Anderlecht geeft Vranjes nieuw rugnummer

VRIJDAG, 3 JULI 2020, 21:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Wie op de officiële clubwebsite gaat kijken naar de teamsamenstelling, ziet dat er tussen de vertrouwde gezichten ook drie spelers staan die het voorbije seizoen waren uitgeleend. Het gaat om Hannes Delcroix, Luka Adzic en Ognjen Vranjes. Een teken dat zij op een nieuwe kans mogen rekenen?

Adzic staat er vermeld met zijn vertrouwde rugnummer 17. Delcroix met 42, het rugnummer dat hij droeg tijdens het seizoen voor zijn uitleenbeurt. Opvallende is het rugnummer van Vranjes. Dat is niet 55 zoals bij zijn eerste passage bij paars-wit, maar wel 21. 

Ook te vinden in de teamsamenstelling op rsca.be zijn nieuwkomer Timon Wellenreuther (rugnummer 1) en jeugdproduct Rik Vercauteren (doelman, rugnummer 70). Ilias Takidine, die andere aanwinst, ontbreekt.

De vertrekkers Davy Roef, Andy Najar en Samir Nasri staan er niet meer tussen. Hetzelfde geldt voor de huurlingen Philippe Sandler, Derrick Luckassen, Marko Pjaca en Dejan Joveljic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.