N'Sakala: "De groep is gemotiveerd"

DONDERDAG, 17 SEPTEMBER 2015, 16:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Fabrice N'Sakala zal op de eerste rij zitten om zijn ploeg aan te moedigen tegen AS Monaco. Zijn ploeggenoten zijn gemotiveerd en zullen niet de fout maken om Monaco te onderschatten of overschatten.

Anderlecht is terecht gekomen in een groep met Champions League allures. Toch is N'Sakala van mening dat zijn ploeg goed zijn mannetje kan staan tussen AS Monaco, Tottenham en Qarabag.
"We hebben een goede groep, met een fantastische mentaliteit. Ze werken hard en leveren, vooral in grote wedstrijden, mooie voetbal. Verschillende spelers zijn enorm gemotiveerd om zich te tonen op het Europese toneel. Monaco wordt onmiddellijk een goede test."

"Tegenover vorig jaar is er veel veranderd, we hebben geen goalgetter meer en we spelen in een ander systeem. Verschillende spelers beginnen zich beetje bij beetje in en aan te passen."

Beloftevolle ploeg

N'Sakala is van mening dat Anderlecht niet moet onder doen voor Monaco: "We hebben een beloftevolle ploeg. Onze coach vreest de tegenstander niet. Voor hem zijn onze spelers even goed als die van Tottenham en Monaco. Veel zal afhangen met welke instelling Monaco wil spelen, komen ze voor één of voor drie punten."

"Of de sterspeler van Monaco er nu bij is of niet, maakt voor ons niet veel uit. Integendeel, we hebben liever dat ze er allemaal zijn. Zo kunnen we bij een goed resultaat zeggen dat we ons best gedaan hebben en niet doordat die of die speler er niet bij was bij de tegenstander. Dat maakt deel uit van de fierheid bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.