Hasi: "Wil flankspeler met directe meerwaarde"

DINSDAG, 5 JANUARI 2016, 18:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Anderlecht is vandaag vertrokken op winterstage. Zonder aanwinsten. Nochtans kan paars-wit wat extra bloed gebruiken. "De blessure van Andy Najar komt erg ongelegen", trapt Besnik Hasi een open deur in.

Met Najar ziet Hasi zijn derde rechtsachter uitvallen (Vanden Borre werd verbannen en Gillet vertrok, red.). Een nieuwe rechtsback is dan ook prioriteit. "Het bestuur is bezig om een nieuwe speler voor die positie te halen", klinkt Hasi hoopvol.

Ook voor hoger op de rechterflank wil de Anderlecht-coach er een mannetje bij. "Dat moet iemand zijn die onmiddellijk een meerwaarde is. Trezeguet, Lukebakio en Kawaya zijn goede spelers, maar hebben nog wat tijd nodig. Ik heb wel alle vertrouwen in hun kwaliteiten."

Met Gillet verloor Hasi al een belangrijke speler. Ook Conté staat op vertrekken en verdedigers Heylen en Nuytinck komen ook amper aan spelen toe. "Ik begrijp dat zij willen vertrekken, maar ik heb iedereen nodig", aldus Hasi. "Zo lang er geen vervangers zijn, gaat er niemand weg. Ook Deschacht zal niet vertrekken. Ik denk dat Oli zijn carrière bij ons wilt afsluiten en een fitte Deschacht kan ik altijd gebruiken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.