Nieuws met tag "Blessures"


 12-06-2019 

FC Cincinnati stuurt Saief vroeger terug

FC Cincinnati stuurt Saief vroeger terug

FC Cincinnati zal de uitleenbeurt van Kenny Saief vroegtijdig stopzetten. De Amerikaanse website The Atletic schrijft dat de club momenteel werk maakt van de opzegging van het huurcontract. Een hamstringblessure is hiervoor de reden. Ook wordt er getwijfeld of de middenvelder wel gelukkig is bij de club. Lees verder » 11-06-2019 

Winst Kompany, verlies Lawrence

Winst Kompany, verlies Lawrence

Vincent Kompany won met de Rode Duivels vanavond met 3-0 tegen Schotland. Het blijft zo ongeslagen in de EK-voorronde. Kompany heerste achteraan en kreeg bij het ingaan van de blessuretijd een applausvervanging. Lees verder »Geen Gold Cup, wel operatie voor Najar

Geen Gold Cup, wel operatie voor Najar

De blessure die Andy Najar in de oefeninterland tegen Paraguay opliep, is dan toch ernstig. Onderzoeken in Honduras brachten een letsel aan de meniscus aan het licht. Volgens lokale berichten moet hij zelfs worden geopereerd. Lees verder » 07-06-2019 

Najar in definitieve selectie voor Gold Cup

Najar in definitieve selectie voor Gold Cup

De blessure die Andy Najar gisterennacht opliep tijdens een oefeninterland tegen Paraguay, valt mee. De rechtsback van Anderlecht zit in de definitieve selectie selectie van 23 spelers voor de Gold Cup die de Hondurese bondscoach afgelopen nacht bekend maakte. Lees verder » 06-06-2019 

Boeckx: "Ik wil nog iets betekenen"

Boeckx:

Frank Boeckx is blij dat het seizoen voorbij is, stilaan begint hij ook na te denken over zijn toekomst. Nog een seizoen op de bank ziet hij niet meteen zitten. Ergens is hij ook teleurgesteld dat hij niet meer kansen kreeg vorig seizoen: "Misschien had ik het tij kunnen keren", aldus Boeckx.  Lees verder »


Najar valt geblesseerd uit tijdens interland

Najar valt geblesseerd uit tijdens interland

Andy Najar kende een terugkeer in mineur bij de nationale ploeg van Honduras. Tijdens de oefeninterland tegen Paraguay mocht hij op het uur invallen, maar in de toegevoegde tijd moest hij met een blessure alweer vervangen worden.  Lees verder » 05-06-2019 

Dimata mikt op september, oktober

Dimata mikt op september, oktober

Landry Dimata is nog volop aan het revalideren na zijn knieoperatie. De voorbereiding en start van de nieuwe competitie zal hij sowieso al missen. De spits zelfs hoopt terug te zijn in september, oktober.  Lees verder » 03-06-2019 

Niks concreets met betrekking tot Depoitre & Vermaelen

Niks concreets met betrekking tot Depoitre & Vermaelen

De naam van Laurent Depoitre circuleert de laatste dagen wel vaker op verschillende websites. De spits wordt daarbij frequent in verband gebracht met een transfer naar RSC Anderlecht. Voorlopig zijn er echter geen concrete aanwijzingen van een nakende transfer. Het enige concrete is een uitspraak van de spits waarin hij aangeeft "alle opties open te houden". Lees verder »


Bakkali gevolgd door Galatasaray

Bakkali gevolgd door Galatasaray

Zakaria Bakkali mag eventueel de club verlaten en wordt, volgens de Turkse media, gevolgd door Galatasaray. Bakkali hoopte zijn carrière te herlanceren bij Anderlecht, maar kon nooit echt potten breken. Momenteel is hij out met een knieblessure. Lees verder » 31-05-2019 

Ganvoula blijft mogelijk toch bij Bochum

Ganvoula blijft mogelijk toch bij Bochum

Hoewel VfL Bochum de aankoopoptie in de huurovereenkomst van Sylvère Ganvoula niet lichtte, is er toch nog een kans dat de spits bij de Duitse club blijft. Volgens het blad Kicker zal Bochum stappen ondernemen om Ganvoula opnieuw te huren van Anderlecht. Lees verder » 29-05-2019 

Officieel: Fandag op 14 juli

Officieel: Fandag op 14 juli

Het gerucht deed al de ronde en is nu ook officieel bevestigd door RSC Anderlecht. De Fandag gaat dit jaar door op 14 juli. Vorige jaren was dat steeds het laatste weekend van juli. Wellicht wil de club nu de fandag achter de rug hebben tegen de start van de nieuwe competitie.  Lees verder » 28-05-2019 

RSC Anderlecht heeft twijfels over Najar

RSC Anderlecht heeft twijfels over Najar

De komende weken gaan we waarschijnlijk alleen maar berichten over vertrekkers en dat mogen er heel wat zijn voor RSC Anderlecht. Ook Andy Najar zou eventueel de deur van Neerpede achter zich mogen dicht trekken. Binnen het transfercomité wordt er serieus getwijfels over zijn meerwaarde.  Lees verder » 25-05-2019 

