Nieuws met tag "Transfers"


 25-06-2019 

Vijf miljoen plus bonussen voor Vlap

Vijf miljoen plus bonussen voor Vlap

De onderhandelingen zijn nog steeds in volle gang. Frank Arnesen en Michaël Verschueren hebben een bod neergelegd bij Heerenveen van vijf miljoen plus bonussen voor Michael Vlap. De Nederlandse club wil nog steeds acht miljoen cash innen.  Lees verder » 24-06-2019 

Janssen opnieuw op de radar

Janssen opnieuw op de radar

RSC Anderlecht zou zich opnieuw verdiept hebben in het dossier van Vincent Janssen, momenteel onder contract bij Tottenham. De Nederlandse international kon daar echter niet echt doorbreken en Anderlecht zou wel eens kunnen de ideale tussenstap zijn om zichzelf weer in de kijker te spelen.  Lees verder »


Verzekering teruggekeerde huurlingen nog niet in orde

Verzekering teruggekeerde huurlingen nog niet in orde

De meeste verhuurde spelers die teruggekeerd zijn naar RSC Anderlecht hebben nog niet kunnen trainen of meespelen. Dat heeft te maken met de verzekering die nog niet in orde is en nog loopt tot 30 juni bij hun huurclub. Dat is ondermeer het geval voor Davy Roef, Isaac Kiese Thelin, Kenny Saief en Alexandre Chipciu. Lees verder »


Uitleenbeurt Trebel geen optie

Uitleenbeurt Trebel geen optie

Adrien Trebel heeft er meer dan degelijke helft opzitten tegen RWDM. Toch heeft RSC Anderlecht nog steeds de bedoeling om de Fransman te verkopen. Nantes toont interesse maar wil enkel huren, maar daar kan volgens Michael Verschueren geen sprake van zijn.  Lees verder »
 22-06-2019 

'Vlap is morgen een speler van Anderlecht'

'Vlap is morgen een speler van Anderlecht'

Is er eindelijk schot gekomen in de transfer van Michel Vlap naar Anderlecht? De Duitse website Fußballtransfers weet dat de aanvallende middenvelder op het punt staat om naar Anderlecht te verhuizen. Volgens de website kan hij morgen al worden voorgesteld. Lees verder »


'Anderlecht doet bod op Iraanse linksachter'

'Anderlecht doet bod op Iraanse linksachter'

Volgens verschillende media heeft Anderlecht Milad Mohammadi een contract heeft aangeboden. Mohammadi is een 25-jarige linksachter uit Iran die de voorbije drie jaar een basiskracht was bij het Russische Akhmat Grozny. Daar is hij nu einde contract Lees verder »Kompany wilde Belhocine bij zich houden

Kompany wilde Belhocine bij zich houden

Vincent Kompany had graag gehad dat Karim Belhocine bij Anderlecht was gebleven. Het beviel Kompany dat Belhocine dichtbij de spelers stond. De Algerijnse Fransman verkoos het hoofdtrainerschap boven het assistentschap en trok daarom naar Charleroi. Lees verder »


Barcelona volgt Bornauw

Barcelona volgt Bornauw

Topclubs houden hun ogen overal open en spotten ieder jong talent. Zo ook FC Barcelona. De Spaanse grootmacht is niet ontgaan dat Sebastiaan Bornauw een sterk debuutseizoen kende en ze houden zijn prestaties in het oog.  Lees verder »


Kompany wil Dhauholou houden

Kompany wil Dhauholou houden

Als het van Vincent Kompany afhangt, maar Olivier Ciryack Dhauholou komend seizoen deel uit van de A-kern van Anderlecht. Hoewel hij fysiek erg fragiel is, gelooft Kompany in de jonge spits uit Ivoorkust. Wanneer hij verlost is van zijn fysieke ongemakken, kan hij zijn kans krijgen. Lees verder » 21-06-2019 

