Laatste nieuws (3 dagen)

 

 05-08-2021 

Voorbeschouwing: Laci - Anderlecht

Voorbeschouwing: Laci - Anderlecht

WEDSTRIJDEN Na twee jaar afwezigheid maakt Anderlecht vanavond zijn wederoptreden op het Europese toneel. De bühne bevindt zich in het nietige Albanië. Tegen KF Laçi, de nummer vier uit de Albanese competitie, mag paars-wit normaal geen enkel probleem kennen. Lees verder » 04-08-2021 

Vlap morgen van Twente?

Vlap morgen van Twente?

TRANSFERS Op de websites van verschillende Nederlandse kranten lezen we vanavond dat de uitleenbeurt van Michel Vlap aan Twente aanstaande is. Vlap zou vandaag op bezoek geweest zijn bij Twente. Mogelijk is er morgen al witte rook. Lees verder »

Video: oude Anderlecht-liefde roest niet

Video: oude Anderlecht-liefde roest niet

ANDERE Een pakkend moment gisteren in de marge van de Europese wedstrijd tussen PSV en Midtjylland. Luc Nilis zag vanuit de tribune tv-analist Johan Boskamp, midden jaren '90 zijn coach bij Anderlecht, staan. Wat volgde was een intense knuffel. Lees verder »


Zirkzee krijgt rugnummer 23

Zirkzee krijgt rugnummer 23

ANDERE Of Joshua Zirkzee speelklaar geraakt voor de Europese wedstrijd van morgen is afwachten. Ondertussen kan je in de fanshop wel al zijn truitje bestellen. Zirkzee krijgt rugnummer 23 en die bedrukking krijg je voorlopig gratis in de fanshopLees verder »

Verbeke en Vlap niet mee naar Albanië

Verbeke en Vlap niet mee naar Albanië

ANDERE Head of Sports Peter Verbeke, stapt niet mee op het vliegtuig richting Albanië. Hij heeft het nog te druk met de verschillende transferdossiers, vooral de uitgaande. Ook niet mee op het vliegtuig is Michel Vlap, voor de Nederlander is niet meteen plaats in de plannen van Vincent Kompany. Lees verder »

Bellamy hoofdcoach in Albanië

Bellamy hoofdcoach in Albanië

ANDERE Niet Vincent Kompany maar Craig Bellamy staat op de ploeglijst als hoofdcoach voor de afreis naar Albanië. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat Kompany zijn Pro License-trainersdiploma nog niet heeft. Ondertussen meldde hij zich wel al voor de cursus.  Lees verder »


 03-08-2021 

U18 onderuit tegen Overijse

U18 onderuit tegen Overijse

JEUGD De U18 hebben vanavond een oefenduel tegen het eerste elftal van Tempo Overijse verloren met 2-1. Paars-wit ging met een 0-1-voorsprong de rust in na een prachtig doelpunt van Krystian Borecki. Na de pauze ging de club uit de derde amateurklasse erop en erover. Lees verder »

Officieel: Zirkzee naar Anderlecht

Officieel: Zirkzee naar Anderlecht

TRANSFERS Anderlecht heeft de uitleenbeurt van Joshua Zirkzee afgerond. De 20-jarige spits uit Nederland komt voor één seizoen over van Bayern München. Paars-wit heeft geen aankoopoptie. "De komst van Zirkzee past in onze filosofie om jonge spelers te begeleiden in hun ontwikkeling én zelf resultaat te boeken", zegt sportief directeur Peter Verbeke. Lees verder »

Transfer Zirkzee nakend

Transfer Zirkzee nakend

TRANSFERS Er lijkt schot in de transfer van Joshua Zirkzee naar RSC Anderlecht te komen. Op twitter circuleert al een foto van spits met een Anderlecht-tenue aan. Alles wijst er dus op dat er weldra een officiële bevestiging komt. Lees verder »