Supportersprotest krijgt vorm

WOENSDAG, 19 FEBRUARI 2020, 13:38 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

WEBSITE - ANDERE Het ongenoegen bij de supporters uit de vakken N5 -N6 blijft groot over de sluiting van hun vakken. Ze plannen dan ook om hun ongenoegen te laten blijken tijdens de wedstrijd tegen Eupen. Zo willen ze het idee van de witte zakdoeken opnieuw van onder het stof halen. 

In 2011 was er al eens een "witte zakdoeken-protest" tegen de invoering van de play-offs. Nu willen ze dat protest herhalen tegen de sluting van de vakken. Het zijn vooral de supporters van vakken N5-N6 die het protest willen in gang steken. Het bommetje kwam niet van hun vakken en toch worden zij meegestraft en kunnen ze de wedstrijd tegen Zulte-Waregem niet bijwonen. 

Meer nog, in die vakken zitten veel vader/moeders met hun zoon/dochter. Kinderen die de toekomst van de supportersgeneratie vertegenwoordigen en dat willen ze ook nog eens extra in de verf zetten tegen Eupen. Een club is niets zonder zijn supporters, oordelen zij, een club die hen nu in de steek laat. 

Ze doen dan ook een oproep naar de omliggende vakken om hen te steunen en massaal witte zakdoeken mee te brengen om mee te zwaaien. Want vergeet niet, vandaag zijn het hun vakken, de volgende keer misschien wel die van u. 

#InSupportWeTrust

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum