Teleurgestelde reacties na gelijkspel tegen Gent

VRIJDAG, 24 SEPTEMBER 2021, 09:58 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Anderlecht had gisteren tegen Gent overvloedig balbezit, maar was onmondig voor doel en soms kwetsbaar achterin. Ook Raman vond het jammer dat paars-wit slechts één maal kon scoren. "Het team speelt goed, tot aan de laatste zestien meter. De laatste pas komt vaak niet aan", klonk het bij Raman, die ook nog aangaf "de keuzes van de coach te respecteren" met betrekking tot zijn bankzittersstatuut.

Wesley Hoedt was dan weer niet te spreken over de wedstrijdaanpak van AA Gent: "Slechts één ploeg wou voetbal spelen en dat was Anderlecht. Ik vraag me af wat Gent hier kwam doen", zei hij.

Lior Refaelov was dan weer gefrustreerd over de wedstrijd. "De match was belangrijk om de tweede plaats te pakken in het klassement. We namen vooral de foute beslissingen op belangrijke momenten in de match." Refealov scoorde de enige goal voor paars-wit vanop penalty: "Ik twijfelde tussen een Panenka en een schot in de linkerhoek. Het is het laatste geworden, al was ik wel wat nerveus na die misser tegen Vitesse."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.