"Gebrek aan fysieke paraatheid is extra troef voor ons"

DINSDAG, 4 FEBRUARI 2020, 09:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Michael Verschueren heeft nog altijd de bedoeling om Nacer Chadli definitief naar het Lotto Park te halen. Daarvoor moet hij onderhandelen met moederclub AS Monaco. Volgens Verschueren heeft hij wel een troef en dat is het gebrek aan fysieke paraatheid van de Rode Duivel. 

Paars-wit wil ook volgend seizoen verder met Nacer Chadli. Het is duidelijk dat de Rode Duivel nog altijd geen volledige wedstrijd op niveau kan presteren. Maar net dat wil Verschueren meenemen naar de onderhadelingstafel met Monaco.

"We bekijken met Monaco of we Chadli kunnen overnemen. Een volledige wedstrijd op niveau is nog moeilijk maar dat neemt niet weg dat hij al belangrijk geweest is met zijn goals en assists. Zelf voelt hij zich hier ook goed. Natuurlijk zal hij zelf ook moeten inleveren indien hij hier wil blijven. In ieder geval is zijn fysieke paraatheid een extra troef voor ons om te onderhandelen met Monaco."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.