Nieuws met tag "Dames"


 22-11-2020 

Dames winnen Brusselse derby

Dames winnen Brusselse derby

Ook de Anderlecht-dames traden vandaag aan in de Brusselse derby tegen Woluwe. Doel was om de ongeslagen reeks voort te zetten en daar zijn ze in gelukt. Ze namen de drie punten mee naar huis na 0-4 winst tegen Fémina White Star. Lees verder » 21-11-2020 


 19-11-2020 

"Wij waren beter, Benfica slimmer"

Het Europees avontuur van de RSC Anderlecht-vrouwen zit erop. Coach Patrick Wachel is teleurgesteld na de uitschakeling zeker omdat hij van mening is dat zijn ploeg qua kwaliteit niet de mindere was van Benfica. Lees verder » 18-11-2020 

Dames gaan er opnieuw uit in de voorronde

Dames gaan er opnieuw uit in de voorronde

De dames van Anderlecht zijn ook dit jaar uitgeschakeld in de laatste voorronde van de Champions League. De eindstand was 2-1, waarbij Anderlecht kort voor het einde nog een unieke kans miste op de gelijkmaker. Maar uiteindelijk bleek het Portugese Benfica dus toch te sterk. Lees verder »


Wachel: "Zullen top moeten zijn"

Wachel:

De RSC Anderlecht-dames staan vanavond voor een zware opdracht in de UEFA Women Champions League (UWCL). Ze treffen Benfica in de laatste kwalificatieronde. De winnaar van het duel gaat door naar het hoofdtornooi met 32 ploegen.  Lees verder »Negen Anderlecht-dames bij Red Flames

Negen Anderlecht-dames bij Red Flames

De Red Flames spelen hun volgende kwalificatiewedstrijd tegen Zwitserland op 1 december. Bondscoach Ives Serneels maakte zijn selectie bekend voor deze wedstrijd. Bij winst is België gekwalificeerd voor Euro 2022. Lees verder » 13-11-2020 


 09-11-2020 

Wachel: "Had wat angst voor onderschatting"

Wachel:

Patrick Wachel kan niet meer dan een tevreden coach zijn. Nadat zijn vrouwelijke troepen zich door de kwalificiatiewedstrijd tegen Linfield walsten, had de coach wat schrik voor onderschatting tegen Genk. Onterecht, de dames zetten een monsterscore van 10-0 neer. Lees verder »
 08-11-2020 

Anderlecht-dames winnen met 10-0

Anderlecht-dames winnen met 10-0

Er staat geen stop op de vrouwenploeg van RSC Anderlecht. Nadat ze eerder deze week de Linfield Dames over de knie legden met 8-0 in de Women Champions League, moesten vandaag de damens van Genk over de knie, eindstand 10-0. Lees verder » 06-11-2020 

Anderlecht-dames nu tegen Benfica

Anderlecht-dames nu tegen Benfica

Vanmiddag werd er geloot voor de tweede kwalificatieronde in de Champions League voor dames. Anderlecht ging in de trommel en lootte het Portugese Benfica als tegenstander. Op 18 of 19 november ontvangt paars-wit de Portugese dames in het Lotto Park. Lees verder » 04-11-2020 

"Doel is om kwalificatierondes te overleven"

Binnen enkele uren starten de RSC Anderlecht-dames aan hun Europese campagne. Tessa Wullaert is er in ieder geval klaar voor, het doel is in ieder geval om twee kwalificatierondes te overleven. Wullaert zit in ieder geval goed in haar vel en dat helpt.  Lees verder »
 03-11-2020 

"Nog nooit zag ik iemand met zo'n wil om te slagen"

Met een knap winnend doelpunt heeft Paul Mukairu zijn debuut zondag niet gemist. Het Nieuwsblad en La Dernière Heure spraken met mensen die Mukairu goed kennen en die noemen hem een speler met veel potentieel. "Zelfs Lukas Podolski vindt dat hij veel talent heeft." Lees verder »


 25-10-2020 

Babygeluk ten huize Frutos

Babygeluk ten huize Frutos

Nicolas Frutos is voor de vierde keer vader geworden. De 39-jarige assistent-coach van Anderlecht en zijn partner Marie verwelkomden dit weekend een zoontje Oscar. Het koppel heeft al een zoontje van bijna twee jaar. Lees verder »


 22-10-2020 

"We voetballen als een topploeg, tot we scoren"

Het is een serieus werkpunt, altijd weer dat puntenverlies op het einde. Vincent Kompany nam de schuld op zich tegen Oud-Heverlee Leuven maar opgeven, nooit. Na een avond bezinning in gezelschap van vrouw en kinderen is de coach weer even strijdvaardig als altijd. Lees verder »


 21-10-2020 

Anderlecht vraagt Vande Broek als begeleider

Anderlecht vraagt Vande Broek als begeleider

Volgens Het Nieuwsblad wil Vincent Kompany de hulp inroepen van Gert Vande Broek. Vande Broek (53) is 14-voudig Coach van het jaar in het volleybal en moet Kompany als jonge coach de nodige vaardigheden bijbrengen. Niet op voetbalkundig vlak, maar op vlak van leiding en coaching van een groep.  Lees verder »


 14-10-2020 

 10-10-2020 

Mauves Army: "Recht op meer duidelijkheid"

Mauves Army:

Mauves Army 03, de meest fanatieke supportersclub van Anderlecht, heeft vanmiddag actie gevoerd aan de poorten van het Lotto Park. De groep protesteert tegen het financieel wanbeheer van de club en vraagt openheid. "De echte waarheid is waarschijnlijk nog goed verborgen." Lees verder »


 28-09-2020 

Welkom Nil !

Welkom Nil !

Geen drie punten voor RSC Anderlecht, maar bij onze medewerker Garrincha was het wel voor de derde keer prijs. Afgelopen weekend verwelkomde hij met zijn vrouwtje namelijk hun derde telg: Nil. Dikke proficiat Ellen en Pieter !!!  Lees verder »