 20-05-2019 

Najar is opnieuw international

Najar is opnieuw international

Andy Najar maakt na twee jaar afwezigheid zijn wederoptreden bij de nationale ploeg. De Anderlecht-speler maakt deel uit van de voorselectie voor de Gold Cup in juni. "Ik ben blij om opnieuw mijn land te vertegenwoordigen", zo schrijft hij op Instagram. Lees verder »


Lawrence: "Bedankt aan alle Anderlecht-supporters"

Lawrence:

James Lawrence kwam in de zomer van 2018 over van Trencin. De verdediger versierde zijn eerste selectie voor Wales bij RSC Anderlecht. In totaal speelde hij 1824 minuten dit seizoen. Hij kijkt al uit naar volgend seizoen en hoopt vooral dat dat een beter zal zijn dan het voorbije. 
  Lees verder »


Kara mag vertrekken

Kara mag vertrekken

RSC Anderlecht moet de komende weken heel wat spelers van de hand doen. Maar moet langs de andere kant ook kwaliteit binnen halen. Op het vertrekkerslijstje staat ook de naam van Kara Mbodji. De Senegalees kampt nog steeds met pijn aan de knie en heeft bovendien een monsterloon.  Lees verder »


Anderlecht zwaait Obradovic uit

Anderlecht zwaait Obradovic uit

Wat al een tijdje in de lucht hing, heeft Anderlecht nu ook officieel bevestigd: Ivan Obradovic krijgt geen nieuw contract en moet de club verlaten. Via een bericht op zijn sociale media nam paars-wit afscheid van de 30-jarige linksachter. Lees verder »


 19-05-2019 

Oef! Het is eindelijk gedaan!

Oef! Het is eindelijk gedaan!

De competitie is afgelopen voor Anderlecht na een absoluut snertseizoen. Paars-wit zette zijn slechtste resultaat neer in de Belgische naoorlogse voetbalgeschiedenis en eindigt zesde. Het mag meteen, voor het eerst in 56 jaar, ook Europees voetbal vergeten. Seizoen 2018-2019, het eerste onder Marc Coucke als voorzitter, gaat dus de geschiedenis in als een Mislukking met grote 'M'.  Lees verder »


Trebel blesseert zich aan de bil

Trebel blesseert zich aan de bil

Na amper een kwartier moest Adrien Trebel de strijd staken in Gent. De middenvelder haalde Gent-speler Vadis Odjidja knap terug, maar daardoor schoot er iets in de bilspier. Voelend aan de bil en met een grote grimas werd hij vervangen door Pieter Gerkens. Lees verder »


 17-05-2019 

Stassin en De Man in Legends Game

Stassin en De Man in Legends Game

Eendracht Aalst viert zijn 100-jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze verjaardag staat er op 15 juni 2019 een Legends Game op het programma. Oude gloriën van Eendracht Aalst nemen het op tegen de oude gloriën van RSC Anderlecht.  Lees verder »


Doku traint morgen mee met A-kern

Doku traint morgen mee met A-kern

Jeremy Doku is terug in België nadat hij in Ierland vertoefde met nationale U17. Karim Belhocine rekent op de aanwezigheid van Doku morgen bij de A-kern. Hij wil de jonge aanvaller aan het werk zien om na te gaan of hij klaar is voor een selectie zondag tegen AA Gent.  Lees verder »


 16-05-2019 

Makarenko geopereerd aan de enkel

Makarenko geopereerd aan de enkel

Evgen Makarenko heeft een operatie aan de enkel ondergaan. Al sinds december sukkelt de Oekraïner met de achillespees/enkel. Anderlecht hoopt hem nu klaar te krijgen tegen de voorbereiding, maar het is ook een optie dat het de middenvelder verkoopt. Lees verder »


 15-05-2019 

Kana mist barragewedstrijd voor WK

Kana mist barragewedstrijd voor WK

De Belgische U17 spelen morgen om 13 uur tegen Hongarije voor een WK-ticket. Anderlecht-speler en aanvoerder van de jonge Duivels Marco Kana moet de wedstrijd missen. Hij liep op training een verrekking op aan de rechter mediale band in de knie. Lees verder »


Belhocine: "Kara is weer inzetbaar"

Belhocine:

Anderlecht kan morgen opnieuw rekenen op Kara Mbodj. Dat vertelde coach Karim Belhocine vanmiddag op zijn persconferentie. "Kara is beschikbaar morgen, hij traint weer met de groep", zo bevestigt Belhocine.  Lees verder »


Kums fit voor Genk

Kums fit voor Genk

Sven Kums liep in de slotminuten tegen Antwerp een kuitblessure op, na de wedstrijd liet hij al weten dat hij wellicht fit geraakte voor de wedstrijd tegen Genk. Gisteren trainde de middenvelder weer mee, wellicht staat hij morgen op het wedstrijdblad. Lees verder »


 14-05-2019 

Kara traint terug mee

Kara traint terug mee

Kara Mbodji heeft de groepstraiiningen hervat. Hij is verlost van zijn rugpijn en wellicht haalt hij de wedstrijd tegen Genk van komende donderdag. Volgens Het Laatste Nieuws zou RSC Anderlecht er ook geen probleem van maken indien de Senegalees wil vertrekken.  Lees verder »


 13-05-2019