Vercauteren: "Altijd crisis, ook als je wint"

DINSDAG, 5 DECEMBER 2006, 19:04 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De spanning in het Astridpark stijgt. Morgen moet Anderlecht winnen tegen Athene wil het nog een kans maken op een plaats in de Uefa Cup. De voorbereiding tegen Beveren was echter allesbehalve een geslaagde repetitie.


Als Anderlecht niet wint, is het dan crisis, zoals aanvoerder Bart Goor al suggereerde? "Wat mij betreft niet", reageert Vercauteren. "In Anderlecht is het altijd crisis, ook als je met 3-2 van Roeselare wint. Iedereen beseft dat het tegen Beveren niet goed was, maar soms zetten de spelers het individuele boven het collectieve en "vergeten" ze hun collectieve taken."

De Champions League is weeral geen succes geworden. Volgens Vercauteren liggen verschillende oorzaken hiervan aan de basis. "Neem nu de match AEK-Milan. Milan had die nooit mogen verliezen, maar het gebeurt toch. Dat is het geluk dat wij soms niet hadden. Feit is ook dat de tegenstanders bij de loting werden onderschat. Maar deze groep heeft nog een grote groeimarge in de Champions League en we kunnen alleen maar beter worden", voegt Vercauteren er nog aan toe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.