We zijn nu ook actief op Google+! Volg ons dus ook via dit social media kanaal! ➜ Google+
van holsbeeck herman

Van Holsbeeck: "Ervaring leert mij dat die vrij duur zijn"

DONDERDAG, 27 JULI 2017, 15:16

INTERVIEWS Bram Nuytinck trekt na vijf seizoenen de deur van Neerpede achter zich dicht. Veel spelen deed de Nederlander niet meer, maar zijn vertrekt dwingt RSC Anderlecht wel de transfermarkt op. Het zal geen gemakkelijke opdracht worden om een vervanger te vinden, bevestigt Van Holsbeeck: "De ervaring leert mij dat die vrij duur zijn."
Lees verder »
De reden waarom transfer Mata afsprong

De reden waarom transfer Mata afsprong

TRANSFERS - ANDERE RSC Anderlecht was al een tijdje rond met Charleroi over de transfer van Clinton Mata, alleen de speler bleef twijfelen. Uiteindelijk zag paars-wit af van de transfer, reden: John Bico. Op gegeven moment veranderde Mata van agent en ruilde Mogi Bayat in voor Bico. Het signaal voor Anderlecht om definitief van de transfer af te zien.  Lees verder »


Vancamp scoort en geeft assist bij debuut

Vancamp scoort en geeft assist bij debuut

ANDERE Afgelopen zaterdag ging Roda JC Kerkrade op bezoek bij FC Eindhoven voor een oefenwedstrijd. Jorn Vancamp startte in de basis bij Roda en zorgde na zes minuten, voor de 0-1 op het scorebord. Even later gaf hij ook de assist voor de 1-2, de wedstrijd eindigde met 2-3 winst voor Roda.  Lees verder »


"Bouwwerf Bosuil"

\

ANDERE Binnen drie dagen wordt de competitie op gang gefloten op de Bosuil, maar 100% zeker is dat nog niet. Al maken ze zich bij Antwerp sterk dat het stadion zal in orde zijn om RSC Anderlecht te ontvangen komende vrijdag. De grasmat ligt er in ieder geval al, en aan noodkleedkamers wordt naarstig gewerkt.  Lees verder »


"Svilar zal zeker zijn kansen krijgen"

\

INTERVIEWS Mile Svilar had gehoopt om dit seizoen zijn kansen te krijgen in de A-kern. Toen RSC Anderlecht Matz Sels binnenhaalde voor één seizoen, zag Svilar zijn kansen slinken. Herman Van Holsbeeck benadrukt dat hij geen andere keuze had door de rugoperatie van Frank Boeckx, maar dat Svilar zeker zijn kansen zal krijgen komend seizoen. Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Andy Najar

Naam: Andy Najar

Blessure: Hamstrings

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 01-06-2017

Out tot: 15-08-2017

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • youtube
 • quiz
 • route

 • Vandennest

  Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  shirts

  prono