Nieuws met tag "Transfers"


 12-04-2021 

Miazga: "We mogen hoog mikken"

Miazga:

Matt Miazga was weer meer dan een betrouwbare pion in de verdediging. De Amerikaan was ook superoptimistisch na afloop van de wedstrijd want deze ploeg is tot veel in staat volgens hem. Of dat een garantie is dat hij blijft, daarvoor is het nog te vroeg.  Lees verder » 09-04-2021 

928.299 euro per punt

928.299 euro per punt

Dat RSC Anderlecht kampt met een hoge loonkost is al een tijdje duidelijk. Peter Verbeke doet er sinds zijn aanstelling dan ook alles aan om die loonkost naar beneden te krijgen. De voorbije vijf jaar betaalde de club gemiddeld zo'n 928.299 euro loon per punt Lees verder »


De verloren zoon traint terug mee

De verloren zoon traint terug mee

Er lijkt maar geen einde te komen aan het krediet van Anthony Vanden Borre bij RSC Anderlecht. Sinds kort traint hij opnieuw voluit mee met de beloften van de club. Het lijkt erop dat de 'Ket' opnieuw het licht heeft gezien. Lees verder » 08-04-2021 

Interesse in Nmecha blijft groeien

Interesse in Nmecha blijft groeien

Het droomscenario voor RSC Anderlecht is dat Lukas Nmecha ook volgend seizoen nog in Brussel speelt. Al lijkt die kans alsmaar kleiner. Want zijn goede prestaties blijven niet onopgemerkt. Real Madrid en Hamburg toonden al verregaande interesse in de spits.  Lees verder » 06-04-2021 

Anderlecht bekijkt aflopend contract Mbokani

Anderlecht bekijkt aflopend contract Mbokani

Elke transferperiode weer wordt Dieumerci Mbokani wel aan RSC Anderlecht gelinkt. En dat is nu in aanloop naar de zomermercato niet anders. Nu krijgt hij zelfs gezelschap van Lior Rafaelov. Paars-wit zou de aflopende contracten van beide spelers onderzoeken.  Lees verder » 05-04-2021 

Anderlecht volgt linksback van Groningen

Anderlecht volgt linksback van Groningen

Volgens de Spaanse website TodoFichajes is Anderlecht één van de clubs die de verrichtingen volgen van Gabriel Gudmundsson, de linkerflankspeler van Groningen. De 21-jarige Zweed geniet ook interesse van onder meer Manchester City, zo klinkt het. Lees verder » 02-04-2021 

Trebel: "Niemand is onmisbaar"

Trebel:

De roep om Adrien Trebel in de ploeg te brengen werd alsmaar groter. Tegen Zulte Waregem gaf Vincent Kompany gehoor aan de vraag. De Fransman ontgoochelde niet en liet de ploeg draaien én scoren. Toch minimaliseert Trebel zijn waarde: "Niemand is onmisbaar". Lees verder » 27-03-2021 

"Virtueel faillissement is technische kwestie"

In een interview met Humo toont Michael Verschueren zich optimistisch over de toekomst van Anderlecht. De aandeelhouder hoopt dat de discussie over de financiële toestand snel kan worden afgerond. "En over twee jaar gaan wij weer de concurrentie met Club Brugge aan", maakt hij zich sterk. Lees verder » 26-03-2021 


 24-03-2021 

Jonge Mechelaar kiest voor Anderlecht

Jonge Mechelaar kiest voor Anderlecht

Bij de jeugdploegen zijn ze al volop bezig met versterkingen voor volgend seizoen. Daniel Singh, nu nog aan de slag bij KV Mechelen, komt in kader van die versterkingen volgend seizoen de paars-witte U16 versterken.  Lees verder » 19-03-2021 

"Coach nee, assistent van Kompany, graag"

Dieumerci Mbokani, elke transferperiode weer wordt hij gelinkt aan RSC Anderlecht. Maar voorlopig speelt hij nog altijd bij Antwerp. Tot het einde van het seizoen in ieder geval want dan moet zijn contract opnieuw verlengd worden. Op zijn 35ste denkt hij in ieder geval nog niet aan stoppen. Lees verder » 18-03-2021 

Wintertransfers brengen terug niets bij

Wintertransfers brengen terug niets bij

Het is een weerkerend fenomeen bij RSC Anderlecht. Wintertransfers die niet brengen wat van hen werd verwacht. De kans dat Abdoulay Diaby en Jacob Bruun Larsen volgend seizoen nog in het Lotto Park rondlopen is praktisch nihil, voor Majeed Ashimeru is er wel hoop. Lees verder »


 17-03-2021 

Anderlecht-scout bekeek ook jonge Sloveen

Anderlecht-scout bekeek ook jonge Sloveen

De Anderlecht-scout die zondag de partij tussen AEK Athene en Volos bijwoonde, bekeek niet alleen Anastasios Douvikas. Greek Football weet vandaag te melden dat hij ook verdediger Ziga Laci van AEK Athene met speciale aandacht volgde. Lees verder »


