Laatste nieuws (3 dagen)

 

 28-02-2021 

Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht

Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht

WEDSTRIJDEN Na de overwinningen van Genk en Oostende doet Anderlecht er straks goed aan om zelf ook de drie punten te pakken. Anders groeit de kloof met de Play-Off 1-plaatsen tot vier punten. Bovendien zag paars-wit gisteren ook Zulte Waregem al over zich springen. Lees verder »


 27-02-2021 

Selectie: Ashimeru niet mee naar Luik

Selectie: Ashimeru niet mee naar Luik

WEDSTRIJDEN Majeed Ashimeru zit niet in de selectie voor de partij van morgen tegen Standard. Vorige week stond hij vanuit het niets aan de aftrap, maar werd hij aan de rust vervangen. Blijkbaar is hij na zijn coronabesmetting toch nog niet klaar voor de dienst. Lees verder »


"Zou met plezier terugkeren naar België"

INTERVIEWS Sofiane Hanni had bij RSC Anderlecht een haat-liefde verhouding met de supporters. Tijdens de wintermercato van 2018 koos hij voor Spartak Moskou. Ondertussen voetbalt hij voor AL-Gharafa waar hij nog onder contract ligt tot 2022. Een terugkeer naar België ziet hij wel zitten.  Lees verder »

"Intern is er meer rust"

INTERVIEWS Play-Off 1 blijft een must voor het bestuur, alleen zullen de zaken dan toch dringend moeten keren. Volgens Vincent Kompany is de druk intern echter niet zo groot als de buitenwereld denkt. Hij wist op voorhand dat het een moeilijk verhaal zou worden.  Lees verder » 26-02-2021 

Lambrechts fluit op Sclessin

Lambrechts fluit op Sclessin

ANDERE Erik Lambrechts verplaatst zich zondag naar Luik om het duel tussen Standard en RSC Anderlecht in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door lijnrechters Jo De Weirdt en Philippe Vandecauter. Lothar D'hondt is vierde official.  Lees verder »

Anderlechts oudste abonnee overleden

Anderlechts oudste abonnee overleden

ANDERE Anderlechts oudste abonnee is overleden. Remi Van den Bossche (97 jaar) overleed reeds eind vorig jaar, maar de club maakte het nieuws pas deze week bekend. Brusselaar Remi was al abonnee sinds 1947 en beleefde dus de opgang van de club in de jaren 60, maar ook de Europese titels in de jaren 70 en 80. We wensen ons medeleven te betuigen met de familie en vrienden van Remi. Lees verder »

Dames zonder De Neve en Tison naar Aalst

Dames zonder De Neve en Tison naar Aalst

DAMES Na een korte onderbreking door interlands tegen Nederland en Duitslands, hervatten de dames dit weekend de competitie met een verplaatsing naar Aalst. Laura de Neve ontrbeekt wegens een blessure die ze opliep met de nationale ploeg: "tijdens een trainingssessie heb ik mijn voet verdraaid. Het is gelukkig niet ernstig, maar de volgende wedstrijd komt te vroeg", klinkt het. Lees verder »