Extra bars en nieuw sanitair aan tribune 3

DINSDAG, 30 APRIL 2024, 21:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In de buurt van tribune 3 zijn de werkzaamheden begonnen voor de ontwikkeling van een nieuwe fanzone. Dat laat de club vandaag weten. Op een oppervlakte van 1.500 vierkante meter komen er nieuwe bars voor de fans in tribunes 2 en 3 en een heel nieuw sanitair complex.

"Er zal ongeveer 1.000 vierkante meter binnenruimte voor bars bijkomen. Hier kunnen supporters van tribunes 2 en 3 voor, tijdens en na de match terecht voor drank, snacks en ambiance", valt te lezen op de officiële clubwebsite. "Ook de outdoor zone zal een visuele upgrade krijgen."

Niet alleen aan hethydrateren wordt gedacht, ook aan het dehydrateren. "Daarnaast wordt in tribune 3 ook een gloednieuwe sanitaire ruimte gebouwd van zo'n 500 vierkante meter. Die biedt plaats aan een 30-tal zit-toiletten en 40 urinoirs."

Anderlecht voert deze werkzaamheden uit omdat tijdens een bevraging eerder dit seizoen beide zaken als pijnpunt naar boven kwamen. De werken zullen grotendeels tijdens het tussenseizoen verlopen, maar zijn al wel van start gegaan. Volgend seizoen moet alles openen. Wanneer concreet, deelt de club nog niet mee. 

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.