Laatste nieuws (3 dagen)

 

 23-10-2019 

Contractverlenging in de maak voor Sardella

Contractverlenging in de maak voor Sardella

ANDERE Killian Sardella maakte al een paar keer  deel uit van de basis bij RSC Anderlecht. Frank Vercauteren zou ook in de toekomst het vertrouwen blijven behouden in de jonge verdediger. Er zou dan ook en contractverlenging in de maak zijn voor de 17-jarige Sardella.  Lees verder »

Daar is gerucht Mertens weer

Daar is gerucht Mertens weer

TRANSFERS - ANDERE Tijdens de zomermercato werden zowel Michy Batshuayi als Dries Mertens aan RSC Anderlecht gelinkt. Batshuayi ontkende bijna meteen op zijn sociale media, bij Mertens bleef het stil. Volgens buitenlandse media is de kans ook niet onbestaande dat Mertens effectief terug naar België komt.  Lees verder »

Nog een boete bij

Nog een boete bij

ANDERE RSC Anderlecht moet opnieuw een boete betalen. Deze keer omdat de supporters vuurpijlen in brand staken voor en tegen Charleroi. Het was toen de eerste uitzege voor paars-wit. De Geschillencommissie veroordeelde Anderlecht tot de maximumboete van 5.000 euro. Lees verder »


 22-10-2019 

Doku en Roef uitblinkers bij U21

Doku en Roef uitblinkers bij U21

JEUGD Zoals we gisteren al schreven, wonnen de U21 'vlot' van hun leeftijdsgenoten van STVV. Al is vlot niet helemaal het juiste woord. Davy Roef mocht nog eens spelen en pakte uit met een aantal geweldige reflexen bij een 1-1 en een 2-1 tussenstand. Roef had dus een belangrijk aandeel in de overwinning. Lees verder »


Persconferentie KAS Eupen – RSC Anderlecht

Persconferentie KAS Eupen – RSC Anderlecht

ANDERE Anderlecht verplaatst zich vrijdag naar Eupen.  Om deze ontmoeting vooraf te gaan, zal Frank Vercauteren deze donderdag (24 oktober) om 11.30 uur aanwezig zijn in de perszaal van het Lotto Park.  De coach zal waarschijnlijk in de media kunnen aankondigen welke spelers weer beschikbaar zullen zijn in de kern vergeleken met de spelers die zondag thuis wonnen tegen Sint-Truiden. Lees verder »

"Ik mocht niet testen van Vincent"

INTERVIEWS François Kompany, broer van Vincent Kompany, zit momenteel zonder club. Hij probeerde een test te versieren bij RSC Anderlecht, maar daar stak Vincent een stokje voor. "Ik bewoog hemel en aarde om er te kunnen testen, maar Vincent weigerde", aldus François Kompany. Lees verder »

Van Driessche leidt Anderlecht - AA Gent

Van Driessche leidt Anderlecht - AA Gent

ANDERE Tijdens de Allerheiligenvakantie staan er twee thuiswedstrijden op het programma in het Lotto Park. Op donderdag 31 oktober ontvangt RSC Anderlecht AA Gent, zondag 3 november Cercle Brugge. Voor de eerste ontmoeting is Bram Van Driessche aangeduid als scheidsrechter.  Lees verder »

Geen Vanden Stock meer in raad van bestuur

Geen Vanden Stock meer in raad van bestuur

ANDERE De oudste dochter van Roger Vanden Stock, Claire, zetelde tot voor kort nog in de raad van bestuur van RSC Anderlecht, maar ook zij wordt nu vervangen. En zo verdwijnt de laatste Vanden Stock uit de raad  van bestuur. Haar plaats wordt ingenomen door Johan Beerlandt, CEO van bouwbedrijf BESIX. Lees verder »


Geldhof fluit KAS Eupen - RSC Anderlecht

Geldhof fluit KAS Eupen - RSC Anderlecht

ANDERE Vrijdagavond maakt RSC Anderlecht de lange verplaatsing naar Eupen. Frederik Geldhof maakt die verre verplaatsing mee en is aan de Kehrweg scheidsrechter van dienst. Christophe Baillieul en Kevin Dhont volgen in zijn zog als lijnrechters. Christof Dierick is vierde official.  Lees verder »


 21-10-2019 

Ook beloften verslaan STVV met 4-1

Ook beloften verslaan STVV met 4-1

JEUGD De U21 van Anderlecht hebben vanavond STVV verslagen met 4-1. Anouar Ait El Hadj opende al na twee minuten de score. Na de gelijkmaker van Colidio diepte Jeremy Doku (foto) de score uit tot 3-1. Antoine Colassin legde de eindstand vast. Lees verder »

Hommage aan Michaël Ruysseveldt

Hommage aan Michaël Ruysseveldt

ANDERE Begin oktober moesten we afscheid nemen van de vaste buschauffeur van RSC Anderlecht, Michaël Ruysseveldt. Hij moest enkele jaren geleden het stuur al afgeven wegens een aanslepende ziekte. Voor de wedstrijd tegen STVV was er 1 minuut applaus ter ere van Michaël. Lees verder »

Europese topclubs ontdekken Sambi Lokonga

Europese topclubs ontdekken Sambi Lokonga

TRANSFERS Na negen maanden blessureleed ontpopte Albert Sambi Lokonga zich in geen tijd tot de dragende figuur van het Anderlecht-middenveld. Dat blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. Het Nieuwsblad beweert dat onder meer Manchester City en Barcelona de 19-jarige Belg op hun scoutingslijst hebben staan. Marca voegt ook Sevilla toe. Lees verder »

Anderlecht niet in beroep, maar mét tegenzin

Anderlecht niet in beroep, maar mét tegenzin

ANDERE RSC Anderlecht werd vorige week veroordeeld tot een boete van 5.000 euro voor de dubbele rol van Vincent Kompany. De licentiecommissie oordeelde dat Kompany de rol van trainer op zich nam terwijl hij niet over de nodige diploma's beschikt. De club gaat niet in beroep ook al is het het niet eens met de beslissing.  Lees verder »

Arnesen aan de slag bij Feyenoord

Arnesen aan de slag bij Feyenoord

ANDERE Lang zal Frank Arnesen niet zonder werk zitten, de Deen staat op het punt om aan de slag te gaan bij Feyenoord als Technisch Directeur. Sjaak Troost is er momenteel interimdirecteur, Arnesen zou de komende dagen overnemen van Troost.  Lees verder »