End of an era
Phóenix semper pérvivet

Nieuws met tag "Blessures"


 24-04-2019 

Daar is het gerucht-Markovic weer

Daar is het gerucht-Markovic weer

De transferperiode is nog lang niet bezig, maar hier en daar wordt de naam van Lazar Markovic weer gelinkt aan Anderlecht. De Serviër is in juni einde contract bij Liverpool en veranderde van manager. Een kans voor Anderlecht? Lees verder » 21-04-2019 

Najar terug bij Honduras ?

Najar terug bij Honduras ?

Andy Najar kampte de laatste seizoenen met heel wat blessures. Daarom besliste hij twee jaar geleden om niet meer aan te treden met de nationale ploeg van Honduras. Maar daar zou wel eens verandering kunnen inkomen.  Lees verder » 19-04-2019 

Doku en Amuzu opnieuw op oefenveld

Doku en Amuzu opnieuw op oefenveld

Behalve Landry Dimata en Zakaria Bakkali kan Karim Belhocine rekenen op een voltallige spelersgroep. Jeremy Doku (foto) en Francis Amuzu stonden een tijdje aan de kant met een blessure, maar trainden vandaag allebei opnieuw mee, vertelde Karim Belhocine op zijn persconferentie. Lees verder »


Najar in selectie voor Gold Cup?

Najar in selectie voor Gold Cup?

In het magazine Diez vertelt de bondscoach van Honduras, Fabian Coito, dat hij overweegt om Andy Najar op te nemen in zijn selectie voor de Gold Cup, die plaats vindt tussen 15 juni en 17 juli in de USA, Jamaica en Costa Rica. Hij zou reeds in contact geweest zijn met de speler hieromtrent. De definitieve beslissing wordt genomen op het einde van het seizoen. Lees verder »


Revalidatie Sambi Lokonga verloopt goed

Revalidatie Sambi Lokonga verloopt goed

Albert Sambi Lokonga scheurde in december zijn kruisbanden waardoor zijn seizoen er meteen opzat. Sambi Lokonga werkt ondertussen hard aan zijn terugkeer. Zijn revalidatie gaat in ieder geval de goeie kant uit en de jonge middenvelder hoopt opnieuw fit te zijn tegen de start van de voorbereidingen voor volgend seizoen.  Lees verder » 17-04-2019 


 15-04-2019 


 11-04-2019 

Nog geen Dimata, ook Amuzu out

Nog geen Dimata, ook Amuzu out

Anderlecht kan morgen nog geen beroep doen op Landry Dimata. Dat vertelde coach Fred Rutten vanmiddag op zijn persconferentie. Ook Zakaria Bakkali en Francis Amuzu ontbreken. Beiden kampen met blessureleed. Lees verder » 09-04-2019 

Trebel: "Wij begrijpen de fans"

Trebel:

Adrien Trebel nam plaats naast Michael Verschueren. De Fransman wil zich niet wegsteken en neemt zijn verantwoordelijkheid op. Hij herhaalde wat hij zondag al zei, er is begrip voor de reactie van de supporters. Hij zette meteen ook Fred Rutten buiten schot: "Wij staan op het veld, niet de trainer." Lees verder »Rentree Dimata tegen Standard of tegen Gent?

Rentree Dimata tegen Standard of tegen Gent?

Het gaat de goede kant op met Landry Dimata. De spits kan weldra zijn wederoptreden vieren. Volgens Het Laatste Nieuws hoopt de spits er vrijdag tegen Standard al bij te zijn. Het Nieuwsblad acht dit nog wat vroeg en gaat uit van een week later tegen Gent. Lees verder »


U21 verliezen weer, wel rentree Sowah

U21 verliezen weer, wel rentree Sowah

De beloften hebben nu al voor de vijfde keer op rij verloren. Op Racing Genk werd het 2-1. Hannes Delcroix scoorde voor paars-wit. Lichtpunt was wel het wederoptreden van Emmanuel Adjei Sowah. Hij mist het hele seizoen door een zware blessure. Lees verder » 08-04-2019 

R.I.P. Anderlecht

R.I.P. Anderlecht

Na een nieuwe vernedering, thuis tegen Royal Antwerp, kan toch stilaan worden gesteld dat het chronisch zieke Anderlecht klinisch dood is. De aftakeling was al een tijdje ingezet, maar de genadestoot kwam gisteren. Lees verder »


Saelemaekers en Sanneh halen wedstrijdblad niet

Saelemaekers en Sanneh halen wedstrijdblad niet

Geen Alexis Saelemaekers in de selectie voor de partij tegen Antwerp. Fred Rutten haalt een lichte blessure aan, maar volgens Het Laatste Nieuws is hij topfit en viel hij om sportieve redenen naast de kern. Bubacarr Sanneh zat wel in de kern, maar moest als 19e man in de tribune plaatsnemen. Lees verder » 06-04-2019 

