Genk stuurt Didillon terug

WOENSDAG, 13 MEI 2020, 13:25 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Racing Genk heeft volgens Het Laatste Nieuws beslist om doelman Thomas Didillon niet te kopen van Anderlecht. De Fransman keert na een (noodgedwongen) korte uitleenbeurt dus terug naar Paars-wit.

Didillon werd tijdens de wintermercato uitgeleend aan Genk voor € 500.000 met een optie om hem definitief te kopen aan het einde van dit seizoen voor € 1,6 miljoen. Hoewel Didillon goed keepte in de zes wedstrijden die hij voor Genk speelde, besliste de Limburgse club nu toch om de optie niet te lichten. Genk kampte destijds met heel wat blessureleed onder de doelmannen, maar de ervaren Vukovic werkt ondertussen aan zijn terugkeer.

Volgens Het Laatste Nieuws ontvangt Genk alsnog 25% van het transferbedrag als Anderlecht Didillon deze zomer verkoopt. Anderlecht is na het vertrek van Roef op zoek naar een nieuwe tweede doelman, maar het lijkt ons sterk dat het daarvoor nog beroep zal (kunnen) doen op Didillon.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.