Real-time berichten op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
uefa europa league

Wat u moet weten over Spartak Trnava

DINSDAG, 18 SEPTEMBER 2018, 13:22

WEDSTRIJDEN Overmorgen start Anderlecht zijn Europese campagne met een uitwedstrijd bij Spartak Trnava. De club uit Slovakije is een nobele onbekende voor de Belgische voetballiefhebber. Hoog tijd om 'de Witte Engelen' eens onder de loep te nemen.
Lees verder »


Verschueren: "We kunnen concurreren met Club"

Verschueren: \

INTERVIEWS Michael Verschueren was gisteren te gast in VISTA!. Naast bestuurslid van RSC Anderlecht is Verschueren ook actief binnen de European Club Association (ECA). Daar werkt men momenteel aan een 'Europa League II', liet Verschueren weten. Natuurlijk liet hij ook zijn licht schijnen op Anderlecht en de 1 op 9. Lees verder »


Bakkali: "Mijn tijd komt nog wel"

Bakkali: \

INTERVIEWS Zakaria Bakkali maakte tijdens de wedstrijd tegen Antwerp een meer dan deftige indruk. Voorbije zaterdag zat hij op de bank. De aanvaller schikt zich momenteel in zijn invallersrol: "Dat is de keuze van de trainer, ik heb daar geen moeite mee." Lees verder »


Santini: "De 6-0 tegen Spanje hangt er nog in"

Santini: \

INTERVIEWS Ivan Santini was duidelijk vermoeid tijdens de wedstrijd tegen KRC Genk. Tijd om te recupereren is er niet, want donderdag wacht Trnava en zondag komt Standard op bezoek in het Astridpark. Daarna de 1/16 finales van de Beker van België en enkele dagen later komt STVV op bezoek.  Lees verder »


U21 vernederen een Standard vol A-kernspelers

U21 vernederen een Standard vol A-kernspelers

JEUGD De U21 zijn met ruime 0-4-cijfers gaan winnen bij Standard. Een erg sterke prestatie, want bij de Rouches speelden A-kernspelers Goreux, Kosanovic, Miangue, Lestienne en Carlinhos mee. Voor Anderlecht scoorden Yari Verschaeren (foto), Mohamed Bouchouari, Jeremy Doku en Sieben Dewaele. Lees verder »


Trebel op consultatie bij buitenlands specialist

Trebel op consultatie bij buitenlands specialist

BLESSURES Adrien Trebel heeft al een tijdje last van de buikspieren. Het woord operatie wordt nog niet uitgesproken, maar binnen RSC Anderlecht houden ze er wel rekening mee. Vandaag gaat de Fransman op consultatie bij een buitenlandse specialist, clubdokter Chris Goossens vergezeld hem.  Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Emmanuel Adjei Sowah

Naam: Emmanuel Adjei Sowah

Blessure: Adductoren

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 13-07-2018

Out tot: 01-09-2018

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • jokes
 • route
 • shirts

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.

  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  games

  facebook