Overzicht internationals: Nmecha kopt raak (video)

DONDERDAG, 25 MAART 2021, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Voor vijf Anderlecht-speler stond er gisterenavond interlandvoetbal op het menu. Slechts twee kwamen er ook effectief in actie. Eén van hen, Lukas Nmecha, toonde zich wel van goudwaarde door zijn team op weg te zetten naar een belangrijke zege.

Lukas Nmecha begon prima met Duitsland aan de EK-eindronde. Duitsland won het eerste groepsduel tegen Hongarije met 0-3. Nmecha opende iets voorbij het uur de score met een rake kopbal. De Anderlecht-spits speelde de hele wedstrijd. Bekijk hier het doelpunt van Nmecha (derde fragment).

Ook Josh Cullen speelde een hele wedstrijd. Met Ierland verloor hij het eerste WK-kwalificatieduel tegen Servië met 3-2. Bij Servië scoorde voormalig Anderlecht-spits Aleksandar Mitrovic twee keer. Zijn teller staat nu al op 39 interland-doelpunten.

In Frankrijk - Oekraine bleef Bogdan Mykhaylichenko de hele wedstrijd op de bank. De partij eindigde op 1-1.

Yari Verschaeren en Albert Sambi Lokonga haalden het wedstrijdblad niet bij België. De Rode Duivels versloegen Wales met 3-1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.