End of an era
Phóenix semper pérvivet

Laatste nieuws (3 dagen)

 

 24-04-2019 

Daar is het gerucht-Markovic weer

Daar is het gerucht-Markovic weer

TRANSFERS De transferperiode is nog lang niet bezig, maar hier en daar wordt de naam van Lazar Markovic weer gelinkt aan Anderlecht. De Serviër is in juni einde contract bij Liverpool en veranderde van manager. Een kans voor Anderlecht? Lees verder »

Pas na seizoen verdere actie voor Mbokani

Pas na seizoen verdere actie voor Mbokani

Pas wanneer het seizoen erop zit, zal Anderlecht het dossier van Dieumerci Mbokani weer op tafel leggen. De spits is einde contract bij Antwerp en wordt al even nadrukkelijk genoemd bij Anderlecht. Zelf zit hij een transfer absoluut zitten. Hij wil zijn ervaring delen met deze jonge ploeg. Lees verder »


Ontslagvergoeding Rutten al geregeld

Ontslagvergoeding Rutten al geregeld

TRANSFERS Terwijl de ontslagvergoeding van Hein Vanhaezebrouck onderwerp is van een juridisch steekspel, is het vertrek van diens opvolger Fred Rutten financieel al volledig in kannen en kruiken. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De Nederlander kan nu probleemloos elders aan de slag. Lees verder »

Onderzoek naar transfers uit periode Van Holsbeeck

Onderzoek naar transfers uit periode Van Holsbeeck

ANDERE De politie deed deze morgen een inval op de burelen van RSC Anderlecht te Neerpede. Volgens de laatste info zou de inval te maken hebben met dubieuze witwaspraktijken rond transfers die gedaan zijn in de periode dat Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock aan het roer stonden.  Lees verder »


 23-04-2019 

Coucke straks bij Van Gils & Gasten

Coucke straks bij Van Gils & Gasten

Marc Coucke praat vanavond over de crisis die momenteel heerst bij Anderlecht. De voorzitter van paars-wit is te gast in de talkshow Van Gils & Gasten op één. Hij laat er zijn licht schijnen op de overname van de club en het feit dat niet alles loopt zoals vooraf gehoopt. Lees verder »

Browaeys neemt zes Anderlecht-jongeren op in selectie

Browaeys neemt zes Anderlecht-jongeren op in selectie

JEUGD De nationale U17 spelen in mei het Europees Kampioenschap in Ierland. Bondscoach Bob Browaeys maakte zijn selectie bekend van twintig spelers.Opnieuw maken zes RSC Anderlecht jongeren deel uit van de selectie. Onder hen Anouar Ait El Hadj, afgelopen weekend nog uitgeroepen tot topschutter en beste speler van de Future Cup.  Lees verder »

Dewaele naar KV Kortrijk

Dewaele naar KV Kortrijk

JEUGD - TRANSFERS RSC Anderlecht trok de laatste weken al enkele jonge talenten aan, maar omgekeerd is er ook beweging. Zo wil de kapitien van de beloften, Sieben Dewaele, paars-wit inruilen voor KV Kortrijk. Dewaele trok in januari nog mee op winterstage met de A-Kern. Lees verder »

Rutten wou Saelemaekers straffen

Rutten wou Saelemaekers straffen

INTERVIEWS Alexis Saelemaekers stond zondag plots weer in de basis na drie maanden bankzitten. Fred Rutten liep niet hoog op met de jongeling en na de wedstrijd op Sclessin wou de Nederlander hem zelfs straffen. Saelemaekers stond te dollen in de catacomben nadat de wedstrijd werd afgefloten en dat zinde Rutten niet.  Lees verder »


 22-04-2019 

U17 eindigen derde in Future Cup

U17 eindigen derde in Future Cup

JEUGD De U17 van RSC Anderlecht deden hun mooie prestatie van vorig seizoen nog eens over en eindigden derde op de Future Cup. Deze morgen verloren ze hun kwarfinale van de organisator van het toernooi, Ajax. De kleine finale wonnen ze met 2-0 van Atlético Madrid.  Lees verder »