Doelman met meer ervaring

DONDERDAG, 24 DECEMBER 2020, 14:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Mocht nu ook Timon Wellenreuther uitvallen moet RSC Anderlecht terugvallen op twee jonge keepers, Rik Vercauteren (foto) en Bart Verbruggen. Té jong eigenlijk, daarom wil de club op zoek gaan naar een keeper met meer ervaring. "Maar geen nieuwe nummer 1", benadrukt Vincent Kompany.

Of Anderlecht ook op zoek gaat naar speler op een bepaalde positie is geen prioriteit volgens Kompany. "We beschikken momenteel al over een kern met heel wat kwaliteiten en veel potentieel. Al moet je een opportuniteit altijd benutten natuurlijk."

Of die opportuniteit Mohamed Bouchouari is wou de coach niet gezegd hebben. De ex-speler streek deze week neer te Neerpede als vrije speler en traint er mee met de A-kern. Er is sprake van een bescheiden contract maar concreet is dat nog niet.

Doelman

Door het uivallen van Hendrik Van Crombrugge moet RSC Anderlecht dus wel op zoek naar een doelman. “Maar een eerste doelman zullen we niet halen. We hebben drie uitstekende doelmannen, maar iemand met wat meer ervaring zouden we wel kunnen gebruiken”, aldus Kompany.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.