Young Boys neemt optie op duel met Anderlecht

DONDERDAG, 4 AUGUSTUS 2022, 20:21 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Young Boys Bern heeft vanavond met 0-2 gewonnen bij KuPS uit Finland. De Zwitsers nemen zo een serieuze optie op een plaats in de laatste voorronde van de Conference League. Ze zullen het dan opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Anderlecht en Paide Linnameeskond.

De Kameroener Jean-Pierre Nsame bracht Young Boys in de 25e minuut op voorsprong via eens strafschop. Kort voor de rust verdubbelde Meschack Elia de score. Deze Congolees stond twee jaar geleden nog erg dicht bij Anderlecht.