"Spelers zullen diep moeten gaan"

DINSDAG, 2 AUGUSTUS 2016, 16:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze namiddag blikte coach René Weiler vooruit op de duel tegen Rostov. En het is duidelijk, een gelijkspel is niet voldoende voor de coach, hij wil winnen. Hij beseft dat het een moeilijke opdracht wordt: "Maar mijn spelers zijn er klaar voor".

"We hebben allemaal vertrouwen in een goede afloop maar mijn spelers zullen diep moeten gaan", gaat de coach verder, "Ze zullen alles moeten geven om deze wedstrijd te winnen. Want we willen willen, daar hebben we ook de capaciteiten voor. Zoveel mogelijk kansen creëeren en geen tegendoelpunten slikken, dat is de opdracht. Fysiek is Rostov heel sterk, dat hebben we in Rusland gezien, ik verwacht dus opnieuw een gesloten wedstrijd."

"Mijn spelers staan met de juiste instelling op het veld, ik ben heel tevreden over het werk dat ze leveren. Ze tonen dat ze zowel tecnisch als tactisch meekunnen. Druk is er altijd, dat zal ook woensdag zo zij", aldus nog Weiler.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.