Vertenten wil weer fluiten op hoogste niveau

Vertenten wil weer fluiten op hoogste niveau

ANDERE De operatie Propere Handen is nog volop aan de gang, al lijkt de hele heisa op een sisser uit te draaien. Advocaat Hans Rieder wraakte eerder al de onderzoeksrechter, als gevolg werd zijn cliënt Bart Vertenten vrijgelaten onder voorwaarden. Maar de advocaat gaat nog een stapje verder. Zijn volgende stap is het ontslag van Vertenten aanvechten. Lees verder »


De Coene aan de slag bij Antwerp

De Coene aan de slag bij Antwerp

ANDERE Enkele weken geleden verliet kinesist Jochen De Coene na tien jaar Anderlecht. Basis aan het vertrek waren de vele onenigheden in de medische staf sinds de komst van Chris Goossens. Lang heeft de werkloosheid van De Coene niet geduurd, hij gaat aan de slag bij Antwerp. Lees verder »


RSCA - KAA Gent

 • 1. Kums, Sven
  80,40%
 • 2. Sambi Lokonga, Albert
  77,40%
 • 3. Dimata, Landry
  70,90%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 4

1.  Berckie15
28 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  1COOLFOX
24 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  Easy1
24 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  vidocq
23 Ptn.  ✪✪✪
5.  Franck
23 Ptn.  ✪✪✪
6.  Paddy
22 Ptn.  ✪✪
7.  stef70
22 Ptn.  ✪✪
8.  vavavroum
22 Ptn.  ✪✪
9.  marct50
22 Ptn.  ✪✪
10.  burundi
21 Ptn.  ✪
11.  louphabar
21 Ptn.  ✪
12.  Danilou
20 Ptn.

Prono »

 • youtube
 • stars
 • quiz

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  advertise

  history