Huurlingen: Lutonda en Dewaele vallen in

DINSDAG, 15 SEPTEMBER 2020, 22:48 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Anderlecht-huurlingen Sieben Dewaele en Thierry Lutonda (foto) zijn dit weekend aan de competitie begonnen. Ook Kenny Saief kwam voor het eerst in actie dit seizoen. Een overzicht van het wedervaren van de door Anderlecht verhuurde spelers.

Sieben Dewaele begon bij Heerenveen op de bank. Na 72 minuten mocht hij invallen. Enkele minuten later kwam de 2-0-eindstand tegen Willem II op het bord.

Bij RKC was Thierry Lutonda ook invaller. De linksback mocht tegen Vitesse acht minuten mee spelen. RKC verloor met 0-1.

In Polen vierde Kenny Saief zijn wederoptreden na 2,5 maanden blessureleed. Op bezoek bij Gornik Zabre werd hij na 58 minuten vervangen. Het Gdansk van Saief verloor met 3-0.

Enkele dagen na zijn overgang debuteerde Luka Adzic al bij Ankaragücü. In de thuiswedstrijd tegen BB Erzumspor stond de winger 84 minuten tussen de lijnen. Ankaragücü verloor met 1-2.

In Zweden speelde Isaac Kiese Thelin met Malmö 0-0 gelijk tegen AIK Stockholm. Thelin speelde de hele partij. Ondanks het gelijkspel blijft Malmö aan de leiding. Thelin is met negen doelpunten derde in de topschuttersstand.

In eigen land speelde Evgen Makarenko de hele partij met KV Kortrijk tegen Moeskroen. Kortrijk won met 3-0.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum