We gaan op zoek naar het DNA van onze club. Neem deel aan onze vragenlijst! ➜ Het DNA van RSCA
vandenstock roger

Vanden Stock neemt ontslag als voorzitter Pro League

WOENSDAG, 21 FEBRUARI 2018, 16:11

ANDERE Roger Vanden Stock heeft zijn ontslag ingediend al voorzitter van de Pro League, de vereniging van 24 profclubs in ons land. "Ik ben 75, het is tijd om de fakkel door te geven”, zo vertelt hij bij Sporza. Het ontslag van Vanden Stock bij de Pro League valt samen met zijn aftreden als voorzitter bij Anderlecht.
Lees verder »

Matazo weigert contract bij Anderlecht

Matazo weigert contract bij Anderlecht

JEUGD - TRANSFERS Eliot Matazo, één van de grooste talenten die er bij Anderlecht rondloopt, heeft het contract voorstel dat Anderlecht hem deed naast zich neergelegd. Op 15 februari vierde Matazo zijn 16e verjaardag en mocht hij een profcontract tekenen, maar dat zal dus niet bij Anderlecht gebeuren. Lees verder »Coucke speelt het fair in dossier-Milic

Coucke speelt het fair in dossier-Milic

TRANSFERS Tot zijn laatste dag bij Oostende blijft Marc Coucke het beste doen voor de kustploeg. De toekomstige voorzitter van Anderlecht heeft samen met Antonio Milic beslist om de eenzijdige optie om zijn contract te verlengen tot 2019 te lichten. Opmerkelijk, want velen gingen ervan uit dat Milic in juni naar Anderlecht zou komen. Lees verder »


Het DNA van RSCA !

Het DNA van RSCA !

WEBSITE De malaise bij paars-wit blijft verder duren na een nieuwe nederlaag tegen STVV. Zo is onze fiere Brusselse club aan zijn slechtste periode in 20 jaar bezig. De oorzaken van de crisis werden vorige week reeds uitvoering besproken. Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Andy Najar

Naam: Andy Najar

Blessure: Hamstrings

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 18-12-2017

Out tot: 01-07-2018

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • youtube
 • shirts
 • facebook

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  ticketing

  prono