Nieuws met tag "Transfers"


 17-12-2018 

Zien we Suarez terug in Anderlecht-shirt ?

Zien we Suarez terug in Anderlecht-shirt ?

Argentijnse media melden dat RSC Anderlecht Matias Suárez wil terughalen naar het Astridpark. De Argentijn is nog enorm geliefd bij de paars-wit supporters en die zien een terugkeer natuurlijk zitten. In Suárez’ omgeving zegt men dat Anderlecht “voorlopig niet concreet is”. Lees verder » 15-12-2018 

Kayembe: "Ik sluit uitleenbeurt niet uit"

Kayembe:

Tegen Dinamo Zagreb mocht Edo Kayembe nog eens opdraven. "Ik denk dat ik gedaan heb wat de coach van me vroeg", sprak de 20-jarige Congolees na afloop. Hij hoopt wel meer aan spelen toe te komen. "Het is niet altijd makkelijk om te zweven tussen de U21 en de A-ploeg." Lees verder »


Verschueren wil shoppen bij de absolute top

Verschueren wil shoppen bij de absolute top

Michael Verschueren rekent op zijn netwerk bij de allergrootste clubs van Europa om zijn winterkoopjes te doen. Door zijn functie bij de ECA heeft hij connecties met de besturen van PSG, Barcelona, Manchester City, Bayern München en dat soort clubs. Die wil hij aanspreken. Lees verder » 14-12-2018 

Morioka: "Ik wil mij doorzetten bij Anderlecht"

Morioka:

Ryota Morioka moest gisteren de lijnen uitzetten op het middenveld. Maar dat ging compleet aan hem voorbij. De laatste weken wordt hij gelinkt aan een vertrek, maar dat is niet meteen optie voor Morioka: "Ik wil mij doorzetten bij Anderlecht". Lees verder » 13-12-2018 

Verschueren: "Eén of twee versterkingen"

Verschueren:

RSC Anderlecht is van plan om één of twee gerichte versterkingen te doen tijdens de wintermercato, niet meer. Michael Verschueren is ervan overtuigd dat er voor de rest genoeg kwaliteit zit in de huidige kern. Het zijn vooral individuele fouten die de ploeg nekken.  Lees verder » 12-12-2018 

Milic en Musona kwamen ondanks negatief advies

Milic en Musona kwamen ondanks negatief advies

De transfers van Knowledge Musona (foto) en Antonio Milic van Oostende naar Anderlecht zijn nog geen succes gebleken. Echt een verrasing is dit niet. De scouting van Anderlecht had een negatief oordeel geveld over het duo, maar toch drukten Marc Coucke en Luc Devroe beide transfers door. Lees verder »


Vanhaezebrouck paste voor Swierczok

Vanhaezebrouck paste voor Swierczok

Afgelopen winter wilde Anderlecht nog een spits halen en de Pool Jakub Swierczok was een optie. Hein Vanhaezebrouck stelde echter zijn veto en dus kwam Swierczek niet, zo schrijft Sport/Voetbalmagazine vandaag. Hij trok daarop naar het Bulgaarse Ludogorets. Lees verder » 11-12-2018 

Delegatie vertrekt morgenvroeg richting Zagreb

Delegatie vertrekt morgenvroeg richting Zagreb

Woesdag 12 december rond 10u30, vertrekt de delegatie van RSC Anderlecht richting Zagreb. Hein Vanhaezebrouck zal er zijn persconferentie geven in het Stadion Maksimir om 18u30. Een half uurtje later staat een training op het programma in het datzelfde stadion;  Lees verder »
 10-12-2018 

Mbemba opnieuw in beeld?

Mbemba opnieuw in beeld?

Volgens het Congolese Foot RDC toont Anderlecht interesse om Chancel Mbemba in januari binnen te halen. Paars-wit probeerde in de zomer al om zijn oud-verdediger in te lijven, maar toen koos Mbemba voor Porto. Daar komt hij amper aan spelen toe. Lees verder »
 09-12-2018 

Vanhaezebrouck verrast met Najar, Morioka en Dimata

Vanhaezebrouck verrast met Najar, Morioka en Dimata

Hein Vanhaezebrouck heeft enkele verrassende keuzes gemaakt in zijn basiself voor de partij tegen Charleroi. Hij kiest voor een 4-4-2 met Santini én Dimata in de spits. Morioka krijgt ook opnieuw een basisplaats. Centraal achterin krijgt Najar de voorkeur op Sanneh. Lees verder » 07-12-2018 

"Elke keer rug rechten en proberen punten te pakken"

De achterliggers komen alsmaar dichter en de voorlopers gaan alsmaar verder weg. Er zijn nog vier competitiewedstrijden voor de winterstop pas nadien kan RSC Anderlecht eventueel versterking halen. Tot dan moeten de spelers elke keer weer de rug rechten en proberen punten te pakken. Lees verder »Musona wil terug naar Oostende

Musona wil terug naar Oostende

De transfer van Knowledge Musona naar Anderlecht is nog geen succes gebleken. De Zimbabwaan speelt amper en is niet echt gelukkig meer bij Anderlecht. Volgens Het Nieuwsblad staat hij open voor een terugkeer naar Oostende. Lees verder » 05-12-2018 

Duitse of Peruviaanse nummer tien?

