Coosemans: "Minder zenuwen dan gedacht" (video)

DONDERDAG, 25 APRIL 2024, 08:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wat een avond voor Colin Coosemans: na bijna drie jaar bij Anderlecht kwam hij voor het eerst in actie bij de eerste ploeg. Bovendien hield hij de nul. Na afloop was hij erg geëmotioneerd, zowel voor de tv-camera als in de kleedkamer. "Dit is supermooi."

"Ik ben heel blij", opent Coosemans het interview bij Eleven DAZN. "Het is best lang geleden en het is de eerste keer voor Anderlecht. Dat is supermooi. Ik had me al een paar keer ingebeeld hoe het zou zijn om eindelijk eens de debuteren. Dat levert leuke emoties op en ik ben vrij zeker dat die nu gaan loskomen. Het waren soms moeilijkere momenten. We zijn nu een tijd later en het is mooi om nu eindelijk te debuteren in het Lotto Park. Ik ben wel geëmotioneerd, ja."

"Wat ging er door hem heen toen hij hoorde dat hij moest invallen? "Niet veel eigenlijk. Ik had misschien verwacht iets meer zenuwen te hebben, maar dat was veel minder dan gedacht", aldus de doelman. Wat vond hij van de wedstrijd zelf? "We waren niet aan honderd procent gestart. In het begin vonden we moeilijk de oplossingen. Dan kwamen er vrij snel twee doelpunten en dat maakte het voor ons comfortabeler."

Speech en knuffels in kleedkamer

Coosemans is sinds zijn komst de maïzena van de Anderlecht-kleedkamer, het bindmiddel dat iedereen erbij betrekt en mee zorgt voor een uitstekende groepssfeer. Zijn ploegmaats waren dan ook dolblij voor hem. Anderlecht deelde kort na de wedstrijd een filmpje waarin Coosemans zijn ploegmaats kort toespreekt, waarna hij bedolven wordt onder de knuffels.

 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.