Real-time berichten op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van nieuws, goals en quiz/prono updates! ➜ Web notificaties
dauda mohammed

Dauda en Sowah krijgen hun kans

WOENSDAG, 18 JULI 2018, 07:47

JEUGD - TRANSFERS De komende weken moet duidelijke worden welke jongeren komend seizoen elders ervaring moeten opdoen. De Ghanezen Mohammed Dauda en Emmanuel Sowah leken tot deze categorie te behoren, maar nu zouden beiden toch volop hun kans krijgen bij Anderlecht.
Lees verder »Zweed Bergström optie voor verdediging

Zweed Bergström optie voor verdediging

TRANSFERS De nieuwste piste die Anderlecht volgt om zijn verdediging te versterken, luistert naar de naam Emil Bergström. Dit is een 25-jarige Zweed die clubloos is nadat hij zijn contract bij Rubin Kazan verbrak wegens wanbetalingen. Het voorbij anderhalf jaar speelde hij voor Grasshopper. Lees verder »


Website fanshop verklapt nieuw thuis-shirt (foto)

Website fanshop verklapt nieuw thuis-shirt (foto)

ANDERE Zo meteen stelt Anderlecht het nieuwe thuis-shirt voor komend seizoen voor, maar de website van de fanshop verklapte het al een half uur eerder. Omstreeks 8.30 kwam een foto van het nieuwe truitje online. Een wakkere bezoeker had het opgemerkt en plaatste een foto op Twitter. Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Emmanuel Adjei Sowah

Naam: Emmanuel Adjei Sowah

Blessure: Buikspieren

Soort blessure: Ontsteking

Out sinds: 20-10-2017

Out tot: 01-02-2018

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

 • jokes
 • stadium
 • quiz

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  games