Duitse of Peruviaanse nummer tien?

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht twee spelers bovenaan zijn verlanglijstje staan voor komende winter. De Duitser Hany Mukhtar of de Peruviaan Cristian Benavente moet zorgen voor de nodige creativiteit. Lees verder »


 30-11-2018 

Appiah wil Anderlecht in januari verlaten

Appiah wil Anderlecht in januari verlaten

Dennis Appiah komt dit seizoen amper aan spelen toe en dat stemt de Fransman tot nadenken. Na de wedstrijd tegen Trnava maakte hij zijn intenties kenbaar: "Vanaf januari wil ik spelen. Meer zeg ik niet, maar je hebt me wel begrepen", hint hij duidelijk naar een vertrek. Lees verder »


 29-11-2018 

 28-11-2018 

Nieuw contract voor Sowah

Nieuw contract voor Sowah

Emmanuel Adjei Sowah kampt al vele maanden met een vervelende blessure, maar Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck blijven rotsvast geloven in het potentieel van de Ghanees. Die mag zich dan ook verwachten aan een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt af na het seizoen. Lees verder »


Coucke eindigt eerste jaar met verlies

Coucke eindigt eerste jaar met verlies

Morgen vindt de aandeelhoudersvergadering van Anderlecht plaats. Zij bespreken onder meer de jaarrekening. Het Nieuwsblad weet dat deze in het rood zal gaan. Hiervoor zijn verschillende oorzaken, ook sportieve. Lees verder »


 26-11-2018 

Lyon scout Saelemaekers

Lyon scout Saelemaekers

Alexis Saelemaekers heeft interesse gewekt van het Franse Olympique Lyon. De club van Jason Denayer kwam de 19-jarige rechterflankspeler gisteren scouten tegen STVV. Een transfer is momenteel nog niet aan de orde. Lees verder »


Coucke wilde D'Onofrio en Henry

Coucke wilde D'Onofrio en Henry

Marc Coucke polste de voorbije weken bij verschillende grote namen om de sportieve cel van Anderlecht te versterken. Sporza-journalist Peter Vandenbempt vertelde vanmorgen op Radio 1 dat de Anderlecht-voorzitter tevergeefs contact heeft gezocht met Luciano D'Onofrio en Thierry Henry. Lees verder »


Crasson ziet terugkeer wel zitten

Crasson ziet terugkeer wel zitten

RSC Anderlecht trok Pär Zetterberg aan om de sportieve cel te versterken. Ook Bertrand Crasson ziet zo een terugkeer wel zitten. Of er effectief plannen zijn om Crasson aan te trekken is afwachten. Woensdag geeft Michael Verschueren meer uitleg over zijn toekomstplannen.  Lees verder »


 22-11-2018 

Dauda charmeert buitenlandse clubs

Dauda charmeert buitenlandse clubs

Mohammed Dauda mocht anderhalve week geleden voor het eerst in de basis starten bij Anderlecht. Buitenlandse clubs kennen de jonge goalgetter echter al langer. Afgelopen zomer probeerden Mainz, Sparta Praat, Basel en Vitesse hem aan te trekken. Tevergeefs. Lees verder »


Uitleenbeurt voor Dante en Kayembe?

Uitleenbeurt voor Dante en Kayembe?

In tegenstelling tot andere jongeren slagen Abdul Dante en Edo Kayembe er dit seizoen niet in om zich door te zetten in het eerste elftal van Anderlecht. De entourage van beide spelers beseft dat de jonge Afrikanen speelminuten moeten maken op het hoogste niveau. Zij denken daarom aan een uitleenbeurt in januari. Lees verder »


Anderlecht: "Geen gesprekken met Arnesen"

Anderlecht:

In een officieel bericht laat Anderlecht weten dat de club momenteel geen gesprekken voert met Frank Arnesen voor een functie binnen de club. Het Laatste Nieuws pakte vanmorgen uit met dat nieuws. Anderlecht bevestigt wel dat het actief op zoek is naar versterking naast het veld. Lees verder »


Milic aangeboden bij drie Italiaanse clubs

Milic aangeboden bij drie Italiaanse clubs

Antonio Milic wist nog niet te overtuigen bij Anderlecht. Dat is ook het makelaarswereldje niet ontgaan. Volgens het Italiaanse Calciomercato werd de Kroatische verdediger door tussenpersonen aangeboden bij drie clubs uit de Serie A. Lees verder »


 21-11-2018 

Hoe dood is de cel scouting?

Hoe dood is de cel scouting?

Een artikel vandaag in Het Laatste Nieuws toont aan hoe erg het gesteld is met de scoutingscel van Anderlecht. Na Uros Spajic in de zomer van 2016 is er geen enkele speler meer gehaald op voorspraak van de eigen scouting. Heel wat namen ze werden voorgesteld, maken nu elders het mooie weer. Lees verder »


Anderlecht scout Bulgaarse internationals

Anderlecht scout Bulgaarse internationals

Volgens Bulgaarse media was er maandag een scout van Anderlecht aanwezig tijdens de interland tussen Burgarije en Slovenië. Paars-wit wilde er, net als Galatasaray, Todor Nedelev, Kiril Despodov en Ivelin Popov bekijken, zo klinkt het. Lees verder »