RSC Anderlecht nu al in gesprek met Bounida voor profcontract

DINSDAG, 29 SEPTEMBER 2020, 07:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Geen mens die er eigenlijk aan twijfelt dat Rayane Bounida in de toekomst deel uitmaakt van de A-kern van RSC Anderlecht. Maar om daar te geraken moet er eerst een profcontract getekend worden. En daar wordt naarstig aan gewerkt. Bounida wordt in maart pas 15 maar de gesprekken lopen nu al.

Het is ook geen verrassing dat verschillende buitenlandse clubs Bounida op de radar hebben. Zijn ouders kregen dan ook al verschillende (royale) voorstellen. "De ouders van Bounida zijn verstandige mensen", klinkt het bij de jeugdcoaches op Neerpede, "Zij beseffen dat Rayane het nergens sportief beter kan hebben dan bij ons. Hier heeft hij uitzicht op speelminuten bij de A-kern, dat kunnen ze hem elder niet meteen bieden."

In België kan je op je vijftiende een profcontract tekenen en in maart is het zover voor Bounida, hij wordt dan 15 jaar. De onderhandelingen met de entourage zijn al bezig en die verlopen blijkbaar op een constructieve manier.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.