Vijf Anderlecht-speelsters genomineerd voor Gouden Schoen

MAANDAG, 7 DECEMBER 2020, 10:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - ANDERE De genomineerden voor de Gouden Schoen voor vrouwen zijn bekend. Bij de 10 genomineerden zitten er vijf RSC Anderlecht-speelsters: Tine De Caigny, Laura Deloose, Laura De Neve, Kassandra Missipo en Tessa Wullaert. Deze laatste heeft al vier keer de trofee in de wacht gesleept. 

De volledige editie zal er trouwens anders uitzien dan de voorbije jaren, natuurlijk door corona. In de tweede helft van vorig seizoen kwam men amper nog aan voetballen toe. Daardoor valt de tweede stemronde weg voor zowel de mannen als de vrouwen. 

Er komen dus geen twee stemrondes maar de stemgerechtigden overschouwen het hele kalenderjaar. Ze stemmen niet alleen voor de Gouden Schoen bij de mannen en de vrouwen ze stemmen ook voor de beste Belg in het buitenland, de trainer van het jaar, de belofte van het jaar en de doelman van het jaar.

Er zal ook geen gala aan te pas komen wel een rechtstreekse uitzending op VTM, waarschijnlijk via online gesprekken. De winnaars worden bekend gemaakt op 13 januari 2021.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.