Jeugddoelman Van Attenhoven weg bij Anderlecht

DINSDAG, 11 JANUARI 2022, 20:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Naïm van Attenhoven is niet langer een speler van Anderlecht. De 18-jarige doelman heeft paars-wit verlaten. In afwachting van een nieuwe club onderhoudt hij zijn conditie bij de Free Pro Players, de vereniging van werkloze profvoetballers. Vanavond speelt hij met hen een oefenwedstrijd.

Van Attenhoven speelt sinds 2020 voor Anderlecht. Dit seizoen zat hij in de kern van de U21, maar spelen deed hij er niet. Bart Verbruggen is er eerste keuze en ook Timon Vanhoutte stond hoger in de pikorde. Bovendien haalde Anderlecht onlangs ook Ilias Moutha-Sebtaoui terug. Zo was er voor Van Attenhoven geen plaats meer.

Eind deze maand wordt Van Attenhoven 19 jaar. De doelman speelde al voor heel wat clubs: FC Brussels, KV Mechelen, PSV, OH Leuven, Charleroi, Standard en het laatste anderhalf jaar dus Anderlecht. Sinds vorig jaar maakt hij deel uit van de nationale ploeg van Niger. Hij speelde al twee A-interlands.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.