Officieel: Karim Belhocine T1 bij Charleroi

Officieel: Karim Belhocine T1 bij Charleroi

Karim Belhocine verlaat RSC Anderlecht en wordt eerste trainer bij Sporting Charleroi. De Franco-Algerijn was erg geliefd bij de fans en ook bij het bestuur van RSC Anderlecht stond hij op een goed blaadje, maar hij kiest nu voor een avontuur als T1.  Lees verder »


Officieel: Appiah naar Nantes

Officieel: Appiah naar Nantes

Dennis Appiah zijn transfer naar Nantes is rond. De Fransman trekt de deuren van Neerpede definitief achter zich dicht, dat maakte RSC Anderlecht officieel bekend. Appiah kwam in 2016 bij paars-wit maar kon zich nooit echt doorzetten.  Lees verder »


Oud-ploegmaat Kompany op proef

Oud-ploegmaat Kompany op proef

Anderlecht heeft sinds twee dagen de Duitser Sidney Sam op proef. Dat meldt Le Soir. De 31-jarige aanvallende middenvelder speelde vorig seizoen in de Duitse tweede klasse bij Bochum. Hij is opgeleid bij Hamburg en speelde daar in 2007-2008 samen met Vincent Kompany. Lees verder »Kara zoekt club ver weg

Kara zoekt club ver weg

Op zijn dertigste hoopt Kara Mbodj een lucratieve transfer te maken naar een bestemming ver weg. Volgens Het Nieuwsblad speurt de verdediger naar een club in China, het Midden-Oosten of een andere exotische bestemming. Lees verder »


Belhocine naar Charleroi?

Belhocine naar Charleroi?

Charleroi is de enige eersteklasser die nog geen nieuwe trainer heeft. De Carolo’s trekken nu aan de mouw van Karim Belhocine, T3 bij RSC Anderlecht waar hij nog één jaar onder contract ligt.  Lees verder » 20-06-2019 

Appiah aangekomen bij Nantes

Appiah aangekomen bij Nantes

Dennis Appiah is aangekomen te Nantes, een Franse journalist spotte de verdediger op het vliegveld van Nantes. De komende dagen legt de Fransman er zijn medische tests af om er vervolgens een contract van vier jaar te tekenen.  Lees verder »


Officieel: Vranjes op huurbasis naar AEK Athene

Officieel: Vranjes op huurbasis naar AEK Athene

Het hing al een tijdje in de lucht, Ognjen Vranjes wordt voor één seizoen verhuurd aan AEK Athene. De Bosniër flirte al geruime tijd met de Griekse club en dan vooral met de harde achterban. Bij RSC Anderlecht had Vranjes geen toekomst meer.  Lees verder »


Vranjes geland in Athene

Vranjes geland in Athene

Michaël Verschueren liet dinsdag al weten dat er een akkoord was met AEK Athene omtrent een huurbeurt van Ognjen Vranjes. Een deal is nu ook nakende, op sociale media verschijnen foto's van de Bosniër die aangekomen is in Athene.  Lees verder »


Officieel: Bellamy wordt coach U21

Officieel: Bellamy wordt coach U21

Craig Bellamy heeft een contract voor drie jaar getekend als U21-coach van Anderlecht. Dat maakte de club zonet bekend. "Als beloftencoach krijgt hij de taak om de jonge talenten klaar te stomen voor het A-team”, zo meldt jeugdcoördinator Jean Kindermans. Lees verder » 19-06-2019 

Ook Anthony Descotte trekt naar Standard

Ook Anthony Descotte trekt naar Standard

Na Matthieu Luka Epolo (U14) en Nathan Ngoy (U16) verhuist nu ook Antony Descotte van Anderlecht naar Standard. De 15-jarige aanvaller kende het voorbije seizoen heel wat blessureleed. Een verschil in visie met jeugdcoördinator Jean Kindermans leidt hem nu naar Luik. Lees verder »


De Poorter na één jaar alweer weg

De Poorter na één jaar alweer weg

Rousseau De Poorter ruilt de opleiding van Anderlecht voor een avontuur bij Zulte Waregem. Dat meldt hij aan onze redactie. De verdediger kwam vorige zomer over van Lokeren, maar kon bij de U18 amper speelminuten afdwingen door de grote concurrentie. Lees verder »


