sardella killian

Sardella wil meer speelminuten

WOENSDAG, 26 JANUARI 2022, 10:02

ANDERE Met Amir Murillo die bij de Panamese nationale ploeg vertoeft, hoopt Killian Sardella op een plaatsje in de basiself. Mocht Vincent Kompany alsnog de voorkeur geven aan  Bogdan Mykhaylinchenko, denkt de entourage van Sardella dat het misschien toch tijd is om te vertrekken bij RSC Anderlecht.
Lees verder »


Selectie: Kompany haalt Leoni erbij

Selectie: Kompany haalt Leoni erbij

WEDSTRIJDEN Vincent Kompany heeft een selectie van twintig spelers samengeroepen voor de wedstrijd van morgen tegen Cercle Brugge. De meest opvallende naam is die van Théo Leoni. Hij neemt de plaats in van de geschorste Kristoffer Olsson. De aanvoerder van de U21 krijgt de voorkeur op Kristian Arnstad. Lees verder »Trebel sidekick van Bayat

Trebel sidekick van Bayat

ANDERE Adrien Trebel en Mogi Bayat hebben een hele goede vriendschapsrelatie, de Fransman heeft de makelaar ook nooit laten vallen. Nu blijkt dat die vriendschap wel heel diep zit en Trebel zou meegeholpen hebben aan een transfer in ruil voor 15 procent commissie, daarvoor loog hij zelfs tegen RSC Anderlecht. Lees verder »


"Verdachte" handtekeningen Collin onderzocht

\

ANDERE Een hele tijd geleden liet Marc Coucke vallen dat er nog "heel veel lijken uit de kast gingen vallen". Dat blijken nu profetische woorden te zijn want niet alleen Herman Van Holsbeeck is het onderwerp van gerechtelijke onderzoeken ook "verdachte" handtekeningen van Philippe Collin. Lees verder »


"Union is dé favoriet momenteel"

\

INTERVIEWS Union liep gisteren nog wat verder uit op tweede achtervolger Club Brugge en staat nu negen punten los. Woensdag wacht Cercle Brugge in het Lotto Park om dan zondag naar het Dudenpark te trekken. Vincent Kompany is alvast duidelijk: "Union is dé favoriet van het moment". Lees verder »


KV Mechelen - RSCA

 • 1. Zirkzee, Joshua
  69,56%
 • 2. Gomez, Sergio
  65,44%
 • 3. Amuzu, Francis
  64,13%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • stadium
 • jokes
 • shirts


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/