Nieuws met tag "Website"


 17-09-2021 

Verjaardag webteamleden

Verjaardag webteamleden

Vandaag vieren we de verjaardagen van Macuz (Maricruz) en Lajoya (Kelly). Beide zijn al jaren actief voor Anderlecht-online voor de Spaanse en Engelse sectie van de site. Bedankt voor jullie inzet en gelukkige verjaardag!  Lees verder » 14-09-2021 

Herinnering: inzenden van prono voor vanavond

Herinnering: inzenden van prono voor vanavond

Deelnemers van de Anderlecht-Online prono opgelet: de deadline van de eerste ronde verloopt vanavond! Deelnemen is zoals steeds volledig gratis en vereist enkel een Anderlecht-Online profiel. De eindwinnaar en trouwste deelnemer kunnen rekenen op een mooie prijs. Succes! Lees verder » 06-09-2021 


 01-09-2021 

Overzicht: de transfers van ex-Anderlecht-spelers

Overzicht: de transfers van ex-Anderlecht-spelers

Anderlecht was deze zomer erg actief op de transfermarkt, maar ook heel wat voormalige spelers van paars-wit maakten de voorbije twee maanden de overstap naar een nieuwe club. Anderlecht-Online dook in de Transfermarkt-databank en registreerde 64 transfers. Een overzicht. Lees verder » 22-07-2021 

Nieuwe webpoll: beste zomertransfer

Nieuwe webpoll: beste zomertransfer

Over enkele dagen begint de competitie en Anderlecht toonde zich al heel erg bedrijvig op de transfermarkt. Als we de defintieve vastlegging van Majeed Ashimeru meetellen, deed Anderlecht al acht inkomende transfers. Van welke nieuwkomer verwacht u dit seizoen het meest? Lees verder » 15-06-2021 


 09-06-2021 

Spelersbeoordeling top 5 voor 2020-2021

Spelersbeoordeling top 5 voor 2020-2021

Nu het seizoen afgelopen is, is ook onze spelersbeoordeling gesloten. Opmerkelijk is dat jullie een speler als MVP kozen die slechts zeven matchen voor Anderlecht speelde, namelijk Jérémy Doku (score 61%). Indien we enkel naar de huidige kern kijken, kon Murillo het meeste bekoren. Hij eindige in een ongemeen spannende strijd quasi gelijk in punten met Delcroix, Cullen en Nmecha (allen net boven of net onder de score van 60%).  Lees verder » 31-05-2021 

'Mine' wint pronoseizoen 2020-2021 !

'Mine' wint pronoseizoen 2020-2021 !

Het pronoseizoen zit erop na het afronden van de Europese finales. Volgend seizoen zijn we uiteraard terug, met opnieuw Anderlecht in de Europese campagnes. De editie van 2020-2021 werd gewonnen door 'Mine'. Als trouwste deelnemer werd 'vanheckebrent' uitgeloot. Zij zullen persoonlijk gecontacteerd worden en ontvangen een prijs in de loop van de zomer. Lees verder »


Webpoll: Hoe ver geraakt België op het EK?

Webpoll: Hoe ver geraakt België op het EK?

We hebben zonet een nieuwe webpoll gelanceerd en aangezien de EK-koorts begint te stijgen, polsen we naar jullie verwachtingen voor de Rode Duivels. Kan België nogmaals een topprestatie neerzetten en misschien zelfs eindwinnaar worden? Laat het ons weten met jullie stem. Lees verder » 28-05-2021 

Gelukkige verjaardag Pieter !

Gelukkige verjaardag Pieter !

Vandaag is het de verjaardag van één van onze leden, Pieter V., hij is vooral achter de schermen actief. Hij houdt zich meer met de technische details bezig en de financiën. We willen hem dan ook bedanken voor het vele werk. Gelukkige verjaardag Pieter !!

Lees verder » 05-05-2021 

Gelukkige verjaardag TCV

Gelukkige verjaardag TCV

Vandaag is het de verjaardag van één van onze nieuwkomers, TCV. Ondertussen is hij wel al enkele maanden onder ons en staat hij vooral paraat voor de voor -en nabeschouwingen van de wedstrijden van RSC Anderlecht. Gelukkige verjaardag Tim !! Lees verder »


 02-05-2021 

Prono: wijziging aan ronde 11

Prono: wijziging aan ronde 11

In onze elfde pronoronde is een foutje geslopen: de Europa League wedstrijden die opgenomen waren in deze ronde, waren de terugwedstrijden van de halve finales in plaats van de heenwedstrijden. Om het verdere verloop van de prono niet te beïnvloeden, werden deze wedstrijden verwijderd uit ronde 11. De Champions League wedstrijden werden uiteraard behouden. De twaalfde ronde zal vervolgens opnieuw bestaan uit een mix van Champions League en Europa League wedstrijden. Lees verder »


