Nieuws met tag "Blessures"


 12-10-2019 

Spierhinder bij Vlap

Spierhinder bij Vlap

Michel Vlap speelde donderdag niet in het oefenduel tegen KV Mechelen. De Nederlandse middenvelder heeft wat hinder aan de spieren en kreeg rust. Zijn aantreden tegen STVV volgend weekend komt niet in het gedrang. Lees verder » 11-10-2019 

Mousny al terug naar Standard

Mousny al terug naar Standard

Jeugdspeler Sacha Mousny heeft Anderlecht alweer verlaten. De verdediger van de U15 ruilde afgelopen zomer Standard voor Anderlecht, maar om persoonlijke redenen keert hij nu terug. Morgen speelt hij al met Standard tegen Anderlecht. Lees verder » 10-10-2019 

Martinez: "In maart situatie Kompany evalueren"

Martinez:

Vincent Kompany moet net als in september, afhaken voor de Rode Duivels door een blessure. Een spijtige zaak volgens bondscoach Roberto Martinez. En hoe ziet de toekomst van Kompany eruit bij de nationale ploeg ? In maart wordt de situatie van Kompany geëvalueerd. Lees verder »


Blessure Van Crombrugge valt mee

Blessure Van Crombrugge valt mee

Doelman Hendrik Van Crombrugge verliet gisteren de Rode Duivels met een blessure. Die lijkt al bij al mee te vallen. Van Crombrugge zou last hebben aan de schouder en keerde terug naar RSC Anderlecht voor verzorging. Hij zou dus terug inzetbaar zijn tegen Sint-Truiden op 20 oktober. Lees verder » 09-10-2019 

Van Crombrugge verlaat geblesseerd Rode Duivels

Van Crombrugge verlaat geblesseerd Rode Duivels

Roberto Martinez ziet op één dag twee keepers uitvallen. Simon Mignolet is papa geworden en Hendrik Van Crombrugge is geblesseerd en heeft de selectie verlaten. De ernst van de blessure van Van Crombrugge is momenteel nog niet duidelijk.  Lees verder » 08-10-2019  07-10-2019 

"Schouder is deel van de arm"

Het Professional Refereeing Department (PRD) heeft uitleg gegeven over de afgekeurde goal van Nacer Chadli vrijdag in Charleroi. Volgens het PRD moest de VAR niet tussenkomen omdat de scheidsrechter niet duidelijk in de fout ging. Maar, en vooral dat is opvallend, de PRD zegt wel dat het doelpunt terecht voor handspel werd afgekeurd. Lees verder »


Nasri minstens maand out

Nasri minstens maand out

Het zit niet mee voor Samir Nasri, had hij juist het gevecht tegen de kilo's gewonnen, sukkelt hij nu weer met een blessure. RSC Anderlecht ziet de Fransman al zeker voor een maand, zoniet langer, uitvallen. Tegen Charleroi liep hij een scheur in de hamstrings op.  Lees verder » 05-10-2019 

Vaste buschauffeur RSC Anderlecht overleden

Vaste buschauffeur RSC Anderlecht overleden

Vrijdagmorgen hebben we moeten afscheid nemen van Michael Ruysseveldt. Hij was gedurende jaren de vaste buschauffeur van RSC Anderlecht en van de Rode Duivels. Enkele jaren geleden moest hij al stoppen met zijn job als buschauffeur door ziekte.  Lees verder »


"Het ziet er niet goed uit"

Samir Nasri moest na een half uur geblesseerd het veld verlaten. En het ziet er niet goed uit. Een poos nadien zagen we Nasri met krukken lopen. Een lange onbeschikbaarheid dreigt. Dat gaf ook ad-interim coach Jonas De Roeck toe: "Het ziet er niet goed uit." Lees verder » 04-10-2019 


 03-10-2019 

Officieel: Frank Vercauteren naar Anderlecht

Officieel: Frank Vercauteren naar Anderlecht

Anderlecht heeft het nieuws omtrent de komst van Vercauteren meteen aangekondigd op de officiële website. Vercauteren komt wel degelijk als hoofdcoach, Simon Davies wordt veldtrainer. Anderlecht bevestigt ook het vertrek van Frank Arnesen. Lees verder »
 02-10-2019 

Dimata heeft trainingen hernomen

Dimata heeft trainingen hernomen

Volgens het Franstalige Sport Foot Magazine heeft Landry Dimata de trainingen hernomen. De spits is al enkele maanden uit met een knieblessure waaraan hij uiteindelijk ook geopereerd werd. Maar er zou dus licht zijn aan het einde van de tunnel.  Lees verder »


 27-09-2019 

Spierletsel velt Saelemaekers

Spierletsel velt Saelemaekers

Alexis Saelemaekers mist volgens Het Laatste Nieuws de wedstrijden tegen Waasland-Beveren en in Charleroi. De jonge middenvelder heeft een spierblessure opgelopen en zou twee weken out zijn. Lees verder » 26-09-2019 

Kompany drietal weken buiten strijd

Kompany drietal weken buiten strijd

Anderlecht kwam niet ongeschonden uit de bekerwedstrijd tegen Beerschot van gisteravond. Onder meer Nacer Chadli en Jerémy Doku ondervonden last van krampen. Vincent Kompany moest na 25 minuten het veld verlaten met een blessure aan de hamstrings. Lees verder »


 25-09-2019 

Kompany: "We blijven ons voetbal spelen"

Kompany:

Na de partij tegen Beerschot verscheen Vincent Kompany voor de microfoon van Sporza. Hij gaf aan dat zijn blessure wellicht meevalt en predikte opnieuw positivisme. "Ik wilde niet spelen zoals in Brugge. Dat was niet het voetbal waar we voor staan." Lees verder »


Kompany valt weer uit met blessure

Kompany valt weer uit met blessure

Amper 22 minuten. Zo lang duurde het wederoptreden van Vincent Kompany na zijn hamstringblessure. Halfweg de eerste helft tegen Beerschot knielde hij opnieuw neer op de grasmat. Hij gebaarde naar de bank en werd geblesseerd vervangen. Lees verder »


Nasri voelt zich schuldig

Nasri voelt zich schuldig

De vraag viel gisteren ook op de persconferentie: waar is Samir Nasri. De Fransman kreeg af te rekenen met enkele tegenslagen waardoor hij een tijdje van de radar verdween. Volgens zijn makelaar, Alain Migliaccio, geneert hij zich ook dat hij RSC Anderlecht nog niet echt heeft kunnen helpen. Lees verder »


 24-09-2019 

 23-09-2019 

Roofe fit voor Beerschot

Roofe fit voor Beerschot

Nieuws waar veel Anderlecht-supporters al een tijdje naar verlangen; Kemar Roofe is door de medische staff fit bevonden voor de bekermatch op Beerschot aanstaande woensdag. Verwacht werd dat de spits deze avond zijn wederoptreden zou maken in de beloftenmatch tegen AA Gent, maar op het wedstrijdblad was geen spoor te bespeuren van de Engelsman. Lees verder »


Doelpunt Abazaj, Milic weken out

Doelpunt Abazaj, Milic weken out

Slechts zes van de elf door Anderlecht door Anderlecht verhuurde spelers kwamen dit weekend in actie. Kristal Abazaj liet zich het meest gelden. Hij scoorde een belangrijk doelpunt voor Kukësi. Bubacarr Sanneh moet zich dan weer zorgen maken. Lees verder »