colassin antoine

Selectie: geen Ait El Hadj, wel Colassin

ZATERDAG, 25 SEPTEMBER 2021, 22:11

WEDSTRIJDEN Anderlecht trekt morgen zonder Anouar Ait El Hadj naar Oostende. De aanvallende middenvelder is ziek en zit niet in de wedstrijdselectie. Wel van de partij is Antoine Colassin. Voor de jonge spits is het de eerste keer dit seizoen dat hij de wedstrijdkern haalt.
Lees verder »

Teleurgestelde reacties na gelijkspel tegen Gent

Teleurgestelde reacties na gelijkspel tegen Gent

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Anderlecht had gisteren tegen Gent overvloedig balbezit, maar was onmondig voor doel en soms kwetsbaar achterin. Ook Raman vond het jammer dat paars-wit slechts één maal kon scoren. "Het team speelt goed, tot aan de laatste zestien meter. De laatste pas komt vaak niet aan", klonk het bij Raman, die ook nog aangaf "de keuzes van de coach te respecteren" met betrekking tot zijn bankzittersstatuut. Lees verder »


Coucke reist mee af naar Oostende

Coucke reist mee af naar Oostende

ANDERE Marc Coucke zal morgen zijn opwachting maken de vipzaal van de Diaz-Arena. Niet aan de bestuurstafel want hij is er op uitnodiging van vrienden. Stubbelingen zijn er niet meer tussen zijn ex-club maar dat is de voorbije jaren anders geweest.  Lees verder »


Anderlecht blijft steken op gelijkspel

Anderlecht blijft steken op gelijkspel

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft zijn inhaalwedstrijd tegen Gent niet kunnen winnen. Het bleef 1-1 nadat het wel veel goede wil toonde om te winnen, maar te weinig verfijning toonde in de zone van de waarheid en nauwelijks tot kansen kwam. Gent wachtte af en miste voorin ook de nodige kwaliteit om toe te slaan op de counter.  Lees verder »


Anderlecht wou aantreden in het paars

Anderlecht wou aantreden in het paars

WEDSTRIJDEN RSC Anderlecht wou eigenlijk in het paars spelen tegen AA Gent, maar dat was niet mogelijk aangezien Gent enkel hun blauwe shirts had meegenomen. Hierdoor zou het contrast tussen de twee kleuren onvoldoende geweest zijn. Gent haalde aan toestemming van de Pro League te hebben ontvangen om in het blauw aan te treden. Het was echter de scheidsrechter die dit weigerde. Lees verder »


RSCA - KAA Gent

 • 1. Gomez, Sergio
  64,68%
 • 2. Harwood-Bellis, Taylor
  60,81%
 • 3. Verschaeren, Yari
  59,84%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Benito Raman

Naam: Benito Raman

Blessure: Kuit

Soort blessure: Verrekking

Out sinds: 12-09-2021

Out tot: 19-09-2021

Operatie: Nee

Overzicht blessures »

 • route
 • advertise
 • stars


 • Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  Mis nooit een sportwedden-promotie - Ontdek het laatste betting nieuws op beste-bookmakers.com/nieuws-acties/


  Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/