Laatste nieuws (3 dagen)

 

 10-12-2019 

Dan toch operatie voor Sandler

Dan toch operatie voor Sandler

BLESSURES - ANDERE Philippe Sandler laat zich deze week nog opereren aan de knie, dat weet VTM Nieuws. Er was even onduidelijkheid of het al dan niet tot een operatie zou komen. Maar Sandler heeft nu toch besloten om zich te laten opereren, die beslissing kwam er na overleg met zijn moederclub Manchester City. Lees verder »

Murillo: "Kompany sprak me op WK al aan"

Murillo:

INTERVIEWS Nog een maand geduld en dan zien we Amir Murillo aan het werk in het Anderlecht-shirt. De nieuwe Panamese rechtsback kijkt uit naar zijn Belgisch avontuur. "Anderlecht is een ideale stap voor mij. Een grote stap voorwaarts in mijn carrière", zo vertelt hij. Lees verder »

Ganvoula kan Anderlecht nog geld opbrengen

Ganvoula kan Anderlecht nog geld opbrengen

ANDERE Sylvère Ganvoula kon bij RSC Anderlecht nooit echt doorbreken. Dat ligt anders in Duitsland, Ganvoula is er bij de Duitse tweedeklasser Bochum echt opengebloeid. In zestien wedstrijden was hij goed voor 12 goals en 5 assists. De Duitste top toont interesse waaronder Borussia Mönchengladbach. Lees verder »

STVV hangt stevig prijskaartje aan Boli

STVV hangt stevig prijskaartje aan Boli

TRANSFERS - ANDERE RSC Anderlecht toont verregaande interesse in Yohan Boli, de eerste verkennende gesprekken zijn al achter de rug. De Ivoriaanse spits ligt nog zes maand onder contract bij STVV, ondanks die nog korte contractperiode hangt er een prijskaartje van 2,5 miljoen euro aan Boli. Lees verder »


 09-12-2019 

Lardot leidt Standard - Anderlecht

Lardot leidt Standard - Anderlecht

WEDSTRIJDEN Jonathan Lardot is aangesteld om de topaffiche tussen Standard en Anderlecht van komend weekend in goede banen te leiden. Hij krijgt assistentie van lijnrechters Florian Lemaire en Laurent Conotte en vierde official Wesli De Cremer. Lees verder »


Veld slecht bespeelbaar ondanks nieuwe grasmat

Veld slecht bespeelbaar ondanks nieuwe grasmat

ANDERE Het veld in het Lotto Park lag er gisteren slecht bij ondanks de nieuwe grasmat die RSC Anderlecht twee weken geleden liet aanleggen. Reden: Anderlecht koos voor kleine stroken van 4 meter op 2 meter, waardoor het veld uit verschillende stukken bestaat. Een goedkopere oplossing dan de lange rollen grasmat. Lees verder »

Interesse in Yohan Boli

Interesse in Yohan Boli

TRANSFERS Volgens Het Laatste Nieuws toont Anderlecht meer dan gewone interesse in STVV-spits Yohan Boli. De Ivoriaan maakte dit seizoen negen doelpunten. Zijn contract loopt na dit seizoen af. Lees verder »

Jongste ploeg ooit tegen Charleroi

Jongste ploeg ooit tegen Charleroi

INTERVIEWS - ANDERE Zes keer een scoreloos gelijkspel in 18 wedstrijden is een primeur. Maar wij onthouden liever een andere primeur: RSC Anderlecht kwam met het jongste elftal ooit aan de aftrap. Mario Kana was de jongste, vier maand geleden pas 17 jaar geworden. Kemar Roofe en Hendrik Van Crombrugge te oudsten met hun 26 jaar. Lees verder »


Hopen op Kompany op korte termijn

Hopen op Kompany op korte termijn

BLESSURES - INTERVIEWS Vincent Kompany maakte geen deel uit van de selectie tegen Charleroi. Toch hoopt Frank Vercauteren om de verdediger op korte termijn te recupereren, maar veel wou hij daar verder niet over kwijt. Wat wel zeker is dat RSC Anderlecht zeker geen risico's gaat nemen met de Rode Duivel.  Lees verder »

Mogi Bayat volgt wedstrijd vanuit loge

Mogi Bayat volgt wedstrijd vanuit loge

ANDERE Op RSC Anderlecht is hij al eventjes persona non grata. Maar bij sommige dingen kunnen ze echt niet om hem heen, zoals gisteren. Mogi Bayat is de broer van  Mehdi Bayat, de algemeen directeur van Charlerloi. Mogi volgde de wedstrijd gisteren vanuit de paars-witte loges. Lees verder »


 08-12-2019