Kuitbeenbreuk voor Verschaeren?

ZATERDAG, 12 DECEMBER 2020, 06:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Het is nog afwachten, een definitieve diagnose is er op dit moment nog niet. Maar binnen RSC Anderlecht vrezen ze wel voor een kuitbeenbreuk bij Yari Verschaeren. Kort na zijn blessure werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het was niet meteen duidelijk waarom Verschaeren meteen bleef liggen, tot de beelden kwamen. Daar kon je meteen uit opmaken dat het ernstig was. Opvallend, dag op dag, een jaar geleden, blesseerde Verschaeren zich op het akkerveld van Standard Luik. Hij scheurde toen zijn ligamenten en stond een kleine drie maand aan de kant. 

Tijdens de rust was iedereen binnen de kleedkamer het meteen over eens, deze wedstrijd moest gewonnen worden voor Yari. De spelers gingen hem ook nog even kort steun inspreken alvorens hij naar het ziekenhuis werd overgebracht.

"Hopelijk valt de schade mee maar de beelden zagen er in ieder geval al niet goed uit. Hij had ook veel pijn maar als er iemand is die hier sterker zal uitkomen, dan is het Yari. Hij heeft een topmentaliteit en wij zullen hem allemaal helpen om hier uit te komen", aldus Vincent Kompany.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.