"Pjaca heeft meebeslissingsrecht"

DINSDAG, 14 APRIL 2020, 08:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Ondanks de huidige onzekerheid is RSC Anderlecht zich al aan het focussen op volgend seizoen. Marko Pjaca kwam in januari naar het Lotto Park op huurbasis met een optie om hem nog een volledig extra seizoen te huren. Makelaar Marko Naletilic laat weten dat Pjaca een stem heeft in zijn toekomst.

Paars-wit lijkt geneigd Pjaca ook volgend seizoen aan zich te binden en heeft al contact gehad met zijn moederclub Juventus. Pjaca's makelaar laat weten dat ook zijn speler mag meebeslissen of hij al dan niet nog een seizoen in het Lotto Park blijft.

"Marko kan zelf meebeslissen in de zaak, want daarvoor staat een clausule in dat huurcontract. Alle partijen moeten het met elkaar eens worden. We hopen nog altijd dat Marko zijn vorm van enkele jaren geleden kan terugvinden. Sarri sprak al zijn vertrouwen uit en wat voor hem nu de beste optie zou zijn", aldus Naletilic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.