Eén of twee spelers van Manchester City in het vizier

MAANDAG, 17 JUNI 2019, 16:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Buiten Vincent Kompany, kwam er nog geen enkele inkomende transfer. Simon Davies gaat de komende weken gebruiken om zijn groep te evalueren maar bedoeling is nog altijd dat er enkele gerichte versterkingen bijkomen. Davies gaf min of meer toe dat Matthew Smith van Manchester City op het wenslijstje staat.

“Ik zie hier veel talentvolle spelers”, aldus Davies op zijn persvoorstelling, “Nu is onze taak om hen hun vertrouwen terug te geven. Een goeie speler wordt van vandaag op morgen geen slechte speler. De eerste weken zal iedereen de kans krijgen om een goede indruk te maken. Daarna zullen we de kern afslanken.”

“We willen graag één of twee spelers huren van Manchester City”, is Davies eerlijk, “Maar we moeten bekijken of beide partijen tot een overeenkomst kunnen komen en er beter van worden. 22-jarige Middenvelder Matthew Smith is één van die spelers.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.