Nieuws met tag "Transfers"


 22-01-2022 

Drie clubs brengen bod uit op Amuzu

Drie clubs brengen bod uit op Amuzu

Drie clubs brachten deze winter een bod uit op Francis Amuzu waaronder Olympique Marseille, Nice en een subtopper uit de Bundesliga. RSC Anderlecht bedankte voor alle drie en is niet van plan om Amuzu deze winter nog te laten gaan. Lees verder » 21-01-2022 

Officieel: Mehssatou nu al naar Kortrijk

Officieel: Mehssatou nu al naar Kortrijk

Nayel Mehssatou ruilt Anderlecht met onmiddellijke ingang voor KV Kortrijk. De West-Vlaamse club maakte vanavond de transfer bekend. Mehssatou tekent voor 3,5 jaar bij de club van coach Karim Belhocine. "Het was een erg moeilijke beslissing", aldus de rechtsback over zijn vertrek bij Anderlecht. Lees verder »


Mehssatou nu al naar Kortrijk?

Mehssatou nu al naar Kortrijk?

De kans is reëel dat Nayel Mehssatou nu al de overstap maakt van Anderlecht naar Kortrijk en niet pas na het seizoen. Het Laatste Nieuws weet dat beide clubs hier momenteel over spreken. Anderlecht zou bereid zijn om mee te werken. Lees verder »Manager Mokoena: "Anderlecht deed een bod"

Manager Mokoena: Anderlecht deed een bod

Anderlecht heeft een bod uitgebracht op Teboho Mokoena, een 24-middenvelder uit Zuid-Afrika. Dat zegt Glyn Binkin, de manager van de speler. Binkin vertelt echter ook dat Mokoena al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Mamelodi Sundowns. "Maar we gaan ook met Anderlecht praten." Lees verder » 20-01-2022 

Charleroi volgt Trebel

Charleroi volgt Trebel

Adrien Trebel zit al enkele maanden in de B-kern en strijkt nog steeds een jaarloon van 2,7 miljoen euro op. Mogelijk biedt Charleroi een oplossing al willen de Karolo's maar een deel van zijn loon overnemen.  Lees verder » 19-01-2022 

Transfergeruchten: Charpentier en O'Riley

Transfergeruchten: Charpentier en O'Riley

Volgens de website TuttoMercatoWeb heeft Anderlecht aan Frosinone gevraagd om aanvaller Gabriel Charpentier te huren tot het einde van het seizoen. Vanuit Engeland komen dan weer berichten over interesse in middenvelder Matt O'Riley. Lees verder »


Bakkali wil niet naar China

Bakkali wil niet naar China

Zakaria Bakkali heeft het aanbod uit China afgewezen. Dat schrijft Het Nieuwsblad vanmorgen. Hoewel hij er een riant contract kon tekenen, wil hij in Europa blijven om zijn carrière weer op de rails te zetten. Lees verder » 18-01-2022 

Chinese interesse voor Bakkali

Chinese interesse voor Bakkali

Zou het? Zou het! Het Laatste Nieuws meldt dat er belangstelling is vanuit China voor Zakaria Bakkali. Het gevallen wonderkind moet weg bij Anderlecht, maar wil alleen vertrekken als een club zijn riante salaris volledig wil overnemen. Lees verder »


Kortrijk lokt Mehssatou weg bij Anderlecht

Kortrijk lokt Mehssatou weg bij Anderlecht

Anderlecht verliest Nayel Mehssatou aan KV Kortrijk. Dat meldt La Dernière Heure. De 19-jarige rechtsback is in de zomer einde contract bij paars-wit en zal zich dan aansluiten bij de West-Vlaamse eersteklasser. Bij Kortrijk hoopt Mehssatou op een kans in eerste klasse. Lees verder » 17-01-2022 

Milan blijft Verschaeren volgen

Milan blijft Verschaeren volgen

De scoutingscel van AC Milan blijft de prestaties van Yari Verschaeren met erg veel aandacht volgen. Dat schrijft de website Calciomercato. Een transfer in januari is niet aan de orde, maar als Verschaeren zich goed blijft ontwikkelen, zou hij in de zomer wel eens in de voetsporen van Alexis Saelemaekers kunnen treden, klinkt het. Lees verder »


'Anderlecht stopt gesprekken over Reynolds'

'Anderlecht stopt gesprekken over Reynolds'

Sportitalia meldt dat de gesprekken tussen Anderlecht en AS Roma over een uitleenbeurt van Bryan Reynolds zijn stopgezet. AS Roma heeft Anderlecht zich teruggetrokken. Journalist Fabrizio Romano meldt dan weer dat KV Kortrijk zich de voorbije 24 uur voor Reynolds heeft gemeld. Lees verder »


Roemeen Puscas op Anderlecht-longlist

Roemeen Puscas op Anderlecht-longlist

Volgens de Roemeense journalist Emanuel Rosu denkt Anderlecht aan een huur van George Puscas deze winter. Rosu vertelt er wel uitdrukkelijk bij dat de gesprekken nog niet in een vergevorderd stadium zitten. Puscas is een 25-jarige centrumspits die uitkomt voor Reading. Lees verder » 15-01-2022 

'Gomez heeft interesse van Chelsea gewekt'

'Gomez heeft interesse van Chelsea gewekt'

De Engelse website TEAMtalk heeft vernomen dat Sergio Gomez zich op de rader heeft gespeeld bij Chelsea. Een bod deze maand zou volgens de website onwaarschijnlijk zijn, maar ze de Spaanse linksback wel nauwlettend in de gaten. Lees verder »


