Stroeykens verlengt tot 2023

WOENSDAG, 30 DECEMBER 2020, 10:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Goed nieuws uit het departement jonge talenten, Mario Stroeykens heeft zijn contract bij RSC Anderlecht verlengt tot 2023. Stroeykens maakte tegen Beerschot nog deel uit van de ruime selectie maar volgde de wedstrijd uiteindelijk vanuit de tribune. 

Stroeykens is afgelopen september 16 jaar geworden maar maakte al deel uit van de U21 van Graig Bellamy. Vorige zomer maakte hij dan de overstap naar de A-kern.

Peter Verbeke, Sports Director van RSCA: "Mario beschikt op zeer jonge leeftijd al over heel wat technische en fysieke kwaliteiten. Door sinds de zomer al met de A-kern te trainen zet hij de nodige stappen om op termijn een belangrijke speler te kunnen worden voor onze club."

"Ik ben een echte Purple ket", zegt Stroeykens in een video, "Mijn thuis is Anderlecht waar ik ben opgegroeid. Op mijn zestiende verjaardag had Bellamy mij al drie keer gebeld. Ik nam uiteindelijk op en hij vertelde mij dat ik vanaf nu deel uitmaakte van de A-kern."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.