Sambi Lokonga: "Geen haast om te vertrekken"

WOENSDAG, 12 MEI 2021, 10:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Speelt Albert Sambi Lokonga ook volgend seizoen nog in het Lotto Park ? Zelf lijkt hij niet gehaast om te vertrekken maar het is geen geheim dat RSC Anderlecht het geld goed kan gebruiken. Voor minder dan 15 miljoen wil de club hem in ieder geval niet laten gaan. 

Het verschil tussen vraag en aanbod blijft ook afwachten want de coronacrisis zal ook zijn impact hebben op de transferprijzen. Met een overgang is Sambi Lokonga niet meteen bezig, wel met zijn marktwaarde. "Het gaat ook over mijn toekomst dus ik moet er toch wel mee bezig zijn. Al heb ik niet alles in handen, het zijn de bazen die beslissen hoeveel ze voor mij vragen."

Er is interesse uit het buitenland maar het blijft natuurlijk de vraag of er effectief een bod komt. Indien de middenvelder ook volgend seizoen nog in het Lotto Park voetbalt zal hij dat persoonlijk niet erg vinden. "Er is geen haast om te vertrekken, ik zit goed bij Anderlecht. Qua transfervoorwaarden zijn we het eens en die zijn niet afhankelijk van een Champions League-ticket. Maar eerlijk gezegd zit ik nu niet met transfers in mijn hoofd, er zijn andere doelstellingen. Zoals minstens tweede worden."

Bron: HLN (PJC)anderlecht-online forum