Anderlecht volgt 19-jarige uit beloftenkern Roeselare

WOENSDAG, 2 MAART 2016, 17:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Volgens La Dernière Heure is Anderlecht één van de clubs die interesse tonen in Nabil Dahmani van tweedeklasser Roeselare. Dahmani is een 19-jarige aanvallende middenvelder die dit seizoen uitblinkt bij de beloften.

De Franco-Algerijn is dit seizoen goed voor zeven assists in achttien wedstrijden en zou interesse gewekt hebben van heel wat grote ploegen. Hij staat volgens La Dernière Heure op het lijstje van Monaco, Marseille, Twente en vooral Wolfsburg. Ook Anderlecht zou al scouts gestuurd hebben om hem te bekijken. Aan het einde van dit seizoen is Dahmani einde contract bij Roeselare.

Het is wel opvallend dat Dahmani dit seizoen enkel nog maar in actie kwam bij de beloften van Roeselare en nog niet bij de A-ploeg in tweede klasse. Dit gegeven doet ons toch wat twijfelen aan dit hele bericht. Is het waarheid of een makelaarstruk om zijn speler in de picture te plaatsen? De toekomst zal het uitwijzen, maar het feit dat in het artikel in La Dernière Heure sprake is van een "excellent seizoen bij Roeselare" en men niet vermeldt dat het slechts op de beloften en niet de A-kern gaat, doet ons vermoeden overhellen naar het tweede.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.