van crombrugge hendrik

Van Crombrugge en Kompany in Belgische spelersraad

WOENSDAG, 8 APRIL 2020, 22:45

ANDERE Op initiatief van spelersvakbond Sporta werd er vandaag een spelerraad opgericht met spelers uit 1A en 1B. De spelersraad wil een stem zijn wat betreft beleidsbeslissingen die hen aanbelangen. Hendrik Van Crombrugge is één van de leden. Ook Vincent Kompany is betrokken. 
Lees verder »


RSC Anderlecht krijgt licentie, Standard niet

RSC Anderlecht krijgt licentie, Standard niet

ANDERE De Licentiecommissie heeft goed nieuws voor RSC Anderlecht, zij  krijgen een licentie voor seizoen 2020-2021. Minder goed nieuws was er voor Standard, zij krijgen geen licentie voor volgend seizoen. Daar zullen de Luikenaars zich wellicht niet bij neerleggen en de zaak voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) aanvechten.  Lees verder »


"Marc wil enkel nog ceremoniële voorzitter zijn"

\

INTERVIEWS - ANDERE Karel Van Eetvelt kwam in zijn "coronacall" ook terug op de rol van Marc Coucke. De voorzitter krijgt de laatste maanden constant de wind van vooren. "Toch heeft hij nog altijd het beste met de club voor", zegt Van Eetvelt, die zich in juni kandidaat stelt om Coucke op te volgen in de Raad van Bestuur van de Pro League.  Lees verder »


AC Milan wil aankoopoptie heronderhandelen

AC Milan wil aankoopoptie heronderhandelen

TRANSFERS - ANDERE Volgens de Italiaanse La Gazzetta dello Sport wil AC Milan de aankoopoptie op Alexis Saelemaekers opnieuw onderhandelen. Er is een verplichte aankoopoptie van 3,5 miljoen euro als Saelemaekers een bepaald aantal speelminuten had. Door de coronacrisis kwam hij echter maar aan 33 minuten. Lees verder »"Solidariteit is een noodzaak"

\

ANDERE De Belgische clubs die Europees spelen stonden op hun achterste poten, RSC Anderlecht die voorstelde om het Europees geld te verdelen, hoongelach en verwijten van bedelaars was hun deel. Maar nu blijkt dat idee helemaal niet zo slecht. Enkel de boodschapper was misschien ongelukkig, niet de boodschap. Lees verder »


RSCA - Zulte Waregem

 • 1. Doku, Jeremy
  85,31%
 • 2. Vlap, Michel
  84,69%
 • 3. Kompany, Vincent
  82,65%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Andy Najar

Naam: Andy Najar

Blessure: Knie

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 01-07-2019

Out tot: 01-03-2020

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • jokes
 • stars
 • flickr

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  stars

  games