We zijn nu ook actief op Google+! Volg ons dus ook via dit social media kanaal! ➜ Google+
webpoll

Nieuwe poll: wil u Vanhaezebrouck als coach?

DONDERDAG, 21 SEPTEMBER 2017, 15:35

WEBSITE Nu René Weiler de club verlaten heeft, is Anderlecht zijn zoektocht gestart naar een nieuwe coach. Hein Vanhaezebrouck wordt in de media als topfavoriet naar voor geschoven om Weiler op te volgen. Hoe staat u tegenover zijn mogelijk komst?
Lees verder »

Boeckx: "Moeten de hand in eigen boezem durven steken"

Boeckx: \

INTERVIEWS Nicolas Frutos koos gisteren voor Frank Boeckx in doel. Of dat wil zeggen dat Boeckx nu de nieuwe nummer 1 onder lat is, wil hij niet gezegd hebben. De doelman wou wel iets kwijt over het vertrek van René Weiler: "De fout ligt ook een beetje bij ons, we hadden meer moeten doen om Weiler te helpen", aldus Boeckx. Lees verder »


Kums: "Basisplaats deed mij deugd"

Kums: \

INTERVIEWS Sven Kums was meteen duidelijk na de wedstrijd: "Ik ga niet reageren op het ontslag van René Weiler, enkel vragen over de wedstrijd". Logisch wel als je de afgelopen weken bekijkt. Kums was gelukkig om opnieuw aan de aftrap te staan en kan zich helemaal vinden in het spelsysteem van Nicolas Frutos.  Lees verder »


De Boer zegt niet meteen "neen"

De Boer zegt niet meteen \

ANDERE General manager Herman Van Holsbeeck had wellicht niet verwacht dat hij zo vlug, na een drukke zomermercato, opnieuw aan een zoektocht moest beginnen. Hij gaf al aan dat de dag dat het ontslag van Weiler bekend was, zijn telefoon overliep van de berichten met kandidaturen van trainers. Volgens Het Nieuwsblad ook die van Claude Puel en Frank de Boer. Lees verder »


FT: Westerlo - RSC Anderlecht 0-1

FT: Westerlo - RSC Anderlecht 0-1

WEDSTRIJDEN Paars-wit ontmoet vandaag Westerlo uit 1B in de Croky Cup. Het is de eerste partij onder interim trainer Nicolas Frutos. U kan de wedstrijd live bij ons volgen via dit artikel met een snel en uitgebreid verslag. Vergeet niet om de browser manueel te verversen. Lees verder »


"Vier wedstrijden ? Ik hoop dat ik maar 20 minuten nodig heb"

\

ANDERE Het is Nicolas Frutos menens als hoofdcoach bij RSC Anderlecht. Ook al benadrukt het bestuur dat de Argentijn 'ad interim' is aangesteld, wil Frutos volop voor zijn kans gaan. "Ik lees dat ik vier wedstrijd krijg om mij te bewijzen, ik hoop dat ik maar 20 minuten nodig heb", klonk het ambitieus bij De Reiger. Hij vloog er gisteren op training al meteen in.  Lees verder »Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Kara Mbodj

Naam: Kara Mbodj

Blessure: Adductoren

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 08-09-2017

Out tot: 24-09-2017

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • stadium
 • cooperate
 • stars

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  games

  facebook