 22-04-2021 

Nieuwe webpoll: Anderlecht in Champions' Play-off

Nieuwe webpoll: Anderlecht in Champions' Play-off

De reguliere competitie zit erop. Na een weekendje rust start Anderlecht volgende week aan de Champions' Play-off met als inzet een Europees ticket. Wat verwacht u van deze mini-competitie met vier clubs en zes wedstrijden? Laat het ons weten in een nieuwe webpoll. Lees verder »


 06-04-2021 

Instagramaccount die je niet mag missen

Instagramaccount die je niet mag missen

Hij is ongetwijfeld één van de steunpilaren van Anderlecht-Online en dan vooral bij de Franse afdeling. Zijn specialiteit is de paars-witte jeugd en dat is ook RSC Anderlecht niet ontgaan. Ze promoten dan ook de persoonlijke instagramaccount van onze eigensten @purpleketje Lees verder »


 17-03-2021 

Nieuwe webpoll: wanneer is het seizoen geslaagd?

Nieuwe webpoll: wanneer is het seizoen geslaagd?

Nu Anderlecht verloor in de halve finales van de Beker van België, is duidelijk dat het voor het vierde jaar op rij geen prijs pakt. Paars-wit richt nu de pijlen op Play-Off 1. In onze nieuwe poll willen we weten hoe over dit seizoen denkt. Wanneer is het seizoen van Anderlecht voor u geslaagd? Lees verder »


 15-03-2021 

Gelukkige verjaardag Garrincha !

Gelukkige verjaardag Garrincha !

Ondanks de zure nederlaag van gisteren is het toch nog een beetje feest bij Anderlecht-Online. Onze collega Garrincha viert namelijk zijn tweede verjaardag in lockdown vandaag. Die lockdown is nu niet meteen reden om te vieren, wel zijn verjaardag natuurlijk. Lees verder »


 03-02-2021 

 02-02-2021 

Dimata: verplichte aankoopoptie bij promotie

Dimata: verplichte aankoopoptie bij promotie

De aankoopoptie in de huurovereenkomst van Landry Dimata wordt automatisch geactiveerd wanneer Espanyol promoveert naar de Primera Division. Dat vernam Anderlecht-online uit betrouwbare bron. Het Laatste Nieuws weet verder dat Espanyol het volledige salaris van de spits overneemt. Lees verder »


 29-01-2021 

 21-01-2021 

Onderhandelingen met Hoffenheim in afrondende fase

Onderhandelingen met Hoffenheim in afrondende fase

Uit betrouwbare bron vernam Anderlecht-Online vanavond dat de onderhandelingen met Hoffenheim over Jacob Bruun Larsen in een afrondende fase zitten. Indien er niets meer tussenkomt, is de deal morgen al rond. Het zou gaan om een huur zonder aankoopoptie. Lees verder »


 19-01-2021 

Gelukkige verjaardag RSCAskater !

Gelukkige verjaardag RSCAskater !

Vandaag is onze rots in de branding van de Duitstalige afdeling jarig. RSCAskater zorgt al verschillende jaren helemaal alleen voor de Duitse artikels op onze website, zijn bijdragen zijn dan ook niet meer te tellen net als onze appreciätie voor zijn harde werk elke dag weer.  Lees verder »


 18-01-2021 

Analyse: een nieuw systeem met Diaby?

Analyse: een nieuw systeem met Diaby?

De komst van Abdoulay Diaby biedt Anderlecht extra mogelijkheden in de spits. De vraag die zich nu stelt, is waar Diaby zal spelen: wordt hij eerste invaller? Komt hij vanop de flank? Of past Vincent Kompany zijn systeem aan? Wij zien wel wat in de laatste optie. Lees verder »


 08-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 4

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 4

We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We sluiten deze reeks af met de antwoorden van TCV. Lees verder »


 07-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 3

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 3

We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We zetten deze reeks verder de antwoorden van Emjomi. Lees verder »


 06-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 2

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 2

We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We zetten deze reeks verder de antwoorden van Garrincha. Lees verder »


 05-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 1

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 1

We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We starten deze reeks met de antwoorden van Skyhawk. Lees verder »


 01-01-2021 

Nieuwe webpoll: welk jeugdproduct bekoorde het meest?

Nieuwe webpoll: welk jeugdproduct bekoorde het meest?

