"Verwacht tegen Oostende exact dezelfde inzet"

ZATERDAG, 12 DECEMBER 2020, 07:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Vincent Kompany is tevreden coach, maar zweven gaat hij zeker niet doen. Was dit de referentiewedstrijd van RSC Anderlecht , Kompany wou het niet gezegd hebben. De coach keek al vooruit naar de volgende wedstrijd tegen KV Oostende: "Dan verwacht ik exact dezelfde inzet".

Anderlecht kreeg heel wat kansen maar de afwerking liet het weer afweten: "Ik verwacht niet dat ze elke kans afwerken, maar misschien toch wat meer dan vandaag. En anders moeten we ze blijven creeëren. Of dit de perfecte wedstrijd was ? Onze ingesteldheid was dat in ieder geval wel. Ik wou intensiteit en geloof zien bij de spelers en dat hebben ze elk moment van de wedstrijd getoond. En daarvoor heb ik hen bedankt vandaag, in naam van alle supporters."

"We moeten bescheiden blijven en hard blijven werken. Ik ben nu al bezig met de match van dinsdag tegen Oostende. Ik verwacht dan exact dezelfde inzet.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.