Nieuws met tag "Transfers"


 15-11-2019 


 14-11-2019 


 13-11-2019 

Sambi Lokonga: "Werken in alle rust verder"

Sambi Lokonga:

RSC Anderlecht heeft de optie van één extra seizoen in het contract van Sambi Albert Lokonga gelicht. De onderhandelingen voor een verdere verlenging lopen nog. Sambi Lokonga geeft zelf aan zeker nog twee seizoenen voor paars-wit te willen spelen, maar onder de juiste voorwaarden. Lees verder »
 11-11-2019 


 09-11-2019 

Buitenland stuurde scouts naar Zulte Waregem

Buitenland stuurde scouts naar Zulte Waregem

De wedstrijd van gisterenavond in Zulte Waregem werd bijgewoond door heel wat scouts van topclubs in Europa. Verschaeren en Sambi Lokonga staan hoog op de verlanglijstjes van verschillende clubs, maar Anderlecht wil hen volgens Het Laatste Nieuws zelfs niet laten gaan voor een monsterbod. Lees verder » 08-11-2019 

Anderlecht in poleposition voor Samson Tijani

Anderlecht in poleposition voor Samson Tijani

De 17-jarige Nigeriaanse middenvelder Samson Tijani liet zich opmerken tijdens het WK U17. Zijn prestaties hebben de interesse gewekt van vele Europese topclubs, maar volgens All Nigeria Soccer zou Anderlecht de beste papieren hebben om Tijani aan te trekken. Lees verder » 07-11-2019 

Anderlecht licht optie Albert Sambi Lokonga

Anderlecht licht optie Albert Sambi Lokonga

RSC Anderlecht heeft de optie gelicht in het contract van Albert Sambi Lokonga. Een verbintenis voor meerdere jaren is er nog niet, maar de club laat weten daarover in alle rust verder te onderhandelen. Door het lichten van de optie is Lokonga verbonden aan paars-wit tot het einde van volgend seizoen.  Lees verder »


Anderlecht wint technologieprijs

Anderlecht wint technologieprijs

RSC Anderlecht werkt sinds vorig seizoen met een cashless systeem in het Lotto Park. Voor die technologie deed het beroep op Play Pass. Voor die samenwerking kregen beide partijen een technologieprijs te Londen: "Best Technology Partnership." Lees verder » 06-11-2019 

Twee of drie wintertransfers

Twee of drie wintertransfers

We zijn nog op ongeveer twee maand van de wintermercato, maar RSC Anderlecht heeft zijn huiswerk al gemaakt. Volgens Het Nieuwsblad wil de club twee of drie spelers bijhalen in januari. Gezien de financiële situatie moeten er ook enkele spelers verkocht worden, al is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan.  Lees verder » 05-11-2019 

RSC Anderlecht opnieuw gelinkt aan Akgun

RSC Anderlecht opnieuw gelinkt aan Akgun

De wintermercato komt dichterbij, dus ook de geruchten over eventuele transfers steken weer de kop op. Zo wordt Yunus Akgün opnieuw gelinkt aan RSC Anderlecht volgens Turkse media. Het is niet de eerste keer dat club en speler aan mekaar gelinkt worden, maar tot een transfer is het dusver nog niet gekomen.  Lees verder » 04-11-2019 

Grieks international gelinkt aan Anderlecht

Grieks international gelinkt aan Anderlecht

De Griekse website Sportime meldt dat Anderlecht één van de clubs is die interesse heeft voor Dimitrios Lemnios. Dat is een 21-jarige rechtsbuiten van PAOK Saloniki. Tijdens de laatste twee EK-kwalificatiewedstrijden in oktober stond hij telkens in de basis. Lees verder »


 02-11-2019 

 31-10-2019 

Mirallas: "Anderlecht kon me niet betalen"

Mirallas:

Vincent Kompany nam afgelopen zomer meermaals contact op met Kevin Mirallas om hem naar Anderlecht te halen. Dat vertelt de 32-jarige aanvaller in Het Nieuwsblad. "Everton vroeg toen acht miljoen euro. Een onmogelijke prijs voor Anderlecht." Lees verder »


Mogelijk Spaanse oplossing voor Sa

Mogelijk Spaanse oplossing voor Sa

Volgens Het Laatste Nieuws zou Anderlecht binnenkort verlost kunnen geraken van een van de talloze overbodige spelers. Josue Sa doet het namelijk goed bij Huesca en de club zou overwegen om de aankoopoptie te lichten. Lees verder »


 28-10-2019 

Devroe wilde Kompaore vorig jaar al

Devroe wilde Kompaore vorig jaar al

RSC Anderlecht haalde vorige week Nathanio Kompaore binnen voor drie seizoenen. Een dossier dat vorig jaar al op het bureau lag van Luc Devroe. Het was de ex-manager van paars-wit die Kompaore vorig jaar al wou binnenhalen maar dat lukte niet omdat de Burkinees nog minderjarig was.  Lees verder »