 15-03-2021 

Anderlecht scout 21-jarige Griekse spits

Anderlecht scout 21-jarige Griekse spits

Een scout van Anderlecht was gisteren aanwezig bij het duel tussen Volos en AEK Athene. Dat meldt Greek Football. De scout zou er aanvaller Anastasios Douvikas hebben bekeken. En wellicht scoorde hij punten, want Douvikas scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Lees verder »


Bruzzese: "Aanbod Anderlecht was te min"

Bruzzese:

Voor Anderlecht Warner Hahn deze winter haalde, had het eerst Sébastien Bruzzese een aanbod gedaan. Dat vertelt de huidige invallersdoelman van Cercle Brugge in Sudpresse. "Ik vond het voorstel onvoldoende", zegt hij. "Het was maar voor één jaar en ook de andere zaken waren naar mijn gevoel onvoldoende." Lees verder »


 13-03-2021 

"Volgende maanden worden minder gemakkelijk voor Bounida"

Vele Anderlecht-supporters staan te popelen om Rayene Bounida in het Anderlecht-shirt te zien debuteren, maar zowel voor hen als voor Bounida zal geduld een mooie deugd zijn. Jeugddirecteur Jean Kindermans vertelt dat het 15-jarige toptalent morfologisch nog enorme stappen moet zetten. Lees verder »


 12-03-2021 

"Desnoods steken ze mij bij de U12, ik blijf"

Ognjen Vranjes speelt op uitleenbasis bij Charleroi. Als hij terugkijkt zou hij nooit voor RSC Anderlecht gekozen hebben, zegt de Bosniër eerlijk. Zijn riant loon is nu de grootste rede dat hij zijn tijd uitdoet in Brussel, hij ligt er nog onder contract tot 2022. Lees verder »


 10-03-2021 

Interesse in Moueffek van Saint-Etienne?

Interesse in Moueffek van Saint-Etienne?

Aimen Moueffek wordt door de Franse pers genoemd als mogelijke versterking voor RSC Anderlecht. Moueffek is een Franse back met Marokkaanse roots die zijn opleiding genoot bij Saint-Etienne, waar hij momenteel nog steeds speelt. Lees verder »


Najar op proef bij DC United

Najar op proef bij DC United

Nicolas Frutos traint momenteel met een oude bekende bij DC United. Andy Najar mag er namelijk op proef meetrainen. De Hondurees is momenteel een vrije speler nadat zijn contract bij Los Angeles FC niet werd verlengd.  Lees verder »


 06-03-2021 

Beloften oefenen tegen RWDM

Beloften oefenen tegen RWDM

Anderlecht heeft een volgende oefenwedstrijd op de kalender gezet voor de U21. Maandag om 20 uur nemen ze het op tegen de Brusselse buren van RWDM. De twee teams moeten vooraf wel een coronatest ondergaan. Enkel als de resultaten negatief zijn, vindt het duel plaats. Lees verder »


 04-03-2021 

Amuzu charmeert Inter Milaan

Amuzu charmeert Inter Milaan

De goede prestaties van Francis Amuzu dit seizoen zijn ook Inter Milaan niet ontgaan. Volgens FCInterNews zijn de scouts van Inter danig onder de indruk van de 21-jarige flankaanvaller. Zijn profiel en relatief laag prijskaartje maken hem interessant, zo klinkt het. Lees verder »


Anderlecht wacht op Inter-miljoen voor Lukaku

Anderlecht wacht op Inter-miljoen voor Lukaku

Anderlecht moet nog 1,1 miljoen euro krijgen van Inter Milaan voor Romelu Lukaku. Dat meldt de Zwitserse blog The Swiss Ramble. Inter kampt met betalingsproblemen omdat hoofdaandeelhouder Suning in financieel moeilijke waters verkeerd. Lees verder »


 03-03-2021 

Verbeke kijkt al naar zomermercato

Verbeke kijkt al naar zomermercato

Ook al zijn de mercato's achter de rug, dat wil niet zeggen dat Head of Sports Peter Verbeke het wat kalmer aan doet. Hij is al volop bezig om de zomermercato voor te bereiden. RSC Anderlecht is op zoek naar opties voor het middenveld en komt daarbij uit bij Rayane Aabid.  Lees verder »


 02-03-2021 

Gouden Schoen De Caigny verlaat Anderlecht

Gouden Schoen De Caigny verlaat Anderlecht

Anderlecht ziet na dit seizoen Tine De Caigny de club verlaten. De Gouden Schoen speelt volgend seizoen voor het Duitse Hoffenheim. In Duitsland kan De Caigny voltijds prof worden. In België werkt ze nog twee dagen per week in een sportwinkel om financieel rond te komen. Lees verder »


 27-02-2021