Voorbeschouwing: Anderlecht - Cercle Brugge

ZONDAG, 13 SEPTEMBER 2020, 07:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Na een korte pauze voor interlandvoetbal hervat Anderlecht straks de competitie met een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. Voor het eerst dit seizoen is er publiek toegelaten in het Lotto Park. Zij zullen wellicht getuige zijn van het debuut van Mustapha Bundu.

Om de geblesseerde Cobbaut te vervangen gaat het tussen Sardella, die op Oostende prima inviel op zijn natuurlijke positie, en Vranjes. De Bosniër zit voor het eerst in de selectie sinds de komst van Kompany vorig jaar.

Op het middenveld ontbreken Vlap (corona) en Zulj (niet geselecteerd). Omdat Ait El Hadj zijn kansen de voorbije matchen niet echt greep en Verschaeren aardig inviel bij de Rode Duivels, mag die laatste hopen op een eerste basisplaats dit seizoen.

In het offensieve compartiment is het uitkijken naar het debuut van Bundu. Een hele wedstrijd zit er nog niet in, maar een invalbeurt mogen we wel verwachten. Diep in de punt is het uitkijken of Kompany kiest voor Dimata of voor Nmecha. Colassin en Amuzu haalden de wedstrijdkern niet.

Bij Cercle Brugge ontbreken aanvoerder Taravel (niet geselecteerd) en clubtopschutter Mbenza (geblesseerd). Nieuwkomers Harisson Marcelin en Franck Kanouté zitten wel in de selectie. Marcelin, die gehuurd wordt van Monaco, is een 20-jarige centrale verdediger die in januari voor 10 miljoen euro naar het prinsdom verhuisde.

Aftrap: 13u30
Stadion: Lotto Park
Scheidsrechter: Nicolas Laforge

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Murillo, Luckassen, Sardella, Mykhaylichenko, Trebel, Sambi Lokonga, Verschaeren, Tau, Dimata, Doku
Invallers: Wellenreuther, Verbruggen, Vranjes, Kana, Arnstad, Ait El Hadj, Bundu, Bakkali, Nmecha

Geblesseerd: Cobbaut, Vlap
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : CERCLE BRUGGE : : :

Mogelijke opstelling: Decostere, Ueda, Marcelin, Velkovski, Omolo, Vanhoutte, Hoggas, Hotic, Hazard, Ugbo
Invallers: Warleson, Goblet, Vitinho, Bates, Corryn, Koshi, Kanouté, Somers, Musaba

Geblesseerd: Gory, Mbenza
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:
2019-2020: 2-1
2018-2019: 4-2
2014-2015: 3-2
2013-2014: 2-1
2012-2013: 2-1
>>Resultatenhistoriek

Prognose gebaseerd op de laatste 5 jaar:
Winst: 100%
Verlies: 0%
Gelijk: 0%

Prognose gebaseerd op alle resultaten:
Winst: 84.44%
Verlies: 4.44%
Gelijk: 11.12%




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.