Bakkali is fit

Bakkali is fit

Zakaria Bakkali is medisch fit na zijn knieblessure. Het valt evenwel af te wacht of hij in de selectie zit voor de wedstrijd tegen Antwerp. Ook voor Elias Cobbaut is het een vraagteken of hij de selectie haalt. Of Yannick Bolasie opnieuw in de spits speelt is nog niet zeker.  Lees verder » 03-04-2019 

Rnic: "Volgend seizoen de échte Zulj zien"

Rnic:

Peter Zulj bracht Anderlecht nog niet wat verwacht werd bij zijn aankomst. Nemanja Rnic, ex-speler van Anderlecht en goede vriend van Zulj, vraagt tijd en begrip. "Hij heeft wat tijd nodig. Hij kwam aan midden in een turbulent seizoen." Lees verder »


Kara fit, Dimata en Bakkali niet

Kara fit, Dimata en Bakkali niet

In tegenstelling tot wat deze morgen in de pers verscheen is Kara Mbodji fit voor de wedstrijd van morgen. Landry Dimata en Zakaria Bakkali zijn nog out. De coach wil niet het risico lopen om die geblesseerd geweest zijn, te vroeg te brengen.  Lees verder »


Dimata ten vroegste terug op speeldag vier

Dimata ten vroegste terug op speeldag vier

Landry Dimata traint ondertussen terug mee, weliswaar met een tape aan de rechterknie. Op een terugkeer op het veld is het zeker wachten tot speeldag vier. En dat is nog een schatting, het is niet zeker dat hij dan effectief weer zal spelen.  Lees verder »


 02-04-2019 

 01-04-2019 

Makarenko en Bornauw niet bij beloften

Makarenko en Bornauw niet bij beloften

De U21 van Anderlecht spelen vanavond in Torhout tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt afgewerkt op een kustgrasveld en om die reden komen Evgen Makarenko en Sebastiaan Bornauw straks niet in actie. Paars-wit wil geen enkel risico lopen dat de twee opnieuw geblesseerd raken. Lees verder »


 31-03-2019 

"Het was een collectief falen"

RSC Anderlecht bracht te weinig in zijn eerste wedstrijd van play-off 1. Kara Mbodji geeft toe dat zijn ploeg te zwak was tegen een sterk KRC Genk. "Genk was superieur, ze verdienden dan ook de overwinning", aldus de Senegalees. Lees verder »


"Geven te gemakkelijk doelpunten weg"

Pieter Gerkens geeft toe dat Genk té gemakkelijk de ruimte kon vinden in de rug van hem en Peter Zulj. Maar lang blijven stilstaan bij het resultaat mag en kan niet. Donderdag wacht immers Club Brugge in het Constant Vanden Stock Stadion.  Lees verder »


 30-03-2019 

Zelfs met onzekere Obradovic geen Cobbaut

Zelfs met onzekere Obradovic geen Cobbaut

Anderlecht reist straks naar Genk zonder Elias Cobbaut, Sebastiaan Bornauw en Evgen Makarenko. Vooral die eerste moet zich grote zorgen maken. Ivan Obradovic kampt met een blessure en is onzeker. Maar zelfs dan laat Fred Rutten de Mechelaar uit zijn selectie. Lees verder »


 29-03-2019 

Trebel fit, enkel Dimata en Bakkali nog out

Trebel fit, enkel Dimata en Bakkali nog out

Het gaat de goede kant op met de blessures bij Anderlecht. Op Landry Dimata en Zakaria Bakkali na traint iedereen mee. Dus ook Adrien Trebel. "Hij is fit genoeg om te gebruiken als ik dat wil", vertelde coach Fred Rutten vanmiddag. Lees verder »


RSC Anderlecht volgt dossier Mbokani

RSC Anderlecht volgt dossier Mbokani

Dieumerci Mbokani is dit seizoen einde contract bij Antwerp. Michaël Verschuren zei eerder al dat indien hij aan zet was vorige zomermercato de Congolees voor Anderlecht zou voetballen. Concrete gesprekken zijn er nog niet, maar paars-wit volgt het dossier wel.  Lees verder »


Dimata klaar om trainingen te hervatten

Dimata klaar om trainingen te hervatten

Morgen zal hij nog niet op het wedstrijdblad staan, maar normaal herneemt Landry Dimata maandag wel de trainingen. Hij ligt voor op schema met zijn revalidatie en het einde van zijn blessureleed is in zicht. Op sociale media laat Dimata geregeld zien dat hij hard werkt aan zijn revalidatie.  Lees verder »


 28-03-2019 

Genkse vedetten met blessurezorgen

Genkse vedetten met blessurezorgen

Racing Genk leeft niet zonder zorgen toe naar de eerste wedstrijd van de play-offs, overmorgen tegen Anderlecht. Sterspeler Leandro Trossard en topschutter Ally Samatta zijn beiden met lichte blessures teruggekeerd van de nationale ploeg. Samatta trainde gisteren niet mee. Lees verder »


 27-03-2019