Henrotay: "Ja, ik praatte al met PSG"

DINSDAG, 1 AUGUSTUS 2017, 07:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Leander Dendoncker wordt de laatste tijd vooral met Manchester United gelinkt. Maar ook het Paris Saint-Germain zou interesse tonen, dat bevestigde Christophe Henrotay, de makelaar van Dendoncker. "Ja, ik praatte met PSG, maar over verschillende spelers van Anderlecht", aldus Henrotay tegenover Footmercato.

Vooralsnog blijft het bij praten en is er nog niet echt een effectief bod gedaan. "PSG heeft het momenteel nogal druk met uitgaande transfers. Het is dan ook afwachten of ze effectief een bod gaan doen. Dat zal afhangen van verschillende factoren. Maar er zijn meerdere clubs die interesse tonen", aldus nog Henrotay.

Herman Van Holsbeeck is in ieder geval niet van plan om Dendoncker zomaar te laten gaan. De general manager zat al samen met de speler en dat was een positief gesprek volgens Van Holsbeeck.
"We moeten eerst zien dat we tot een akkoord komen met Dendoncker met de garantie dat hij volgend seizoen mag vertrekken bij een goed bod. Ik zal al samen met hem daarover en dat was een positief gesprek. Nu moeten we zien hoe de dingen verder lopen. Wat zeker is, is dat we hem niet gaan laten vertrekken tijdens de laatste dagen van de transferperiode. Dendoncker is een kind van de club en we zullen er alles aan doen om hem te motiveren om nog één seizoen bij ons te blijven", aldus Van Holsbeeck.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.