zulj peter

Geen speelminuten voor Zulj en Milic

DONDERDAG, 21 MAART 2019, 22:43

ANDERE Anderlecht-spelers Peter Zulj (foto) en Antonio Milic bleven vanavond 90 minuten op de bank bij hun nationale elftal. Zulj zag Oostenrijk met 0-1 verliezen van Polen. Het Kroatië van Milic won wel: met 2-1 van Azerbeidzjan.
Lees verder »


Trebel speelt 75 minuten in oefenduel

Trebel speelt 75 minuten in oefenduel

Het gaat goed met Adrien Trebel. Anderlecht organiseerde gisteren een oefenduel tussen de aanwezige A-kernspelers en beloften en de Fransman speelde daarin 75 minuten mee. Opvallend: zelfs in dit duel mocht Ognjen Vranjes niet meespelen. Lees verder »


Golden Generation Arena

Golden Generation Arena

ANDERE Mocht je er nog aan twijfelen, het Eurostadion is nu dood en begraven. De Belgische Voetbalbond maakte deze namiddag bekend dat het het Koning Boudewijnstadion volledig wil renoveren en omdopen tot de Golden Generation Arena.  Lees verder »


Amuzu scoort bij verliezende Duivels

Amuzu scoort bij verliezende Duivels

ANDERE Anderlecht-speler Francis Amuzu scoorde vanavond in de oefenwedstrijd van de Belgische U21 tegen Denemarken. Op slag van rust trapte hij de 0-2 tegen de netten. Door twee doelpunten in de toegevoegde tijd verloor België finaal met 3-2. Lees verder »


Anderlecht-Online TV

Video »

Prono Ronde 8

1.  mapusa
8 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  cricri1080
8 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  1siebel
7 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  vavavroum
6 Ptn.  ✪✪✪
5.  louphabar
6 Ptn.  ✪✪✪
6.  Danilou
6 Ptn.  ✪✪✪
7.  PT TOTOLIE
5 Ptn.  ✪✪
8.  scoorforrestscoor
5 Ptn.  ✪✪
9.  prisonman001
5 Ptn.  ✪✪
10.  skyhawk
5 Ptn.  ✪✪
11.  geuzen
5 Ptn.  ✪✪
12.  Berckie15
5 Ptn.  ✪✪

Prono »

 • youtube
 • route
 • advertise

 • Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je voetbal weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Belgische bookmakers.


  Solden.be


  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  ticketing

  prono