lukaku romelu

Lukaku reageert op misselijkmakende cartoon van 'Het Nieuwsblad'

WOENSDAG, 3 JUNI 2020, 22:31

INTERVIEWS - ANDERE Een nieuw dieptepunt, een andere omschrijving valt er niet te verzinnen op de cartoon (zie hieronder) die vandaag in 'Het Nieuwsblad' verschenen is. Op de cartoon is te zien hoe Wouter Vandenhaute met zijn knie in de nek gaat zitten van de op de grond liggende Michael Verschueren. Als bijschrift staat er "Purple lives matter" te lezen, verwijzend naar de dood van de Amerikaan George Floyd.
Lees verder »


Van Eetvelt: "Geen contact met Moïse"

Van Eetvelt: \

INTERVIEWS Gisteren werden er enkele belangrijke knopen doorgehakt bij de club. Vandenhaute werd officieel aangesteld als voorzitter, maar er werden ook beslissingen genomen rond herschikking van schulden en een nieuwe financiële inbreng van ongeveer 20 miljoen euro. Volgens CEO Van Eetveld is de club nu opnieuw financieel "solide" en kan het nieuwe seizoen worden voorbereid. Maar volgt er nu nog een additionele inbreng van Congolees Moïse Katumbi van TP Mazembe? Lees verder »Kortrijk-revelatie Moffi in beeld

Kortrijk-revelatie Moffi in beeld

TRANSFERS Volgens Het Laatste Nieuws toont Anderlecht interesse in Terem Moffi, een 21-jarige Nigeriaan die na zijn komst naar KV Kortrijk in januari meteen furore maakte. Ook Saint-Étienne en Galatasaray hebben de spits op hun lijstje. De Turken zouden twee miljoen euro klaar hebben. Lees verder »Verschueren verlaat management

Verschueren verlaat management

ANDERE Tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur van Anderlecht zijn enkele belangrijke knopen doorgehakt. Zo komt er 20 miljoen euro vers kapitaal, stapt Michael Verschueren uit het management van de club en werd het plan "RSCA '20-'25" - met Wouter Vandenhaute als voorzitter - unaniem goedgekeurd. Lees verder »


RSCA - Zulte Waregem

 • 1. Doku, Jeremy
  84,77%
 • 2. Vlap, Michel
  83,38%
 • 3. Kompany, Vincent
  80,92%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Landry Dimata

Naam: Landry Dimata

Blessure: Knie

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 01-05-2019

Out tot: 01-03-2020

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • jokes
 • stars
 • cooperate

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Status Steunfonds
  8.953 € (02/6/2020) (+ 150 €)  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  prono