Geen opslag voor Van Crombrugge

VRIJDAG, 12 JUNI 2020, 06:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Hendrik Van Crombrugge zat de voorbije weken vooral rond de tafel met Michael Verschueren en die beloofde hem een loonopslag. Verschueren heeft een stap opzij gezet en Wouter Vandenhaute, Karel Van Eetvelt en Peter Verbeke kwamen in de plaats. En die waren duidelijk: een loonsverhoging zit er niet in.

RSC Anderlecht liet weten heel tevreden te zijn over de doelman en zeker met hem verder te willen. De club ziet in de doelman een sluitstuk op het veld en een kapitein zowel naast als op het veld. Door de voorbije negatieve ontwikkelingen door het coronavirus dacht hij ook constructief mee met de club. 

Maar mede door de coronacrisis heeft de club laten weten dat een loonsverbetering nu niet tot de mogelijkheden behoort. Het zijn onzekere tijden en wat meer is, de club heeft het financieel niet breed. Verwacht wordt dat Van Crombrugge professioneel genoeg is om deze tegenslag achter zich te laten en geen vertrek te forceren door de gemiste loonsverhoging.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.