Reacties Vancamp en Bernier

WOENSDAG, 9 MAART 2016, 15:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Jorn Vancamp en Antoine Bernier genieten nog na van hun overwinning tegen titelkandidaat Bacelona in de Youth League. Beide spelers tekenden voor een doelpunt en legden zo de eindstand vast op 2-0 en een kwalificatie bij de Final Four te Nyon, Zwitserland.

"Het is mijn zedse doelpunt in evenveel wedstrijden", zegt Vancamp, "Ik scoorde uit een corner van Tony Amrani. De keeper dacht dat hij de bal kon onderscheppen, maar ik ga langsvoor en leg de bal in doel via mijn borst. We hadden niet verwacht om deze wedstrijd te kunnen spelen, maar we hebben getoond dat we erbij hoorden en dat we de mentaliteit hadden van winnaars."

"Ik heb nog nooit gescoord in de Youth League en zie nu, mijn eerste doelpunt", glundert Antoine Bernier, "Ik heb niet nagedacht, ik ben gewoon blijven lopen richting doel. Toen ik de bal wou afgeven aan Jorn Vancamp merkte ik op dat de verdediger van Barcelona bleef afwachten om te zien wat ik ging doen, dus heb ik mijn kans gewaagd. Dit is een ongelooflijke ervaring en het is nog niet gedaan. Met deze groepsmentaliteit kunnen we het nog heel ver brengen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.