RWDM

Invallers winnen met 4-1 van RWDM

MAANDAG, 12 APRIL 2021, 15:30

WEDSTRIJDEN Vincent Kompany gaf het op zijn persconferentie voor de topper tegen Club Brugge al aan, hij kan twee elftallen opstellen die mekaar waardig zijn. En dat bewezen ze ook deze middag, de invallers wonnen de oefenwedstrijd tegen RWDM met 4-1.
Lees verder »

Oh lé lé en pizza

Oh lé lé en pizza

ANDERE Onnodig te zeggen dat de vreugde immens was bij RSC Anderlecht na de overwinning tegen Club Brugge. Dat bewijzen ook de beelden die de club vrijgaf op zijn sociale media. Alhoewel de euforie bij Vincent Kompany tijdelijk was want Play-off 1 is ondanks de zege nog niet helemaal zeker.  Lees verder »


Kompany: "CL? Ik ga ze niet laten zweven"

Kompany: \

INTERVIEWS Als er één constante geweest is de voorbije weken, is het de nuchterheid van Vincent Kompany en dat was ook gisteren zo. Links en rechts klinkt het dat RSC Anderlecht mag gaan voor de tweede plaats en Champions League-voetbal, maar daar wil de coach het zeker nog niet over hebben.  Lees verder »

"Veel op training, té weinig in een wedstrijd"

\

INTERVIEWS Het was een zure nederlaag volgens Philippe Clement. Hij kijkt dan vooral naar enkele spelers van zijn ploeg die hun taak niet deden. En dan die goal van Albert Sambi Lokonga. Clement kon niet laten om te onderstrepen dat het een "lucky goal" was. Maar dat was buiten Kompany gerekend. Lees verder »


RSCA - Club Brugge

 • 1. Nmecha, Lukas
  78,33%
 • 2. Ait El Hadj, Anouar
  75,90%
 • 3. Mykhaylichenko, Bogdan
  73,85%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Hendrik Van Crombrugge

Naam: Hendrik Van Crombrugge

Blessure: Rug

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 22-12-2020

Out tot: 31-03-2021

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • quiz
 • jokes
 • flickr


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/