Laatste nieuws (3 dagen)

 

 08-07-2020 

Shirtverkoop stijgt met 35%

Shirtverkoop stijgt met 35%

ANDERE De nieuwe shirts gaan vlot over de toonbank. In vergelijking met vorig jaar ligt de verkoop 35% hoger. Een opsteker voor shirtsponsor Joma en RSC Anderlecht, want bij de presentatie was er toch her en der heel wat kritiek te horen op de ontwerpen.  Lees verder »

Niemand wil Anderlecht ontvangen zonder publiek

Niemand wil Anderlecht ontvangen zonder publiek

ANDERE Straks om 13.15 uur maakt de Pro League de kalender voor het nieuwe seizoen bekend. De samenstelling was geen gemakkelijke oefeningen. Veel elementen spelen mee en met de coronamaatregelen kwamen er nog bij. Zo mocht elke club drie tegenstanders opgeven tegen wie ze niet willen spelen in augustus, wanneer nog geen publiek is toegelaten. Lees verder »

Speelt jeugdtrauma opnieuw op bij Lawrence?

Speelt jeugdtrauma opnieuw op bij Lawrence?

ANDERE We mogen ons stilaan zorgen maken om Kemar Lawrence. De voorbereiding is een maand ver en de linksachter is nog steeds in Jamaïca. Met transportproblemen heeft zijn afwezigheid niets te maken. Het probleem situeert zich in de familiale sfeer. En dat kan wel eens zwaarder zijn dan op het eerste zicht gedacht. Lees verder »


 07-07-2020 

Van Eetvelt in raad van bestuur Pro League

Van Eetvelt in raad van bestuur Pro League

ANDERE Karel Van Eetvelt werd vanmiddag verkozen als nieuw lid van de raad van bestuur van de Pro League. Hij volgt onder meer Anderlecht-voorzitter Marc Coucke op, die zich niet meer verkiesbaar stelde. Van Eetvelt is verkozen voor een termijn van drie jaar. Lees verder »

Deense interesse voor Dauda

Deense interesse voor Dauda

TRANSFERS Mohammed Dauda kon Esbjerg niet behoeden voor de degradatie, maar de Ghanese spits heeft zich wel in de kijker gespeeld bij andere Deense clubs. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Jan Rasmussen. "Twee à drie clubs hebben geïnformeerd", klinkt het. Lees verder »

Kemar Lawrence nog steeds in Jamaïca

Kemar Lawrence nog steeds in Jamaïca

ANDERE De "taxi" zit vast: Kemar Lawrence is nog steeds niet van Jamaïca in Brussel geraakt. Tijdens de coronacrisis heeft hij een vlucht gevonden richting thuisland en daar zit hij nog steeds. Want het lijkt niet evident om een vlucht terug te vinden. Lees verder » 06-07-2020 

Murillo, Kompany en Van Crombrugge MVP's

Murillo, Kompany en Van Crombrugge MVP's

WEBSITE De transfer van Amir Murillo is volgens onze bezoekers een schot in de roos geweest. De verdediger kwam in actie in acht wedstrijden vorig seizoen. Daarin verzamelde hij een gemiddelde score van 6,99 wat hem MVP van vorig seizoen maakt. Vincent Kompany speelde in 15 competitiewedstrijden en volgt hem op de tweede plaats met 6,95 punten. Sterkhouder Van Crombrugge maakte de meeste minuten en trad aan in 28 wedstrijden. Hij pakte daarin 6,77 punten. Lees verder »

Anderlecht scout Pool Jozwiak

Anderlecht scout Pool Jozwiak

TRANSFERS Volgens Poolse media stuurde Anderlecht het voorbije weekend een scout naar Polen om Kamil Jozwiak aan het werk te zien. De 22-jarige flankspeler van Lech Poznan ontgoochelde niet: met een doelpunt en een assist bezorgde hij Poznan een 2-1-overwinning tegen leider Legia Warschau. Lees verder »