Wachel: "Zullen top moeten zijn"

WOENSDAG, 18 NOVEMBER 2020, 09:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - INTERVIEWS De RSC Anderlecht-dames staan vanavond voor een zware opdracht in de UEFA Women Champions League (UWCL). Ze treffen Benfica in de laatste kwalificatieronde. De winnaar van het duel gaat door naar het hoofdtornooi met 32 ploegen. 

Vorig jaar eindige het Europees avontuur van de dames in de zestiende finales, paars-wit wil het minstens evengoed dan, zoniet beter. Maar Benfica is een niet te onderschatten tegenstander.

"Het is een lastige tegenstander", is trainer Patrick Wachel eerlijk, "Er lopen een paar sterke speelsters rond dankzij de investeringen die Benfica de afgelopen jaren heeft gedaan. Al denk ik dat we kwalitatief niet echt moeten onderdoen en sterk tegen elkaar aanleunen."

"Vorig jaar zijn we niet verder geraakt dan de zestiende finales. Het doel is om nu beter te doen. Maar laat ons eerst Benfica maar kloppen", aldus nog coach Wachel.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.