Laatste nieuws (3 dagen)

 

 30-11-2020 

AEK Athene: "Geen contact met Anderlecht"

AEK Athene:

TRANSFERS Een Tunesische sportwebsite schrijft vandaag dat Anderlecht interesse zou tonen in Nassim Hnid, een 23-jarige verdediger die sinds deze zomer bij AEK Athene speelt. Al snel werd vervolgens de link gelegd met Ognjen Vranjes en een transfer in omgekeerde richting. AEK laat intussen weten dat er niets speelt in die richting. Lees verder »

"Geen strategische zet"

INTERVIEWS Michaël Verschueren herhaalde voor de clasico nog eens dat de overname van de aandelen van Alexandre Van Damme geen strategische zet was. Het was gewoon het goede moment. "Een overname staat niet op mijn bucket list, voorlopig". Lees verder »

Goal terecht afgekeurd

Goal terecht afgekeurd

INTERVIEWS - ANDERE Vincent Kompany wou het niet met zoveel woorden zeggen maar naar zijn mening was het doelpunt van Michel Vlap geldig. De VAR keurde het doelpunt af wegens hinderlijk buitenspel van Lukas Nmecha. De meeste huisrefs zijn het erover eens: een terechte beslissing van de scheidsrechters. Lees verder »

Nilis start aan eerste werkdag

Nilis start aan eerste werkdag

ANDERE Luc Nilis heeft er blijkbaar zin in. Deze morgen, heel vroeg, tekende hij al present op Neerpede. Nilis gaf eerder al aan dat als het van hem afhangt deze samenwerking langer zal duren dan een paar weken. Het is nu afwachten hoe de samenwerking de komende dagen verloopt.  Lees verder » 29-11-2020 

Slaapverwekkende draw in Lotto Park

Slaapverwekkende draw in Lotto Park

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft niet kunnen reageren na de zwakke wedstrijd van vorig weekend in Beerschot. Het speelde een zoutloze partij tegen een ook al pover Standard. Anderlecht kon welgeteld één bal tussen de palen trappen in 94', een schuin schot van Nmecha. Standard deed niet veel beter. Lees verder »

Verschillende wijzigingen in het elftal

Verschillende wijzigingen in het elftal

WEDSTRIJDEN Vincent Kompany is met de borstel door de ploeg gegaan in vergelijking met de zwakke wedstrijd van vorig weekend. Mychailichenko, Cullen, Vlap en Bundu krijgen vandaag hun kans. Lawrence, Zulj en Verschaeren zitten op de bank. Tau en Van Crombrugge zijn geblesseerd. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - Standard

Voorbeschouwing: Anderlecht - Standard

WEDSTRIJDEN Vanavond om 18.15 uur spelen Anderlecht en Standard de Belgische Clasico. Na de ontluisterende nederlaag ook Beerschot smacht heel Anderlecht naar een antwoord op het veld. Standard putte donderdag vertrouwen door Europees te winnen tegen Lech Poznan. Lees verder »


 28-11-2020 

Selectie: nog geen Van Crombrugge

Selectie: nog geen Van Crombrugge

WEDSTRIJDEN Anderlecht kan ook morgen tegen Standard niet rekenen op Hendrik Van Crombrugge. De handblessure van de doelman is nog onvoldoende hersteld en hij zit niet in de wedstrijdkern. In vergelijking met vorige week wijzigt Vincent Kompany zijn selectie op drie plaatsen.  Lees verder »


"Geen sprake van"

INTERVIEWS De kapitaalsverhoging is nog steeds niet goedgekeurd. Michaël Verschueren bezit nu 11 % van de aandelen en meteen kwam het gerucht dat hij een coup voorbereidt. Verschueren zou een overname tot stand brengen met de steun van buitenlandse investeerders. Lees verder »

"No Mercy"

ANDERE Vincent Kompany zei het al in zijn persconferentie naar aanloop van de clasico: "Er zal moeten gevochten worden voor elke bal". Mauves Army benadrukt die uitspraak nog eens in de vorm van een tifo die vandaag op Neerpede te zien was. Een niet mis te verstande boodschap voor de spelers.  Lees verder »

Anderlecht wil Miazga definitief overnemen

Anderlecht wil Miazga definitief overnemen

TRANSFERS Matt Miazga maakt nu al enkele weken een degelijke indruk in de verdediging. Zo goed zelfs dat RSC Anderlecht hem definitief wil overnemen en daarover al volop aan het onderhandelen is met zijn moederclub Chelsea. Transferprijs zo rond de twee miljoen euro liggen.  Lees verder »

Coucke zal zijn verantwoordelijkheid nemen

Coucke zal zijn verantwoordelijkheid nemen

ANDERE De kapitaalsverhoging waar al enkele maanden over gepraat wordt is nog steeds niet gebeurd. Integendeel, de gesprekken daarrond lopen allesbehalve vlot. Marc Coucke zal financieel zijn verantwoordelijkheid nemen als grootste aandeelhouders, maar ook de kleinere moeten volgen.  Lees verder »