Mbokani solliciteert (opnieuw) bij Anderlecht

DINSDAG, 2 JUNI 2020, 07:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Dieumerci Mbokani won gisteren de Ebbenhouten Schoen. De Congolees is einde contract bij Antwerp en zei meteen dat hij openstond voor elk nieuw voorstel, of dat nu van Club Brugge, Standard of RSC Anderlecht komt. 

De spits is einde contract bij Antwerp en momenteel is er nog geen sprake van een verlengd verblijf. Antwerp wil Mbokani nog een jaar langer aan zich binden, maar hij wil een contract van minimum twee jaar. 

"Ik kan niet zeggen dat ik de kleuren van Antwerp nog zal dragen", zei Mbokani nadat hij de Ebbenhouten Schoen in ontvangst mocht nemen, "Ik wens een contract van twee jaar en men biedt mij slechts één jaar. Anderlecht, Standard, Club Brugge, ik sta open voor elk voorstel."

Een jaar geleden hoopte Mbokani ook luidop op een terugkeer naar Anderlecht. Omdat die er niet kwam, verlengde hij zijn contract bij Antwerp met een jaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.