 26-10-2019 

Anderlecht denkt aan Jordan Lukaku

Anderlecht denkt aan Jordan Lukaku

Het Nieuwblad meldt deze ochtend dat Anderlecht aan Jordan Lukaku denkt om de defensie te versterken. De offensieve linksachter van Lazio Roma werd het afgelopen jaar afgeremd door blessures, maar is nu weer volledig fit. Jordan beschikt bij de Romeinen nog over een verbintenis tot medio 2022, waardoor een uitleenbeurt reëler lijkt dan een definitieve transfer. Lees verder »


 25-10-2019 

Nathanio Kompaore tekent voor drie seizoenen

Nathanio Kompaore tekent voor drie seizoenen

RSC Anderlecht haalde de 18-jarige  Nathanio Kompaore naar Brussel. De aanvaller tekende een contract voor drie seizoenen met optie voor nog twee. De Burkinees staat bekend al een groot talent en maakte al deel uit van de nationale ploeg van Burkina Faso en was zelfs basisspeler op de Africa Cup in januari 2018. Lees verder »


 23-10-2019 

Daar is gerucht Mertens weer

Daar is gerucht Mertens weer

Tijdens de zomermercato werden zowel Michy Batshuayi als Dries Mertens aan RSC Anderlecht gelinkt. Batshuayi ontkende bijna meteen op zijn sociale media, bij Mertens bleef het stil. Volgens buitenlandse media is de kans ook niet onbestaande dat Mertens effectief terug naar België komt.  Lees verder »


 22-10-2019 

"Ik mocht niet testen van Vincent"

François Kompany, broer van Vincent Kompany, zit momenteel zonder club. Hij probeerde een test te versieren bij RSC Anderlecht, maar daar stak Vincent een stokje voor. "Ik bewoog hemel en aarde om er te kunnen testen, maar Vincent weigerde", aldus François Kompany. Lees verder »


 21-10-2019 

Ook beloften verslaan STVV met 4-1

Ook beloften verslaan STVV met 4-1

De U21 van Anderlecht hebben vanavond STVV verslagen met 4-1. Anouar Ait El Hadj opende al na twee minuten de score. Na de gelijkmaker van Colidio diepte Jeremy Doku (foto) de score uit tot 3-1. Antoine Colassin legde de eindstand vast. Lees verder »


Europese topclubs ontdekken Sambi Lokonga

Europese topclubs ontdekken Sambi Lokonga

Na negen maanden blessureleed ontpopte Albert Sambi Lokonga zich in geen tijd tot de dragende figuur van het Anderlecht-middenveld. Dat blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. Het Nieuwsblad beweert dat onder meer Manchester City en Barcelona de 19-jarige Belg op hun scoutingslijst hebben staan. Marca voegt ook Sevilla toe. Lees verder »


 18-10-2019 

De Bruyn: "Ik zie me daar nog zitten, bij Van den Brom"

De Bruyn:

Alexandre De Bruyn staat zondag voor het eerst in zijn leven als profvoetballen op het veld in het Astridpark. Jarenlang leek hij voorbestemd om één van de nieuwe sterren van Anderlecht te worden. Twee zware knieblessures beslisten anders. Maar op zijn 25e is hij eindelijk basisspeler in eerste klasse. Bij Sint-Truiden. Lees verder »


Whatsapp-berichten Verschueren tonen onwaarheden Diagne aan

Whatsapp-berichten Verschueren tonen onwaarheden Diagne aan

Volgens Mbaye Diagne nam Anderlecht nooit rechtstreeks contact op voor een transfer. "Ze spraken enkel met Galatasaray, nooit met mij." Volgens Michael Verschueren klopt dit niet. Hij staafde zijn uitleg door Het Nieuwsblad Whatsapp-berichten te tonen die hij uitwisselde met Diagne's makelaar. Lees verder »


“De rangschikking zegt genoeg”

“De rangschikking zegt genoeg”

Miro Jaganjac is allerminst tevreden met de afgesprongen transfer van zijn speler Isaac Kiese Thelin, naar Kopenhagen. Met weinig woorden laat Jaganjac uitschijnen dat Anderlecht slecht wordt geleid: "Kijk maar naar hun positie in de rangschikking." Lees verder »


 17-10-2019 

Contractverlenging Sambi Lokonga nabij

Contractverlenging Sambi Lokonga nabij

Albert Sambi Lokonga wordt vandaag weer op training verwacht bij RSC Anderlecht. De nationale beloften speelden dinsdagavond nog een wedstrijd. Gisteren vertoefde Sambi Lokonga ook al op Neerpede om zijn contractverlenging te bespreken en die gaat de goede kant uit.  Lees verder »


 15-10-2019 

Najar traint individueel: "Het gaat goed"

Najar traint individueel:

Wie weet was u hem ondertussen al even vergeten, maar hij is er nog en is ondertussen individueel beginnen trainen: Andy Najar. De Hondurees sukkelde al enkele maanden met een nieuwe blessure maar lijkt stilaan op de terugweg. Lees verder »