Laatste nieuws (3 dagen)

 

 30-03-2020 

Wachel: "Liever op het veld gevierd"

Wachel:

DAMES - INTERVIEWS De Belgische Voetbalbond besliste vorige week om de lagere voetbalreeksten en vrouwenreeksten stop te zetten. De leiders werden als kampioen uitgeroepen, dus ook de damesploeg van RSC Anderlecht. Maar ook zonder die beslissing hadden de paars-witte dames zich tot kampioen gekroond.  Lees verder »

Ook Virton stelt zich vragen bij licentie van Anderlecht

Ook Virton stelt zich vragen bij licentie van Anderlecht

ANDERE Virton grijpt naast een licentie en dat laten de Luxemburgers zomaar niet passeren. De 1B-club trekt dan ook naar het BAS, daar wil het de licentievoorwaarden voor het profvoetbal aanvechten. Ze baseren zich ondermeer op artikels uit de media om zich vragen te stellen bij de licentie van RSC Anderlecht.  Lees verder »

AC Milan overweegt bod op Doku

AC Milan overweegt bod op Doku

TRANSFERS - ANDERE Jérémy Doku geniet belangstelling van verschillende buitenlandse clubs, dat is niet nieuw. Maar nu zou ook één van die clubs overwegen om een bod uit te brengen. AC Milan haalde Alexis Saelemaekers al binnen en zou nu hetzelfde willen doen met Doku. Lees verder » 28-03-2020 

Steegen: "Mensen blijven sensibiliseren"

Steegen:

INTERVIEWS RSC Anderlecht blijft dagelijks zijn supporters entertainen via sociale media, een bewuste strategie. Ze willen in de eerste plaats de mensen blijven sensibiliseren rond COVIS-19 door ondermeer getuigenissen van spelers, anderzijds houden ze de supporter ook op de hoogte van de maatregelen.  Lees verder »

Er is nog trainingsbedrijvigheid op Neerpede

Er is nog trainingsbedrijvigheid op Neerpede

ANDERE Het personeel is economisch werkloos, de spelers zijn in een vorm van "vakantie" nadat ze hun loon van de maand april lieten vallen. Maar toch wordt er nog getraind op Neerpede. Meer bepaald door Zakaria Bakkali, Adrien Trebel en Landry Dimata. Wel alledrie op verschillende tijdstippen. Lees verder » 27-03-2020 

Coucke: "Hopen op voetbal in juli"

Coucke:

INTERVIEWS RSC Anderlecht blijft hopen om de competitie verder af te werken, dat zei ook voorzitter Marc Coucke aan VTM. Al benadrukt hij wel dat de gezondheid van de bevolking voorop staat. Coucke is blij dat de Pro League nog niet echt een beslissing genomen heeft. Hij hoopt op een verlenging van het seizoen. Lees verder »

Kleine clubs plannen acties tegen Pro League

Kleine clubs plannen acties tegen Pro League

ANDERE Het hoeft niet de verbazen dat RSC Anderlecht de competitie en de play-offs nog wil afwerken. Zij hopen op die manier alsnog Europees voetbal te halen. Of dat realistisch is, valt te betwijfelen. De Pro League heeft ook nog steeds geen beslissing genomen. En dat zijn de kleine clubs beu, zij plannen acties. Lees verder »