende staat. Het is uitkijken of Fred Rutten er de voorbije twee weken al in geslaagd is om opnieuw schwung en vertrouwen in het elftal te krijgen. Lees verder »


Geen Dimata en Zulj

Geen Dimata en Zulj

ANDERE Anderlecht doet het tegen AA Gent zonder Landry Dimata. Waarom de spits onbreekt, is momenteel niet bekend. Ook Peter Zulj is niet van de partij. Voor de nieuwkomer komt dit duel nog te vroeg. Lees verder »Grote kern maar geen kwaliteit

Grote kern maar geen kwaliteit

ANDERE RSC Anderlecht gebruikte dit seizoen al 31 verschillende spelers, het record staat op 34. Niet meer zoveel dus om dat te breken. Peter Zulj zal in ieder geval de 32ste speler zijn van het huidige seizoen.  Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Emmanuel Adjei Sowah

Naam: Emmanuel Adjei Sowah

Blessure: Adductoren

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 13-07-2018

Out tot: 01-09-2018

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • youtube
 • route
 • shirts

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  stars

  games