Watford-spits gelinkt aan Anderlecht

Watford-spits gelinkt aan Anderlecht

TRANSFERS Volgens het Engelse medium The Athletic toont Anderlecht interesse in Isaac Success, een 24-jarige aanvaller van Watford. Dat Success zijn naam gekoppeld wordt aan Anderlecht, is niet opmerkelijk: Mogi Bayat is kind aan huis bij Watford. Lees verder »


"Gedacht dat mijn carrière voorbij was"

\

INTERVIEWS Zakaria Bakkali mocht gisteren een kwartier voor tijd invallen. Hij ging meteen mee ten onder met zijn ploegmaats. Niet dat hij iets deed om dat te voorkomen. Bij de opwarming al, die Bakkali afwerkte met de handen in de zakken, was het duidelijk dat hij er niet echt zin in had.  Lees verder »Didillon legt medische tests af bij Genk

Didillon legt medische tests af bij Genk

TRANSFERS Thomas Didillon heeft reeds zijn medische tests af bij de landskampioen en staat nu ook op het punt om te tekenen. De vorige onderhandelingen liepen uit op niks, maar nu zou paars-wit zijn prijs serieus laten zakken hebben omdat ze de 24-jarige Franse doelman maar al te graag van de hand wouden doen. Daarnaast wou hij zelf ook niet meer plaatsnemen op de bank. Lees verder »


Spelersbeoordeling

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Philippe Sandler

Naam: Philippe Sandler

Blessure: Knie

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 05-12-2019

Out tot: 05-02-2020

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • jokes
 • stadium
 • quiz

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  advertise

  games