Anderlecht verliest ondanks knap doelpunt van El Hadj

WOENSDAG, 31 JULI 2019, 16:55 - KDB2000

WEDSTRIJDEN - JEUGD Anderlecht en Fortuna Düsseldorf speelden deze namiddag een vriendenmatch in Maasmechelen. De partij eindigde op 1-2 in het voordeel van Düsseldorf.

Hoewel het seizoen hier in België al van start is. Speelde Anderlecht nog een laatste oefenmatch tegen de nr 10 van vorig jaar in de Bundesliga, Fortuna Düsseldorf. Het waren vooral spelers die afgelopen weekend niet in actie kwamen die vandaag speelden. Zo kwamen Nasri en Sandler in de eerste helft in actie. Sanneh en Trebel waren niet aanwezig. Een vertrek in aantocht voor beide spelers?
Een wedstrijd met weinig kansen. Giesselmann opende de score voor Düsseldorf op een vrijetrap. Nog geen minuut later maakte El Hadj de gelijkmaker na een mooie combinatie aan de kant van Anderlecht. Ook na rust waren er weinig kansen aan beide kanten. Maar het is uiteindelijk Ofori die met een afstandschot de 1-2 eindscore op het bord brengt.