Voorbeschouwing: Anderlecht – Lierse

ZATERDAG, 28 OKTOBER 2006, 10:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na de klinkende overwinning (5-1) tegen 2e klasser Dessel in de beker, is het nu aan Lierse om de verplaatsing naar het Astridpark te maken. De Schapenkoppen staan laatst in het klassement met amper 1 puntje.

Mogelijk houdt Vercauteren Juhasz achter de hand als alternatief voor de spits. Tchité, die donderdag de training vroegtijdig moest verlaten, start wellicht op de bank.

Vercauteren: “We speelden dit seizoen al wel eens met vier spitsen, maar dat is niet evident. Ik beschik over zes aanvallers naast de jongeren Siani, Allagui en Mbokani en verlang gewoon dat iedereen scherp staat.”

En Anderlecht staat best onder wat druk want door de 5-1 winst van Brugge gisterenavond staan de West-Vlamingen op een gelijk aantal punten.

Aftrap: 20u
Stadion: Constant Vanden Stock
Scheidsrechter: Bultynck

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Zitka, Vanden Borre, Juhasz, De Man, Deschacht, Biglia, Vanderhaeghe, Goor, Hassan, Frutos, Boussoufa
Invallers: Schollen, Legear, Van Damme, Leiva, Mbo, Serhat, Tchité

Geblesseerd: Tioté, Proto, Pareja
Geschorst: niemand
Gevaar voor gele schorsing: Boussoufa, Goor, Vanderhaeghe

: : : LIERSE : : :

Mogelijke opstelling: Van der Jeugt, Mujanovic, Vandenbroeck, Verheyen, De Witte, Mampuya, Jarju, Mamouni, Ingrao, Snelders, Jatta
Invallers: Vaesen, De Corte, Vanderzijl, Eberie, Buyens, Elberkani, Develer

Geblesseerd: Blessing, Ernandes, Frederix, Nnaji, Peeters
Geschorst: Andic (1/1)
Gevaar voor gele schorsing: Develer, Mamouni, Mujanovic, Peeters, Vandenbroeck





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.