Laatste nieuws (3 dagen)

 

 19-09-2020 

Abazaj op weg naar Turkije

Abazaj op weg naar Turkije

TRANSFERS Volgens Albanese media heeft Kristal Abazaj medische testen afgelegd bij Ankaraspor. Het is nu wachten op de officiële aankondiging. Ook Tirana zou interesse tonen in de aanvaller, maar het lijkt dus Turkije te worden. Lees verder »


Vanden Borre gids voor U23 in 1B?

Vanden Borre gids voor U23 in 1B?

JEUGD Anderlecht wil zijn beloften volgend seizoen ook in 1B laten aantreden en zo hun opleiding een boost geven. Paars-wit denkt dan aan Anthony Vanden Borre als leider van de jonge bende. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Lees verder »


 18-09-2020 

"Ik zou er 22 kunnen opstellen"

INTERVIEWS Vincent Kompany is een tevreden coach. Via de officiële clubkanalen laat hij weten dat hij erg tevreden is over de inzet van zijn jongens. "Op sportief vlak heb ik keuze. De afgelopen weken was het niveau op training buitengewoon. Zoveel spelers hebben zich getoond dat ik er 22 zou kunnen opstellen." Lees verder »

'Dauda kan twee jaar bijtekenen'

'Dauda kan twee jaar bijtekenen'

TRANSFERS Een opvallend bericht, maar we willen het u niet onthouden: volgens Ghanese media zou Vincent Kompany aan Mohammed Dauda gevraagd hebben om te blijven. Sterker nog: de Ghanese spits zou zelfs voor twee jaar kunnen bijtekenen. Lees verder »


'Anderlecht informeert naar Engels'

'Anderlecht informeert naar Engels'

TRANSFERS Volgens Walfoot, de Franstalige tegenhanger van Voetbalkrant, zou Anderlecht bij Aston Villa geïnformeerd hebben naar Bjorn Engels. De website schrijft dat Engels mag vertrekken bij Aston Villa, maar enkel definitief. Anderlecht wil huren. Lees verder »

Arokadare: geen Anderlecht, wel Keulen

Arokadare: geen Anderlecht, wel Keulen

TRANSFERS Tolu Arokadare zal niet meer naar Anderlecht komen. De Nigeriaanse spits van het Letse Valmiera heeft een contract getekend bij FC Keulen. De voorbije weken schreeuwde Arokadare uit dat hij naar Anderlecht wilde, maar Valmiera weigerde hem te laten gaan. Anderlecht zag hem ook nooit als prioriteit. Lees verder »

Dimata bedankt voor Dijon

Dimata bedankt voor Dijon

TRANSFERS - ANDERE Volgens het Franse RMC Sports kreeg RSC Anderlecht een bod binnen van Dijon voor Landry Dimata. Paars-wit zou dat bod ook aanvaard hebben, maar dat was buiten Dimata zelf gerekend. Hij bedankte voor het aanbod en verkoos om in Brussel te blijven.  Lees verder »

"Corona maakt het er niet gemakkelijker op"

INTERVIEWS Van een rustige aanloop naar de wedstrijd tegen Waasland-Beveren was er geen sprake. De schrik zat er goed in dat nog meer spelers positief zouden testen op COVID-19. Coach Vincent Kompany was blij dat dat niet het geval is: "Maar het is toch telkens weer een beetje een loterij". Lees verder »


 17-09-2020 

Weer twee positieve coronatesten

Weer twee positieve coronatesten

ANDERE De nieuwe coronatesten van gisteren hebben twee nieuwe positieve gevallen aan het licht gebracht. Het gaat om speler op overschot James Lawrence, die wel niet meer met de A-kern traint, en een lid van de staf. Antonio Milic gaat uit voorzorg in quarantaine. Lees verder »

Vanden Stock: "Ik volg de club nog wel, maar ..."

Vanden Stock:

INTERVIEWS Gisteren maakte Sporza een reportage over Roger Vanden Stock en zijn echtgenote voor Vive le Vélo. De Vanden Stocks hebben immers een buitenverblijf in het Franse skioord Méribel waar de Ronde van Frankrijk passeerde. Vanden Stock sprak over wielrennen, maar ook een beetje over Anderlecht, iets wat hij tegenwoordig nog maar zelden doet. Lees verder »

Hieperdepiep hoera Layoja & Macuz

Hieperdepiep hoera Layoja & Macuz

WEBSITE Vandaag zetten we twee van onze medewerkers in de bloemetjes, Layoja die instaat voor de Engelse sectie, viert haar verjaardag vandaag. En ook Macuz is jarig. Zij verzorgt de Spaanse sectie. Een heel gelukkige verjaardag beide vanwege het Anderlecht-Online team !! Bedankt voor jullie dagelijkse inzet !! Lees verder »

Nog geen akkoord voor Sa

Nog geen akkoord voor Sa

TRANSFERS Josué Sa kan naar Ludogrets en heeft zelfs al een persoonlijk akkoord met de club. Maar op clubniveau is dat nog niet het geval. Ludogrets heeft een contract voor drie jaar klaarliggen voor de verdediger.  Lees verder »

Persconferentie via videocall

Persconferentie via videocall

ANDERE De schrik zit er bij RSC Anderlecht goed in nadat 3 spelers en 2 medewerkers positief testen op Covid-19. Het neemt dan ook heel strenge maatregelen om verdere besmettingen te voorkomen. Zelfs de persconferentie van Vincent Kompany zal via videocall gebeuren. Lees verder »