Cullen speelde al 34 (bijna volledige) matchen

WOENSDAG, 29 DECEMBER 2021, 21:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Beerschot - Anderlecht minuut 68. Een primeur: Vincent Kompany haalde Josh Cullen naar de kant. Voor het eerst dit seizoen speelde Anderlecht zo in een officiële wedstrijd zonder de Ier. Van de 28 matchen die Anderlecht dit seizoen speelde, miste Cullen enkel deze 22 minuten.

Twintig wedstrijden in de competitie, drie in de Beker van België en vier in de Conference League: Cullen miste geen minuut ervan. Enkel maandag tegen Beerschot werd hem, bij een 0-6-stand, rust gegund. 2.528 minuten speelde Cullen dit seizoen al voor paars-wit.

Ook bij Ierland is Cullen onmisbaar. Zes interlands met inzet speelde Ierland al dit seizoen. Evenvaak begon Cullen aan de partij. Vier keer speelde hij negentig minuten. Eén keer werd hij vervangen na 88 minuten, één keer na 66. Dat maakt samen 514 speelminuten.

Straffe cijfers: van de 3.090 minuten die Cullen al had kunnen spelen met Anderlecht en Ierland, speelde hij er 3.042. Dat is 98,45 procent van alle mogelijke wedstrijdminuten!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.