Belgische Voetbalbond steunt Romelu Lukaku

WOENSDAG, 4 SEPTEMBER 2019, 14:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Romelu Lukaku kreeg in Italië met een extreem geval van racisme te maken. De Rode Duivel kreeg er oerwoedgeluiden naar het hoofd geslingerd tijdens het nemen (en scoren) van een strapschop. Lukaku is een echte ket die op handen gedragen wordt door de Anderlecht-supporters en ook de Belgische Voetbalbond steunt zijn spits. 

Het is duidelijk dat de hele affaire Lukaku diep geraakt heeft. Daags na het voorval postte hij een boodschap op sociale media om zijn ongenoegen en tevens onmacht te uiten. 
De KBVB staat als één man achter zijn spits, en toont dat aan door zijn boodschap te kopiëren en er het logo van de voetbalbond onder te zetten. Tevens lanceert het ook een oproep om samen tot oplossingen te komen om racistische boodschappen uit stadions te weren. 

We zijn misschien niet groot maar vele kleintjes maken groot, dus ook wij bij Anderlecht-Online, staan als één man/vrouw achter onze Ket.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.