Laatste nieuws (3 dagen)

 

 17-05-2022 

Twente gaat onderhandelen over Vlap

Twente gaat onderhandelen over Vlap

TRANSFERS - ANDERE Feest bij FC Twente dat de vierde plaats behaalde in de Eredivisie en daarmee terugkeert naar Europa. Michel Vlap speelt er momenteel op huurbasis en wil er graag blijven. Ook bij Twente zien ze een verlengd verblijf wel zitten maar dan ook weer op huurbasis.  Lees verder »


 16-05-2022 

Lange schorsing dreigt voor Murillo

Lange schorsing dreigt voor Murillo

ANDERE Volgens Het Laatste Nieuws is het bondsparket van plan om vier speeldagen schorsing, waarvan drie effectief, te vragen na de rode kaart van Murillo tegen Union. Anderlecht zou niet van plan zijn om in beroep te gaan, ook al zou de schorsing nog kunnen oplopen.  Lees verder »

Staande ovatie voor Wasilewski

Staande ovatie voor Wasilewski

WEBSITE Marcin Wasilewski blijft dé publiekslieveling in het Lotto Park en zit in het hart van veel RSC Anderlechtsupporters. Die warmte en liefde zal hij ook gisteren gevoeld hebben in het Lotto Park en daarbuiten. "Wasyl" kreeg een staande ovatie en werd luidkeels bezongen.  Lees verder »


"Union is gewoon beter. Punt"

Union is gewoon beter.  Punt

INTERVIEWS"Union is op dit moment gewoon beter dan Anderlecht", sprak Vincent Kompany tijdens de persconferentie na de wedstrijd. Al ziet de coach niet alles negatief, zoals we ook van hem gewend zijn. Zondag wacht Club Brugge, een wedstrijd waar niets meer van afhangt. Lees verder » 15-05-2022 

Union weer te sterk voor Anderlecht

Union weer te sterk voor Anderlecht

WEDSTRIJDEN Anderlecht eindigt dit seizoen derde in de competitie na een nieuwe nederlaag tegen Union. Het werd 0-2 nadat Union in elke helft snel wist te scoren, mede door slecht verdedigen bij Anderlecht. Paars-wit vond aanvallend amper een opening en bijna alle gevaar moest via Amuzu komen.  Lees verder »

Opstelling: Geen wijzigingen aan het elftal

Opstelling: Geen wijzigingen aan het elftal

WEDSTRIJDEN Voor de laatste thuismatch van het seizoen - het was eveneens ook de eerste thuismatch - voert Kompany geen wijzigingen toe aan het elftal dat zes op zes haalde tegen Antwerp. Kan Anderlecht nu ook eens winnen van Union en behoudt het een kans op de tweede plaats? Of zijn de buren opnieuw de baas in de derby? Lees verder »