Versterking op drie posities

DINSDAG, 8 OKTOBER 2013, 11:27 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Gegarandeerd is Herman Van Holsbeeck nu al bezig met zijn huiswerk voor de komende wintermercato. De manager is op zoek naar spelers voor drie posities: een centrale middenvelder, een rechtsachter en een spits.


Centrale middenvelder
Anderlecht zoekt een leidersfiguur die evenwicht kan brengen in de ploeg. Deze taak is voor Luka Milivojevic alsook voor Youri Tielemans op dit moment te zwaar. Van Holsbeeck heeft laten vallen dat een speler met het profiel van Lucas Biglia niet in België te vinden is en bijgevolg hij in het buitenland op zoek zal moeten gaan.

Rechtsachter
Guillaume Gillet zoekt naar zijn vorm en Anthony Vanden Borre geraakt maar niet klaargestoomd. Ook Chancel Mbemba op de rechtsachter plaatsen bleek geen goede oplossing. Om de verdediging terug op punt te zetten moet er op deze positie bijgevolg iemand bijkomen.

Spits
Ook al trok Anderlecht Aleksandar Mitrović aan, er wordt te veel van de jonge Serviër verwacht. Een echte spits is er tussen de eigen jeugd niet te vinden, Gohi Bi Zoro Cyriac zal uitgeleend worden en Matias Suarez is niet echt een diepe spits te noemen. Bijgevolg is een extra spits geen overbodige luxe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.