kompany vincent

Kompany traint individueel

WOENSDAG, 18 SEPTEMBER 2019, 08:36

BLESSURES Vincent Kompany is op de terugweg na zijn blessure. Al blijft de wedstrijd tegen Club Brugge nog twijfelachtig. Men wil vooral geen risico nemen en Kompany pas brengen als hij 100 % fit is. Gisteren trainde de speler-manager al individueel. 
Lees verder »

Verschueren praat met supporters

Verschueren praat met supporters

ANDERE Na zeven speeldagen is de balans 5 op 21  voor RSC Anderlecht. Een pijnlijke ervaring voor de supporters die ondanks die zware balans achter de ploeg blijven staan. Na de nederlaag tegen Antwerp ging de volledige ploeg en staff het publiek dan ook groeten uit respect voor hun niet aflatende steun. Lees verder »


"Blijven vasthouden aan ons systeem"

\

INTERVIEWS Hendrik Van Crombrugge hield zijn ploeg meermaals recht, maar moest zich uiteindelijk gewonnen geven op een schot van Miyoshi. De doelman is tevreden met zijn prestatie, alleen spijtig dat ze geen punten oplevert. Hij ziet ook geen reden om het systeem te veranderen, de resultaten zullen wel volgen. Lees verder »


Roofe en Kompany wellicht fit voor Brugge

Roofe en Kompany wellicht fit voor Brugge

BLESSURES De berichten van de laatste dagen waren tegenstrijdig, maar volgens Het Laatste Nieuws kan Simon Davies in Brugge rekenen op Kemar Roofe en Vincent Kompany. Beide spelers trainden al gedeeltelijk mee met de groep. Al wil RSC Anderlecht niets forceren en blijft het dus afwachten.  Lees verder »


Officieel: Vanden Borre traint mee met U21

Officieel: Vanden Borre traint mee met U21

INTERVIEWS Wat een uur geleden al in de pers verscheen is nu ook officieel gemaakt door RSC Anderlecht: Anthony Vanden Borre traint de komende maanden mee met de U21. De club wil Vanden Borre zo de kans geven om opnieuw op niveau te komen en misschien ook terug mee te draaien in Eerste Klasse.  Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Geblesseerde spelers

Thierry Lutonda

Naam: Thierry Lutonda

Blessure: Enkel

Soort blessure: Verdraaiing

Out sinds: 04-08-2019

Out tot: 04-09-2019

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • stadium
 • quiz
 • jokes

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  history

  prono