belfius academy

'Bundu heeft contract getekend'

DONDERDAG, 6 AUGUSTUS 2020, 20:47

TRANSFERS Volgens La Dernière Heure is de transfer van Mustapha Bundu naar Anderlecht rond. De spits uit Sierra Leone slaagde vandaag voor zijn medische testen en tekende nadien een contract voor vier jaar.
Lees verder »Didillon legt vandaag medische testen af

Didillon legt vandaag medische testen af

TRANSFERS - ANDERE Komt er vandaag eindelijk een doorbraak in de transfer van Thomas Didillon naar Cercle Brugge. De doelman legt er normaal vandaag  zijn medische testen af. En dan staat niets een transfer nog in weg. Officieel is Didillon dan eigendom van Monaco die hem meteen weer uitleent aan Cercle. Lees verder »Spelersbeoordeling

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Vincent Kompany

Naam: Vincent Kompany

Blessure: Lies

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 18-07-2020

Out tot: 20-08-2020

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • stadium
 • stars
 • route

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Status Steunfonds
  9.144 € (16/6/2020) (+ 50 €)  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  games

  ticketing