Pjaca: "Meewerken aan wat Anderlecht wil bereiken"

VRIJDAG, 31 JANUARI 2020, 20:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Marko Pjaca mag de komende maanden bij Anderlecht zijn carrière nieuw leven inblazen. De jonge Kroaat heeft zin in zijn Brussels avontuur. "Ik zie dit als een geweldige opportuniteit. Van jongens als Nasri en Kompany kan ik veel opsteken."

"Ik ben zeer opgetogen over dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière. Hopelijk doen we het nog goed in deze fase van het seizoen om onze doelstellingen te bereiken", zo vertelt Pjaca op rsca.be. "Hopelijk kan ik mijn steentje ertoe bijdragen om de geschiedenis van Anderlecht opnieuw kleur te geven."

Volgens Pjaca zorgde de aanwezigheid van Kompany en Nasri dat hij snel overtuigd was. "Van hen kan je veel opsteken. Kompany belde me om uit te leggen hoe er bij Anderlecht wordt gewerkt en wat de club wil bereiken. Daar wil ik graag aan meewerken."

Verschueren: "Speler als Pjaca normaal onhaalbaar"

Michael Verschueren ziet twee redenen waarom Pjaca nu bij Anderlecht speelt. "Normaal is iemand met zijn profiel voor Anderlecht onhaalbaar. Door onze goede banden met Juventus en doordat hij de voorbije twee jaar weinig speelde, hebben we hem kunnen halen."

"Marko is een heel offensieve, technische speler die we op de flank kunnen uitspelen. Het is iemand die présence heeft en misschien ook weer iemand die leiderschap binnen het team brengt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.