Saelemaekers: "Kleedkamer gelooft nog in play-off 1"

DINSDAG, 4 FEBRUARI 2020, 14:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Alexis Saelemaekers is deze middag officieel voorgesteld bij AC Milaan. Toen hij vorig weekend op de luchthaven zat om richting Milaan te vertrekken kon hij nog een deel van de wedstrijd van Anderlecht tegen Moeskroen volgen: "Ik blijf sowieso fan van RSC Anderlecht."

De rechterflank gelooft ook nog in play-off 1 voor paars-wit: "Heel de kleedkamer trouwens. Gemakkelijk zal het niet worden maar ik weet dat de ploeg er alles aan gaat doen om er te geraken. Een paar weken geleden rekende Vincent Kompany uit hoeveel punten we toen nog moesten halen. Op de toen nog 13 te spelen wedstrijden moesten we er zeker 9 van winnen."

“Het ‘proces’ zit ook goed ingebakken bij de spelers in de kleedkamer van Anderlecht. We hadden tien spelers onder de 20 jaar, dan weet je dat het zo moet gaan", gaat Saelemaekers verder, "In het begin van het seizoen hadden we het moeilijk om het voetbal te brengen dat Kompany van ons wou. Het was voor iedereen een nieuwe manier maar we bleven oefenen en werden beter. Ik blijf sowieso fan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.