"We blijven investeren in ontwikkeling Belgisch vrouwenvoetbal"

DINSDAG, 28 JULI 2020, 21:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES Met de komst van Tessa Wullaert wil Anderlecht zich niet alleen sportief versterken, paars-wit wil ook de voortrekker worden in de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in ons land. "Tessa zal bijdragen aan de verdere popularisering van de sport en veel jonge meisjes aan het voetballen krijgen", hoopt Anderlecht-CEO Karel Van Eetvelt.

"Wij geloven steevast in vrouwenvoetbal en we blijven investeren in de ontwikkeling van de sport in België", vertelt Van Eetvelt bij de voorstelling van Wullaert. "Tessa zal op en naast het veld haar invloed laten gelden." Van Eetvelt omschrijft Wullaert als "de beste Belgische voetbalster ooit", "vaandeldraagster van het Belgisch voetbal" en "een rolmodel".

Met de komst van Wullaert wil Anderlecht zich in het vrouwenvoetbal verder profileren als dé absolute topclub. "We zijn op dit ogenblik de beste ploeg van het land en dat willen we blijven. We willen komend seizoen minstens even goed doen als het vorige (kampioen, de niet gespeelde bekerfinale gehaald en 32e finale Champions League, red.)", aldus Van Eetvelt. "Anderlecht is de exponent van de ontwikkeling van vrouwenvoetbal in België. We willen meer dan ooit een voortrekker zijn voor vrouwen in het Belgisch voetbal.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.