De competitie ligt even stil, tijd om een eerste balans op te maken. Weinigen zullen tegenspreken dat Lukas Nmecha de beste Anderlecht-speler van de heenronde was. Het credo van onze club indachtig, willen we wel weten welke Anderlecht-jeugdspeler jou de voorbije maanden het meest bekoorde. Lees verder »


 31-12-2020 

Beste wensen, prettige feesten !

Beste wensen, prettige feesten !

Wat een raar jaar en we zijn er nog niet helemaal. Traditioneel wensen we jullie een goede gezondheid toe, maar nu nog oprechter dan ooit. We voegen er nog zotte tijden, een goed humeur, energie, moed en sterkte aan toe. En dat we sportief alleen maar stappen vooruit blijven maken.  Lees verder »


 24-12-2020 

Zalig kerstfeest !

Zalig kerstfeest !

Nu we ons hier ook stilaan klaarmaken voor een kerstavond in onze bubbel, rest er ons alleen nog om ook jullie, onze trouwe lezers, een zalig Kerstmis te wensen. We hebben enkele woelige, rare voetbalmaanden achter rug. Maar vanavond is de avond om hoopvol vooruit te kijken. Lees verder »


 20-12-2020 

Gelukkige verjaardag!

Gelukkige verjaardag!

Onze trouwe lezers zullen het al een tijdje gemerkt hebben, de fansite 'Purple Spirit' maakt al even deel uit van Anderlecht-Online. Vandaag is het de verjaardag van de oprichter van Noël, de oprichter van Purple Spirit. Lees verder »


 22-11-2020 

Webpoll: Haalt Anderlecht de top 4?

Webpoll: Haalt Anderlecht de top 4?

Met nog vier wedstrijden te gaan in de heenronde, kan er nu toch stilaan een beeld gevormd worden over Anderlecht en zijn concurrenten. Sinds de laatste paleisrevolutie, waarin Kompany aan het roer kwam, is de situatie bij de club ook wat gestabiliseerd. De visie en de manier van werken van Kompany zijn duidelijk geworden. Dus is de vraag van de nieuwe webpoll eenvoudig: haalt Anderlecht, volgens jullie, dit jaar de top 4?  Lees verder »


 19-11-2020 

 26-10-2020 

 19-10-2020 

Denk aan prono ronde 1 !

Denk aan prono ronde 1 !

Morgen starten de Europese competities. Dit betekent ook dat onze prono ingevuld moet worden voor morgenavond. Zoals steeds, is er een prijs voorzien voor de winnaar, maar ook deelnemers die elke ronde meespeelden, maken kans op een prijs. Deelnemen is gratis en kan via deze link. Lees verder »


 14-10-2020 

Gelukkige verjaardag, Emjomi!

Gelukkige verjaardag, Emjomi!

Slingers, taart en Champagne vandaag ten huize Emjomi: onze ijverige medewerkster viert vandaag haar verjaardag! Hoeveel kaarsjes erop de taart staan, blijft zoals het hoort bij een dame een goed bewaard geheim, maar ze voelt zich vast nog een frisse twintiger! Lees verder »


 28-09-2020 

Welkom Nil !

Welkom Nil !

Geen drie punten voor RSC Anderlecht, maar bij onze medewerker Garrincha was het wel voor de derde keer prijs. Afgelopen weekend verwelkomde hij met zijn vrouwtje namelijk hun derde telg: Nil. Dikke proficiat Ellen en Pieter !!!  Lees verder »


 25-09-2020 

Hip hip hoera Skyhawk

Hip hip hoera Skyhawk

Ondanks het guur weer buiten toch een beetje feest bij ons. Onze webmaster en één van de oprichters van de site is vandaag jarig. Achter de schermen is hij één van de drijvende krachten achter zowat bijna alles. Gelukkige verjaardag David en bedankt voor alles !!! Lees verder »


 17-09-2020 

Hieperdepiep hoera Layoja & Macuz

Hieperdepiep hoera Layoja & Macuz

Vandaag zetten we twee van onze medewerkers in de bloemetjes, Layoja die instaat voor de Engelse sectie, viert haar verjaardag vandaag. En ook Macuz is jarig. Zij verzorgt de Spaanse sectie. Een heel gelukkige verjaardag beide vanwege het Anderlecht-Online team !! Bedankt voor jullie dagelijkse inzet !! Lees verder »


 01-09-2020 

Prono: 1siebel en PT TOTOLIE zijn de winnaars!

Prono: 1siebel en PT TOTOLIE zijn de winnaars!

Met de Champions League en Europa League finale gespeeld, eindigt ook de prono van het seizoen 2019-2020. Vijf spelers eindigden met 120 punten of meer. Uiteindelijk eindigde deze superspannende editie met 1siebel als winnaar. Hij had één puntje meer dan Gaudus. Lees verder »