Lange schorsing dreigt voor Murillo

MAANDAG, 16 MEI 2022, 20:10 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Volgens Het Laatste Nieuws is het bondsparket van plan om vier speeldagen schorsing, waarvan drie effectief, te vragen na de rode kaart van Murillo tegen Union. Anderlecht zou niet van plan zijn om in beroep te gaan, ook al zou de schorsing nog kunnen oplopen. 

Murillo had immers nog een voorwaardelijke speeldag schorsing openstaan na zijn rode kaart tegen OHL In het totaal zou de Panamees dus vier speeldagen effectief geschorst kunnen worden. Kompany liet ook al verstaan dat hij helemaal niet opgezet was met de actie van de rechtsback.

De vraag is enkel of de schorsing buiten de match van zondag op Brugge zal worden uitgezeten. Murillo is een van de namen die volgens geruchten andere oorden zou kunnen opzoeken na dit seizoen. De Panamees zijn marktwaarde is gestegen sinds zijn komst naar België en ondanks zijn verschillende uitsluitingen dit seizoen is hij een van de beste rechtsbacks van de competitie, op voorwaarde dat hij zijn verstand erbij houdt. Murillo zelf zou ook graag andere oorden opzoeken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.