Kleinzoon Van Himst verlaat Anderlecht

Kleinzoon Van Himst verlaat Anderlecht

Niels Van Himst trekt de deur van de Anderlecht-opleiding achter zich dicht. Dat laat hij weten aan onze redactie. De bijna 18-jarige verdediger speelde elf jaar voor paars-wit, maar trekt nu naar Eppegem in de derde amateurliga. Lees verder »


Kayembe kan contract verlengen

Kayembe kan contract verlengen

Niet alle spelers moeten vertrekken bij Anderlecht. Zo wil paars-wit het contract van Edo Kayembe met een seizoen verlengen. Dat weet Het Nieuwsblad. Mogelijk zal de club hem nadien een seizoen uitlenen om speelminuten en ervaring op te doen. Lees verder »


Frey aangeboden, bod op Muriqi

Frey aangeboden, bod op Muriqi

Het Nieuwsblad weet dat de Zwitserse spits Michael Frey werd aangeboden bij Anderlecht. De aanvaller van Fenerbahçe scoorde vorig seizoen twee keer tegen Anderlecht in de Europa League. Desondanks is hij in Istanbul vooral bankzitter. Lees verder » 18-06-2019 

Ook Santini wordt gelinkt aan Nantes

Ook Santini wordt gelinkt aan Nantes

Wordt Nantes de nieuwe toevluchtshaven voor overbodige Anderlecht-spelers? Volgens een journalist van het lokale radiostation France Blue Loire Océan circuleert de naam van Ivan Santini in Nantes. Lees verder »


Verschueren: "Akkoord met AEK over Vranjes"

Verschueren:

Ognjen Vranjes staat nu wel erg dicht bij een vertrek bij Anderlecht. Bij het Griekse Sport24 bevestigt bevestigt Michael Verschueren vanavond dat er een akkoord is tussen Anderlecht en AEK over Vranjes. "Als alles goed gaat, tekenen we morgen het contract." Lees verder »


Appiah naar Nantes

Appiah naar Nantes

Volgens verschillende media in België en Frankrijk is de transfer van Dennis Appiah van Anderlecht naar Nantes afgerond. Als de verdediger slaagt voor zijn medische test, tekent hij bij Nantes een contract voor vier seizoenen.  Lees verder »Saelemaekers genoemd bij Udinese

Saelemaekers genoemd bij Udinese

De Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport meldt dat Udinese zijn pijlen gericht heeft op Alexis Saelemaekers. De 20-jarige rechterflankspeler is momenteel actief op het EK voor U20 in Italië.  Lees verder »Deal Dejaegere zo goed als rond

Deal Dejaegere zo goed als rond

Gent-voorzitter Ivan De Witte liet gisteren op de persconferentie weten dat er geen sprake was dat Dejaegere naar RSC Anderlecht zou vertrekken. Toch komen er ook tegenstrijdige berichten die zeggen dat de deal zo goed als rond is. De toekomst zal het uitwijzen.  Lees verder »


Gerucht Biglia blijft terugkomen

Gerucht Biglia blijft terugkomen

Twee weken geleden kregen we een tip: "Anderlecht zou spreken met Biglia". Zoals met alle nieuws gaan we met zo'n nieuwtjes voorzichtig om en willen we niet zomaar alles op jullie afvuren. Maar, het gerucht blijft nu aanhouden, Anderlecht zou zelfs al eens geproken hebben met El Principito, maar die houdt de boot voorlopig af.  Lees verder »


”Wachten op Kompany voor transfers”

”Wachten op Kompany voor transfers”

NIeuwe coach, nieuwe truitjes, maar nog geen nieuwe spelers. Michael Verschueren geeft toe dat hij daarvoor op Vincent Kompany wacht zodat die spelers kan zien. Ook van vertrekkers is er momenteel nog geen sprake. Lees verder »