Mazzu: "We hebben ons werk gedaan"

DONDERDAG, 4 AUGUSTUS 2022, 23:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een droge 0-2 in de valies keert Anderlecht vanuit Estland terug naar huis. Opdracht volbracht. Dat zag ook coach Felice Mazzu. "We hebben twee keer gescoord en kregen geen doelpunt tegen. We hebben ons werk dus gedaan."

Mazzu vertelde dat hij er zich van bewust is dat het spel nog beter kan en dat zijn team meer had kunnen scoren. "Maar we mogen tevreden zijn. Op de eerste tien minuten na hebben we een eerste helft gespeeld. Na de pauze ging het wat moeizamer. Hendrik moest toen twee goede reddingen doen op een tegenaanval van Paide. Daar moeten we nog beter worden."

Tot slot had Mazzu ook lof voor Lior Refaelov, met een doelpunt en een assist man van de match, maar ook voor de rest van goudwaarde. "Hij is een heel belangrijke pion in de kleedkamer. Die tackle van hem in de 95e minuut zegt alles. Met zijn leeftijd en zijn ervaring moet hij het spelplezier overbrengen op de rest van de groep."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.