"Steven zit met zijn hoofd al ergens anders"

MAANDAG, 1 AUGUSTUS 2016, 06:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Steven Defour werd gisteren op de fandag héél luid toegejuicht. Toch blijft een heel klein deel supporters tegen hem en dat vreet aan de middenvelder. Zo erg dat hij aan vertrekken denkt.

"Hij is de negatieve supporters beu, dat zie je duidelijk", geeft Herman Van Holsbeeck toe, "Steven geeft zich al twee jaar voluit voor Anderlecht. Spijtig genoeg blijft zijn Standard verleden voor beroering zorgen."

Op Moeskroen kreeg Defour luid applaus maar moest toch ook enkele bekers bier ontwijken toen hij terugkeerde naar de kleedkamer. 

"De trainer wil Steven dolgraag op Anderlecht houden maar we zullen wel zien welke aanbiedingen er binnen komen. In ieder geval vertrekt Steven niet onder de zeven miljoen euro en dat is de minimumprijs", aldus nog de general manager. 

Ook voorzitter Roger Vanden Stock merkt dat de middenvelder er ongelukkig bijloopt: "Ik heb de indruk dat Steven met zijn hoofd bij een transfer zit. De houding van bepaalde fans is voor hem een excuus geworden om te vertrekken. We zullen er alles aan doen om hem te overtuigen om bij Anderlecht te blijven. Maar eerlijk gezegd geloof ik er niet meer echt in."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.