Laatste nieuws (3 dagen)

 

 17-12-2018 

 16-12-2018 

Coucke opnieuw erg scherp op Twitter

Coucke opnieuw erg scherp op Twitter

WEDSTRIJDEN Hij heeft het een tijdje gelaten, maar na de nederlaag tegen Cercle Brugge was Marc Coucke opnieuw erg scherp voor de prestatie van Anderlecht. Hij vergeleek hen met de wereldtitel van de nationale hockey-ploeg: "Proficiat. Het contrast kan niet groter zijn", aldus de Anderlecht-preses. Lees verder »

Eén op twaalf na nieuwe nederlaag

Eén op twaalf na nieuwe nederlaag

WEDSTRIJDEN Anderlecht kan niet meer winnen. Voor de derde keer in vier competitiewedstrijden ging paars-wit de boot in. Tegen Cercle Brugge werd het 2-1. Paars-wit laat zo wederom na om te profiteren van puntenverlies van de clubs boven hen. Lees verder »


Abazaj maakt zijn debuut

Abazaj maakt zijn debuut

WEDSTRIJDEN Het is vandaag 16 december en Kristal Abazaj, in april de eerste zomertransfer van het duo Luc Devroe en Marc Coucke, maakte zijn debuut voor Anderlecht. de Albanees mocht tegen Cercle Brugge na 69 minuten invallen. Hij kon de nederlaag evenwel niet vermijden. Lees verder »

Kums geschorst tegen Moeskroen

Kums geschorst tegen Moeskroen

WEDSTRIJDEN Sven Kums pakte vanmiddag tegen Cercle Brugge zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Hij is hierdoor geschorst voor de partij van volgende week tegen Moeskroen. Andy Najar incasseerde zijn vierde gele kaart. Hij komt dus op scherp te staan.  Lees verder » 15-12-2018 

Coucke brak met Italiaan om makelaarsredenen

Coucke brak met Italiaan om makelaarsredenen

ANDERE Tegenover het oefencentrum in Neerpede bevindt zich een Italiaans restaurant waarmee Anderlecht lang samenwerkte. Zo konden spelers er terecht voor een gezonde maaltijd. Marc Coucke zette deze samenwerking stop. Het Nieuwsblad weet waarom hij dit deed. Lees verder »

Kayembe: "Ik sluit uitleenbeurt niet uit"

Kayembe:

INTERVIEWS Tegen Dinamo Zagreb mocht Edo Kayembe nog eens opdraven. "Ik denk dat ik gedaan heb wat de coach van me vroeg", sprak de 20-jarige Congolees na afloop. Hij hoopt wel meer aan spelen toe te komen. "Het is niet altijd makkelijk om te zweven tussen de U21 en de A-ploeg." Lees verder »

"Ik reken nog op Vranjes"

WEDSTRIJDEN Heeft Ognjen Vranjes nog een toekomst bij Anderlecht? De Bosniër lag de voorbije weken onder vuur wegens een post op Instagram, een tatoeage en zijn sportieve prestaties. Maar coach Hein Vanhaezebrouck is duidelijk: "Ik reken nog op hem." Lees verder »

Makarenko mist ook Cercle

Makarenko mist ook Cercle

BLESSURES Evgen Makarenko blijft sukkelen met de achillespees. Anderlecht hoopte dat wat rust zou helpen, maar dat is tot op heden niet het geval. De Oekraïner zal er morgen tegen Cercle opnieuw niet bij zijn. Lees verder »