'Anderlecht wil duo-deal sluiten met AS Roma'

'Anderlecht wil duo-deal sluiten met AS Roma'

Het Italiaanse Il Romanista meldt dat Anderlecht Ebrima Darboe samen met Bryan Reynolds wil losweken bij AS Roma. Over een uitleenbeurt van Reynolds is er al een akkoord, klinkt het, maar men wacht op Darboe om de deal officieel te maken. Lees verder »


"Voor beide partijen was het de beste keuze"

Voor beide partijen was het de beste keuze

Taylor Harwood-Bellis ruilde tijdens deze wintermercato RSC Anderlecht in voor Stoke City. Momenteel is hij de enige die wintertransfer en als het van Vincent Kompany afhangt zal dat ook zo blijven, tenzij er een niet te weigeren bod komt.  Lees verder » 14-01-2022 

Bounida kiest voor... Ajax

Bounida kiest voor... Ajax

100% zeker is het nog niet, maar de kans is héél groot dat Rayane Bounida in maart verhuist naar Ajax. Er verschijnen steeds meer berichten van allerlei kanalen dat de deal zou rond zijn. Al is het nog altijd wachten tot de 16de verjaardag van Bounida in maart. Lees verder » 13-01-2022 

Magallan vervoegt de kern op training

Magallan vervoegt de kern op training

Lisandro Magallan traint weer mee met de kern na een korte afwezigheid. In principe geraakt hij speelklaar voor de wedstrijd tegen Standard. Majeed Ashimeru herstelt momenteel van een covid besmetting. Normaal gezien mag hij dit weekend de quarantaine verlaten. Of hij opgenomen zal worden in de kern, valt nog af te wachten. Lees verder » 12-01-2022 

Voorstelling Arno Herssens

Voorstelling Arno Herssens

Nu trainer Vincent Kompany de A-ploeg goed op de rails gekregen heeft en punten scoorde in de afgelopen maand, hoeft Peter Verbeke zich deze wintermercato niet met alle energie op de transfermarkt te storten. Hij kan zich bezighouden met de voorbereiding van de U21-ploeg voor 1B volgend seizoen. Na Théo Leoni en Luca Ferrara, liet hij in dat opzicht nu ook youngster Arno Herssens een contract tekenen.  Lees verder »


Opnieuw Roma-speler genoemd bij Anderlecht

Opnieuw Roma-speler genoemd bij Anderlecht

Volgens TuttoMercatoWeb ziet Anderlecht wel wat in Ebrima Darboe, een 20-jarige centrale middenvelder van AS Roma. Darboe tekende twee weken geleden bij tot 2026, maar een uitleenbeurt om ervaring op te doen, zou tot de mogelijkheden behoren. Lees verder »


Twee jonge buitenlanders gelinkt aan Anderlecht

Twee jonge buitenlanders gelinkt aan Anderlecht

Buitenlandse media maken gewag van interesse van Anderlecht voor Wilfried Gnonto en Stefan Mitrovic. Gnonto is een 18-jarige aanvaller die dit seizoen al vier keer scoorde voor FC Zurich. Mitrovic is een 19-jarige aanvallende middenvelder van Radnicki Nis. Lees verder »


 11-01-2022 


 10-01-2022 

Geen uitleenbeurt voor Sardella

Geen uitleenbeurt voor Sardella

Anderlecht heeft beslist om Killian Sardella toch niet uit te lenen. Een kleine twee weken geleden vertelde CEO Peter Verbeke dat een uitleenbeurt van Sardella tot de mogelijkheden behoorde, maar Sudpresse schrijft nu dat hij toch zal blijven. Lees verder »


Mehssatou geblesseerd aan adductoren

Mehssatou geblesseerd aan adductoren

Nayel Mehssatou ontbrak tijdens de oefenduels van gisteren wegens een blessure aan de adductoren. Dat weet La Dernière Heure. De staff van Anderlecht wilde geen risico nemen en liet de rechtsachter rusten. Lees verder »


 09-01-2022 

Harwood-Bellis al in Engeland voor transfer

Harwood-Bellis al in Engeland voor transfer

Het lijkt een kwestie van tijd voor Tylor Harwood-Bellis zijn Anderlecht-shirt aflegt. Volgens Het Laatste Nieuws vertoeft de verdediger momenteel al in Engeland en wordt de laatste hand gelegd aan zijn overgang naar Stoke City. Lees verder »


Wie naast Hoedt: Delcroix, Debast of ... Sadiki?

Wie naast Hoedt: Delcroix, Debast of ... Sadiki?

Na twee vlotte overwinningen vanmiddag lijkt Anderlecht klaar voor de herneming van de competitie. Niemand blesseerde zich en zo kan Vincent Kompany rustig toewerken naar de classico tegen Standard. Tien namen voor die partij kunnen we normaal al invullen. Enkel de partner van Wesley Hoedt centraal achterin blijft een vraagteken. Lees verder »


Harwood-Bellis alweer weg bij Anderlecht?

Harwood-Bellis alweer weg bij Anderlecht?

Volgens Het Nieuwsblad wil de Engelse tweedeklasser Stoke City zich deze maand versterken met Taylor Harwood-Bellis. De huurling van Manchester City verloor bij Anderlecht zijn basisplaats aan Lisandro Magallan en met de terugkeer van Hannes Delcroix dreigt hij nog een plaats te zakken in de pikorde. Lees verder »